CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI !

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

350eFT-os 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 CLARIS felszereltségű ifjúsági országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Felszereltsége / paraméterei:

 • Váz: Bianchi Alu 7000 Corsa 24 Junior
 • Villa: Bianchi Corsa Cro-Mo steel
 • Váltókarok: Shimano ST-2400 Claris
 • Hátsó váltó: Shimano RD-2400SS Claris
 • Első váltó: Shimano FD-2400 Claris
 • Hajtómű: Miche Junior (45-35 fog)                       
 • Fékszett: Tec RC-145
 • Kormány: Deda Elementi Junior 6061 speciális kompakt geometria (kis kézmérethez, kényelmes hosszú távon is)
 • Kormányszár: Tec TSD
 • Kormánycsapágy: FSA 8B/ZS4D félintegrált
 • Nyeregcső: Tec Obvius aluminium, 6061-T6 hőkezelt ötvözet
 • Nyereg: Bianchi VL-5061 „Junior”
 • Kerékszett: Ambrosio Balance Alu 6005

 

Vázméret:

A gyermekkerékpárok méretezését elsődlegesen nem a vázmagasság, hanem a kerékátmérő határozza meg A BIANCHI JUNIOR 24 ifjúsági kerékpármodell 24”-os kerekeken gurul, amely a „tini” korosztály számára ideális választás. A kerékméret által biztosított lehetőség az alacsony átlépési magassággal párosítva akár 8 éves kortól, hozzávetőleg 135 cm testmagasságtól biztonságosan uralhatóvá teszi az itt meghirdetett bicajt. Jó látni, hogy egyes kerékpármárkák ilyen irányba is kiterjesztik kínálatukat, az kerékpározás megszerettetése magasabb minőségi szintet képviselő kerékpárokkal mindenképpen könnyebb és sikeresebb!

 

Bemutatóteremben kiállított 0KM-es kerékpár!

 

 

+INFO

 

Létezik országúti kerékpár kis kerékmérettel és arányosan lekicsinyített vázzal, amely alkalmas arra, hogy a 8-12 éves korosztállyal megismertesse és megszerettesse az országúti kerékpározás varázsát? Igen, és ezt nem más gyártó kínálja, mint a nemrég 130. „születésnapját” ünneplő olasz Bianchi. Ráadásul a JUNIOR 24 esetében az áhított BIANCHI márkanév nem von maga után csillagászati árcédulát!

 

Itt egyértelműen nem tucatkerékpárról van szó. A speciális kerékméretről és az a „kis tinédzser” korosztály számára biztonságosan használható vázméretről már szóltunk, de JUNIOR 24 az alkalmazott technológia terén is maradandót alkot. A váz 7000-es sorozatszámú, extra-erős hőkezelt alu-ötvözetből készül, geometriája a kis vázméret ellenére kényelmes és biztonságos irányítást tesz lehetővé. A Reparto Corsa sorozat része, amely már az elit kategóriát jelzi. A váz fényezése pedig a tradicionális, a Bianchi-t fémjelző „Celeste”, égszínkék, pont amilyenek a versenyzők által hajtott országúti gépcsodák. Tényleg korszerű, modern kerékpárt kapunk tucattermék áron, ráadásul a világ legidősebb, legpatinásabb kerékpármárkájának védjegyével!

 

Felszereltségben a SHIMANO CLARIS szettet kapta az itt meghirdetett BIANCHI JUNIOR 24. Itt a fékváltókar-mechanika a megszokott, felsőbb kategóriás SHIMANO típusokhoz hasonló, nem lebutított, működése ennek megfelelően magas színvonalú, pontos és gyors. A fékkar távolsága pedig állítható, így kisebb kézmérettel is biztonságosan és kényelmesen használható. Ebből is látható, hogy a vázszett komolyabb célokat dédelgető bringásoknak is jó választás lehet, főleg ha nem akarnak árban nagyon elszállni. A hajtómű ugyancsak speciálisan az ifjúságnak készül: a legendás olasz Miche márka kínál „Junior” név alatt rövidebb karhosszal rendelkező minőségi, könnyű hajtóművet. A lánctányérok is speciális típusok, alkalmazkodva a még kevésbé erős lábizmokhoz. E képpen az emelkedők leküzdése sem jelent majd nagy gondot, gyermekünk tudja tartani a lépést a kaptatókon is. A kerékszett ugyancsak a neves olasz alkatrészmárkától, az Ambrosio-tól érkezik. Kiemelendő még a Deda Elementi Junior kormány, amely 6061 hőkezelt aluból speciális kompakt geometriát kínál, kis kézmérethez tervezett, hosszú távon is kényelmes. Ezen felül márkás Kenda gumikon gurul eme „Celeste” olasz telivér.

 

Esti mese az egykori porfelhőlovagokról:

Bicajos kvízműsorok kedvenc kérdése: melyik a legrégibb ma fennálló kerékpármárka? Igen, a Bianchi névben tisztelhetjük a világ legidősebb kerékpármárkáját, már az 1880-as évek „porfelhőlovagjai” alatt is a patinás olasz cég neve és ikonikus fejcsőemblémája volt látható. Ennek tiszteletére tegyünk egy röpke 130 éves időutazást!

 

Edoardo Bianchi még be sem töltötte 21. életévét, amikor cégét 1885-ben Milánóban megalapítja. Ez akkor egy egészen kis műhelyt jelentett a Via Nirone 7 szám alatt, az ifjú olasz célja, hogy magas minőségű kétkerekű masinákat állítson elő, kizárólag a legjobb alapanyagok felhasználásával. 1895-ben Edoardo meghívást kap Savoyai Margittól - I. Umberto olasz király feleségétől - a Villa Reale-ba, hogy kerékpároktatásban részesítse. A leckéket a villa parkjában tartják, amihez Edoardo megépíti az első női kerékpárt. Nem mellesleg ekkor születik meg a Bianchi kerékpárok színe: a legenda egyik verziója szerint a királyné türkizkék szeme inspirálja Eduardót.

 

1915-ben a Bianchi a hadsereg számára készít speciális összecsukható kerékpárokat, szélesebb gumival és rugalmas felfüggesztéssel, amelyek tulajdonképpen a mai mountain bike-ok őse. A sportsikerek sem maradtak el: 1907-ben Lucient Petit-Breton egy Bianchi kerékpárral megnyeri a Milano-San Remo versenyt, de igazából Fausto Coppi sikerei avatják a Bianchit az országúti kerékpárok királyává. A sikersorozat a mai napig tart, legendás győzelmek százait, ezreit halmozva fel mind az országúti, mind a mountain bike versenyeken.

Hozzáadva 16 napja
Frissítve 7 napja
Látogatók: 58
CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI ! CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI ! CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI ! CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI ! CSAK MA 189e KP! Kuriózum 0KM-es BIANCHI JUNIOR 24 ORSZÁGÚTI !