CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

1,2MFT-os olasz MONDIAL CORSA CLR CARBONIO országúti kerékpár váza sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Hand made in Italy: MONDIAL CORSA CLR CARBONIO

  • Made in Italy!
  • Gyönyörű UD Monocoque full carbon váz-technológia
  • Kényelem fokozó rezgéseket csillapító technológia a carbon szövetben
  • Tapered carbon fejcső
  • Vázban elvezetett teljes kábelezés
  • Vázba rejtett Pressfit csapágyház
  • Direct Mount első váltótartó konzol

 

Mérete:

  • Vízszintesen mért felső-cső hossza 54,5cm
  • Nyeregbilincsig mérve 52cm
  • Fejcső magassága 15cm

 

Váz-szett tartalma:

Váz+első villa+kormánycsapágy+váltótartók+bovdenvezetők+nyeregcsőbilincs

 

Nagyon keveset futott újszerű állapotú gyönyörű olasz full carbon országúti vázszett!

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltatható az üzletünkben raktáron lévő SHIMANO / SRAM / CAMPAGNOLO aktuális szettek közül!

 

 

+INFO

 

A Mondial valójában nem kerékpárgyártó, hanem egy jól felszerelt kereskedés-hálózat Olaszország Lombardia Imprese di Vicenza tartományában. Házi márkáról van tehát szó, amely korszerű alapanyagokból készült vázakat és alkatrészeket kínál, a legnevesebb gyártók legújabb modelljeivel egyenlő színvonalon, de a köztes forgalmazói hálózatot kiiktatva kedvezőbb árszinten kínálják termékeiket. A vázak között szerepelnek karbon modellek is, amelyek az olasz szaksajtó független tesztjein igen szépen teljesítenek.

 

A kerékpárok felszereltsége az edzőkerékpárhoz való szettektől egészen a legújabb elektronikus váltórendszerekig terjed, a kiegészítők és kerekek ugyancsak Mondial márkanévvel rendelkező, kiváló darabok, a kerékpárok akár a legújabb integrált karbonkormányokkal és -kerekekkel is rendelhető. A Mondial vázak dizájnja az olasz iskolát követi, a fényezés rendszerint az igények szerint választható, egyedi fényezéssel is rendelhető - szemben mondjuk egy Trek-kel, ahol az adott évben a kiválasztott modell mindössze egyetlen színben érhető.

 

Az innováció, a műszaki és az ergonómiai szempontok maradéktalan teljesülése mellett kedvező áron kapunk egy testre szabott, igényeinknek megfelelő kerékpárt, amelyen nem kell rögtön a vásárlást követően alkatrészeket cserélgetni. Az itt látható Mondial esetében ez fel sem merülhet: ki ne lenne elégedett egy teljes Shimano Ultegra 6800 2x11 fokozatos szettel és csúcs kiegészítőkkel?

 

Különleges igényekkel is szívesen foglalkoznak, amelyek a nagy gyártók sorozatgyártásába nem férnek bele: ilyenek például a gyermekeknek szánt országúti kerékpárok kisebb kerékmérettel. A Mondial nemcsak országúti kerékpárokat kínál, hanem gravel, városi, E-bike de akár versenyszintű MTB modelleket is, természetesen hasonlóan magas technikai tartalommal.

Hozzáadva 51 napja
Látogatók: 132
CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett CSAK MA 179e KP! 54/M Hand Made MONDIAL CORSA CLR CARBONIO vázszett