Challenge Ventus rekumbens

Challenge Ventus összteleszkópos rekumbens eladó. Friss model, amit a Challenge pillanatnyilag is forgalmazz.

Hátul 26" és elől 20"-s kerekekkel, közúti közlekedésre alkalmas ülés magassággal. Felszereltsége: Deore XT hátsóváltó, AVID BB7 mechanikus tárcsafékek, Tiagóra hajtókar és ultegra első váltó, Deore agyak, Swcwalbe Maraton defektmentes kerékabroncsok.

Challenge Ventus összteleszkópos rekumbens eladó. Friss modell, amit a Challenge pillanatnyilag is forgalmazz.

Hátul 26" és elől 20"-s kerekekkel, közúti közlekedésre alkalmas ülés magassággal. Felszereltsége: Deore XT hátsóváltó, AVID BB7 mechanikus tárcsafékek, Tiagra hajtókar és Ultegra első váltó, Deore kerékagyak, Scwalbe Maraton defektmentes kerékabroncsok.

A Ventus egyik különlegessége az első teleszkóp, ami egy karbonszállás levegős típus az Asos-tól. Az ülés dőlésszöge és a kormány is minden irányba állítható, testalkathoz hangolható, illetve a könnyebb ki és beszállást segítve, előre hajtható.

Túrához mindennel felszerelve: sárhányó, kitámasztó, és az egyik legkomolyabb csomagtartórendszer ami a piacon megtalálható.

A két teleszkópnak köszönhetően átlagon felüli kényelmet biztosít, nagyon jó kanyarstabilitással és műszaki átgondoltsággal.

Ha kíváncsi vagy más fekvőkerékpárokra is, vagy kipróbálnád a rekumbensezést látogass el a www.rekumbens.hu -ra.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 43 napja
Látogatók: 160
Challenge Ventus rekumbens Challenge Ventus rekumbens Challenge Ventus rekumbens Challenge Ventus rekumbens Challenge Ventus rekumbens