CSAK MA 145e KP! S-52 CSÚCS TIME VXS FULL CARBON vázszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

Full csúcs TIME VXS FULL CARBON "etalon" vázszett sürgősen eladó!

 

Csúcs TIME VXS CARBON "Translink"

 • High modulus Carbon szövet
 • Házon belül készítve (nem beszállítótól vásárolva!)
 • VX HR Carbon csövek Vibraser technológiával
 • Time Carbon Vibraser Matrix Technology (a rezgések hatékony csillapítása érdekében)
 • Rendkívüli kényelem
 • Optimalizált Helix Carbon Wishbone HR láncvillák (a merevség és a rugalmasság tökéletes összhangja)
 • Resin Transfer Molding (RTM) technológia továbbfejlesztett változata - először a csupasz karbonszövetet helyezik a vázsablonba, majd kitöltik pont annyi gyantával, ami összetartja. A hagyományos módszer szerint gyantával átitatott - külső beszállítótól beszerzett - szövetet helyeznek a formába, de így sok gyanta bent reked, nem tud távozni.
 • Kényelem nem megy sem a stabilitás, sem a tömeg rovására (váztömeg 1050 g, villa 360 g!)
 • Karbon muffos konstrukció (hasonló szerkezet, mint a Colnago C40/50/60)
 • Minden csavar, kötőelem 7075 T6 aluminium, vagy titánötvözet
 • QUICKSET kormánycsapágy (Time szabadalom)
 • AVANT SAFE+ Multidiametre villa monocoque full-karbon szerkezet, aktív rezgéscsillapítás
 • TRANSLINK "félintegrált" nyeregszár 
 • MONOLINK HM nyeregszár-kialakítás (kényelem fokozása kiváló stabilitással)

 

Méret: "S"

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 52cm
 • Nyeregbilincsig mérve 49cm
 • Nyereg teteje a fotók szerint 64cm
 • Fejcső magassága 12cm

 

Vázszett tartalma:

Váz + első villa +kormánycsapágy + nyeregcső + nyeregtartó + bovdenvezetők + váltótartók

 

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltatható!

 

 

+INFO

 

A Time VXS minden idők egyik legjobb és legsikeresebb országúti váza. Ez nem a mi magánvéleményünk, hanem az ipar szakértőinek jó része gondolja így, és persze a profi versenyzők, akik használták. Érdemes megnézni, hogy a visszavonult Quick Step a Cofidis és Bouygues Telecom bicajosok min hajtanak manapság, kedvtelésből, országúti maratonon, gran fondo-n! A Paris-Roubaix versenyekre aktív időszakuk alatt is rendre a VXS-t választották!

 

A VXS váz első blikkre hagyományos monocoque karbon konstrukció, de közelről már jól látszik, hogy a Colnago C50-nel mutat hasonlóságot, lévén a terhelés szerit változó alakú és átmérőjű csövek muffos illesztést kapnak. Az Elite a VXS döntően kényelemre hangolt - lévén a Time a vázakat "hangolja", az RTM technológia és az egyedi csőformák erre is adnak lehetőséget. VX HR carbon csövek a rezgések hatékony csillapítása érdekében Vibraser technológiával készülnek. Ez rendkívüli kényelmet biztosít, olyan, mintha a rossz utakon bekapnánk egy fájdalomcsillapítót :-)

 

High modulus Carbon szövetet a Time házon belül készíti, nem beszállítótól vásárolja. A Resin Transfer Molding (RTM) technológiával először a csupasz karbonszövetet helyezik a vázsablonba, majd kitöltik pont annyi gyantával, ami összetartja. A hagyományos módszer szerint gyantával átitatott, külső beszállítótól beszerzett szövetet helyeznek a formába, de így sok gyanta bent reked, nem tud távozni. A Time VXS modellen mellesleg számos versenysikert értek el, több éven keresztül szerepelt a Quick Step-Innergetic, a Cofidis és a Bouygues Telecom csapat arzenáljában.

 

 

Márkatörténet:

A Roland Cattin által 1987-be alapított francia Time Sport márka a kezdetekben a nagy francia konkurens által bevezetett automata pedálkötés tökéletesítésén fáradozott. Például a korai Look pedálok nem biztosítottak oldalirányú holtjátékot, profilmagasságuk igencsak túlzott volt, így a továbbfejlesztés gondolata mindenképpen indokolt. A Time TBT pedál a 80-as évek végén debütált, majd több változatban is piacra került, köztük magnéziumtestes és titántengelyes fejlesztés is napvilágot látott. Így a Time súlyban rendesen odavert a francia konkurensnek. Az egyik első pedálmodelljükkel Pedro Delgado számos szakaszt nyert az 1988-as Tour de France-on, majd Greg Lemond a következő évben az összetett győzelmet is megszerezte. Később Miguel Indurain öt Tour-győzelmet ért el Time pedállal, majd jött Bjarne Riis, Marco Pantani, Jan Ullrich...

 

A pedálok sikerekből származó bevételt a Time a karbontechnológia fejlesztésére fordította. Sokat köszönhetünk mindkét pedálgyártónak amiért egymásra licitálva egyre tökéletesebbé tették a kerékpárvázakhoz optimalizált karbon szövettechnikát és szerkezeti felépítést. A Time a Resin Transfer Molding (RTM) technológiával járult hozzá a mai modern, egy kiló alatti kerékpárvázak létrejöttéhez. Egyedi módon Cattin cége a mai napig nem előre impregnált karbonszövetet szerez be a karbonszerkezetek gyártásához, hanem a nyers szál nyersanyagból maga szövi szabadalmaztatott RTM technológiával. Így a Time képes a végletekig optimalizálni a szerkezetek tulajdonságait.

Hozzáadva 51 napja
Látogatók: 122
CSAK MA 145e KP! S-52 CSÚCS TIME VXS FULL CARBON vázszett CSAK MA 145e KP! S-52 CSÚCS TIME VXS FULL CARBON vázszett CSAK MA 145e KP! S-52 CSÚCS TIME VXS FULL CARBON vázszett