CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Nagyon keveset futott, ritkaság számba tartozó CANNONDALE CAAD4 F500 mtb kerékpár XL nagy vázméretben sürgősen eladó!

 

Váz:

CANNONDALE CAAD4 F500

 • „Made in USA”
 • Egyedi, hőkezelt, ultrakönnyű alu csőszett
 • Maximális stabilitás alacsony tömeg mellett
 • Ellenálló, erős váz
 •  1,5” (OnePointFive) fejcső
 • Integrált SI kormánycsapágy
 • 650B / 27,5" kerékméretig kompatibilis

 

Mérete: XL

 • Nyeregbilincsig mérve 56cm
 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 63cm
 • Fejcső magasság 13,5cm

 

Első villa:

CANNONDALE HeadShok Super Fatty Ultra DL AIR Teleszkóp

 • Hybrid Needle Bearing Technology
 • 88 db tűgörgőn sikló becsúszószár
 • Légrugó rendszer olajcsillapítással
 • Lockout, teljesen lezárható
 • Rebound visszaút csillapítás
 • 80 mm rugóút

 

Váltás:

SHIMANO DEORE - XT 3x9 fokozatú hajtás és váltórendszer

 

Fékezés:

CANNONDALE / CODA fékkarok

SHIMANO szérián kívüli mechanikus tárcsafékek

180/160 mm tárcsák

 

Kormányzás:

RITCHEY COMP kormány

CANNONDALE 1.5 Si SL kormányszár

 

Nyereg rész:

CANNONDALE nyeregcső

CODA (SELLE ITALIA) Trans AM Mg nyereg

 

Kerekek:

MAVIC X117 / CODA DISC 26R kerékszett

 

Ritkaság számba tartozik a gyáriasan újszerű, nagyon keveset futott állapota!

 

 

+INFO

 

A CANNONDALE CAAD4 F500 a pillekönnyű MTB merevfarúak úttörője, vékonyfalú, nagy átmérőkkel rendelkező hőkezelt aluötvözet csőszettet kínál. A hirdetésben látható klasszikus CAAD4 F500 modellt még az USA-ban készítették. Az alacsony tömegnek és a kiváló stabilitásnak köszönhetően hegymenetben, kigyorsítások során elképesztő érzést biztosít. A vázgeometria is elsődlegesen a teljesítmény maximalizálására hangolt.

 

Az itt meghirdetett CAAD4 F500 26”-os kerekeken gördül, ami – habár nem követi a mai trendeket – jelenthet előnyt is a használat során. Valójában nem a divatot kell nézni, hanem a valódi igényt kell alapul venni. Kétségtelenül mindhárom MTB kerékméretnek megvan a jogosultsága, mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, így nem meglepő, hogy az ipar ide-oda lépked ezek alkalmazásában. Alacsonyabb testmagassághoz a 29er nem adja magát, 165 cm alatt a 26" kerék az ideális választás. Még ami mindenképpen mellette szól, az az erős mégis rendkívül könnyű kerék és ugyebár a trendi „nagykerekűeknél” alacsonyabb árszint.

 

Ezen a CANNONDALE CAAD4 F500 vázon már megtalálhatóak egyes ma is alkalmazott fejlett technikai megoldások, mint például a full 1.5 Si fejcső. Tökéletes párt alkot a benne lévő CANNONDALE HeadShok Super Fatty Ultra DL AIR teleszkópvillával, amely tűgörgős (Hybrid Needle Bearing Technology) mechanikát és a teljes hidraulikus lockout-ot kínál. A „teló” elképesztően könnyű, emellett levegő-ráfújással és olajos visszaút-csillapítás rendelkezik. Ezt egészíti ki a váz fejlett, egyedi hőkezelt alu csőszettje, amely maximális stabilitást és alacsony tömeget tesz lehetővé.

 

Márkatörténet:

Az Cannondale az egyik legnagyobb múltra visszatekintő amerikai kerékpármárka, 1971-ben Joe Montgomery és társai alapították. A túlméretes, hőkezelt alumíniumcsövekből készült kerékpárvázak úttörőjeként tartjuk számon, de a karbontechnológia kifejlesztésében is úttörő szerepet játszottak. Évtizedek óta a legkönnyebb, legstabilabb kerékpárokat egyértelműen a Cannondale kínálja. Az alkatrészek tervezése terén is több forradalmi újítást hoztak: ilyen például a túlméretes középcsapágytengelyek kifejlesztése (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártása.

Hozzáadva 8 napja
Frissítve 7 napja
Látogatók: 102
CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY CSAK MA 129e KP! NAGYOKNAK! RITKA CANNONDALE F500 / DEORE - XT - FATTY