AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

4,5MFT-os 2020-as full csúcskategóriás S-WORKS TARMAC SL6 DISC etalon országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs S-WORKS TARMAC SL6 DISC FACT 12r FULL CARBON

 • Minden idők legjobb, legkönnyebb, legstabilabb országúti kerékpárja!
 • Csúcs FACT IS 12r carbon szövet – a legnagyobb szakítószilárdságával rendelkezik, amit valaha megalkottak, egyenesen az űriparból érkezik!
 • Több, mint 500 darab szövetdarabból készített layup – nyoma sincs a takarékosságnak, az egyszerűsített megoldásoknak…
 • Rider First Engineered koncepció - vázméret szerinti felépítés (7 méretben kapható, nem 4-5, mint más gyártóknál), továbbá a layup is minden méretben különböző, a lehető legoptimálisabb vázszerkezet érdekében
 • Compact Race design geometria
 • Aerodinamikus csőformák, ejtett, lapított támvillák
 • Aerodinamikus carbon kormánycsapágy
 • Vázban elvezetett Di2 és hidraulikus kábelek
 • Tapered carbon fejcső (1 3/8"méretspecifikus alsó csapágy)
 • Tárcsafékhez tervezve a legmodernebb flat disc fékfelfogatással
 • Vázba rejtett OSBB30 integrált carbon középcsapágyház
 • Integrált nyeregszár-rögzítés, nagyobb kihajlás, több rugózás, fokozott kényelem
 • 12x142mm thru-axle kerékrögzítés
 • UCI verseny certifikáció - megannyi WORLD TOUR győzelem bemutatása óta
 • FACT 12r Carbon “D-profil” aerodinamikus nyeregszár – kiváló aerodinamika
 • FACT 12r DISC Carbon első villa
 • Full carbon tárcsafék-specifikus felépítéssel, rejtett tárcsafék kábelezés
 • 12x100mm thru-axle első átütőtengely

 

Mérete:

54 / M

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 54cm
 • Rejtett nyeregbilincsig mérve 48cm
 • Fejcső magassága 14,5cm

 

 Váltás/fékezés:

SHIMANO ULTEGRA R8020 HYDRO-DISC 2x11 rendszer, vagy

- a top SHIMANO ULTEGRA R785-R8070 HYDRO-DISC Di2 elektromos 2x11 rendszerrel +270eFT

 

Hajtás opció:

SHIMANO ULTEGRA R8000 2x11 hajtómű, vagy

- a fotón látható full csúcs S-WORKS FACT-11r BB30 integrált Full Carbon 2x11 hajtóművel +50eFT

 • Integrált OSBB Ceramic Speed Press Fit Carbon hajtás
 • Pillekönnyű, rendkívül merev üreges Carbon karok
 • Compact áttételezés
 • Carbon Fiber Spider hajtómű-csillag

 

Kormányzás:

SPECIALIZED SHALLOWBEND EXPERT kormány-szett, vagy

- a fotón látható full csúcs S-WORKS FACT 11 CARBON kormány-szettel +50eFT

 • Csúcs S-WORKS SHALLOWBEND FACT 11 FULL CARBON csúcs komfort kormány
 • Csúcs S-WORKS SL CNC/titanium ultrakönnyű stucni

 

Nyeregrész:

S-WORKS TARMAC SL6 AERO FACT 12r Carbon “D-profil” aerodinamikus rezgéscsillapító nyeregcső

SPECIALIZED TOUPE Body Geometry nyereg, vagy

- a fotón látható full csúcs S-WORKS PHENOM GT Full carbon testes és pálcás, EVA-párnás nyereggel +50eFT

 

Kerekek:

DT SWISS R470 DISC TLR Ready átütős kerekek, vagy

1. a ROVAL SLX-24 DISC TLR átütős profi alu kerékszettel +120eFT

2. a fotón látható csúcs MAVIC COSMIC PRO CARBON peremes átütős kerékszettel +280eFT

 

Keveset futott, fotók szerinti újszerű állapotú csúcskategóriás etalon országúti kerékpár!

 

Fejlécben szereplő akciós ár a hirdetési leírásunk szerinti alap konfigurációra vonatkozik!

Opcionális tétel választása esetén a fejléc akciós árhoz adandó hozzá az opciós tétel +-os felára.

 

+INFO

Az S-WORKS TARMAC SL6 DISC fejlesztésekor a SPECIALIZED a lehető legjobb váz megalkotását tűzte ki célul, hiszen a (immár háromszoros) vb-győztes Peter Sagan alá egy "világbajnok" kerékpár illik. A kész alkotást elnézve a terv láthatóan sikerült, az S-WORKS TARMAC DISC tömegben, aerodinamikában, hatékonyságban és kezelhetőségben is egyedülállót nyújt. A remek versenyeredmények mellett a vásárlók is egyre inkább igénylik a SPECIALIZED által - már-már a Roubaix modellre hajazó - komfortot, a talaj felől érkező ütések és vibrációk hatékony csillapítását, illetve a kerékpár kiváló irányíthatóságát biztosító tárcsafékrendszert.

 

Több mint 500 győzelem a legmagasabb szintű WorldTour versenyeken! Ezzel a ténnyel nehéz vitatkozni, az itt látható S-WORKS TARMAC SL6 DISC Di2 a legsikeresebb országúti kerékpár, amely valaha született! A versenyzők az aerodinamikus Venge vagy a „lágyan ringó” Roubaix helyettis rendre ezt a modellt részesítik előnybe, elsősorban a hatékonysága, stabilitása és pehelykönnyű súlya miatt. A kezdetekben a TARMAC nem éppen egy aerodinamikára kihegyezett konstrukció volt, ennek ellenére az itt látható változat már a korábbi Venge „aero” modell légellenállás mutatóival rendelkezik. Ennek köszönhetően egy valódi „all-rounder”, azaz „mindent tudó” kerékpár vált belőle. Nem csak a hegyeken szerepel kiválóan, hanem síkon is jelentős előnyhöz juttatja használóját. A váz 200 grammal könnyebb, mint a korábbi SL5, emellett aerodinamikusabb és stabilabb is!

 

A csúcsteljesítményhez elengedhetetlen a lehető legjobb szövet, FACT 12r a valaha mért legnagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik, egyenesen az űriparból érkezik! A magas szintű alapanyaghoz legendás FACT konstrukció jár – az SL6 DISC ebben az esetben több, mint 500 darab szövetdarabból készített „layup” – nyoma sincs a takarékosságnak, az egyszerűsített megoldásoknak. A következő fontos elem a tökéletes kerékpár megalkotásában az ún. Rider First Engineered koncepció – ami vázméret szerinti felépítést jelent, az SL6 DISC nem kevesebb, mint 7 méretben kapható, továbbá a layup is minden méretben különböző, a lehető legoptimálisabb vázszerkezet érdekében. A Compact Race design geometria bevált mind a versenysportban, mind az amatőr kerékpárosok körében, sportos, de azért nem kell „hasalni” a vázon.

 

Az aerodinamikus csőformák, ejtett, lapított támvillák és az aerodinamikus carbon kormánycsapágy, illetve a vázban elvezetett Di2 és hidraulikus kábelek mind csökkentik a légellenállást. Az OSBB30 integrált carbon középcsapágyház, a 12x142mm thru-axle kerékrögzítés és tapered fejcső a stabilitást szolgálja, az integrált nyeregszár-rögzítés pedig a kényelemet, hiszen nagyobb kihajlás tesz lehetővé, így fokozva a rugózást és a kényelmet.

 

Az itt meghirdetett S-WORKS TARMAC SL6 DISC „csodagép” felszereltsége sem hagy maga után kívánni valót. Igény szerint a legmodernebb csúcs SHIMANO DURA ACE Di2 9170 2x11 DISC elektromos váltás és fékrendszer szett a legfejlettebb technikát igénylő vásárlókat célozza meg, lehengerlő teljesítményt nyújt, emellett alig jelent súlytöbbletet a hagyományos patkófékekkel szemben. Miért jó a hidraulikus országúti tárcsafék-rendszer? A felnifékkel szemben megbízható, minden körülmények között azonos működést biztosít, adott nyomásra mindig pontosan ugyanazt a fékhatást élvezhetjük. A moduláció kiváló, a fékerő adagolása fényévekre van bármilyen felnifék vagy mechanikus tárcsafék rendszertől. Emellett kíméli a karbon felniket, azokat könnyebbre és megbízhatóbbra lehet tervezni. Erre jön még az elektromos váltásvezérlés, amely ugyancsak forradalmi előre lépés a kerékpár-technológiában, lehetővé téve a könnyed, gyors és egyszerű kezelést, fáradtan, kihűlt kézzel is minden váltás ugyanolyan precízen megy végbe. Végezetül a S-WORKS FACT-11r OSBB30 integrált Full Carbon 2x11s hajtómű integrált OSBB Ceramic Speed Press Fit csapágyazással, pillekönnyű, rendkívül merev üreges Carbon karokkal teszi fel az ’i”-re a pontot.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 25 napja
Látogatók: 637
AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M AKCIÓS 1,18M KP! CSÚCS S-WORKS TARMAC SL6 HYDRO DISC (Di2) 54cm / M