CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

TOP kategóriás KHS GRIT CARBON DISC Di2 full carbon tárcsafékes cyclocross / endurance "kényelmes" vázszett sürgősen eladó!

 

Váz:

KHS GRIT CARBON DISC Di2 váz és első villa

 • KHS Full MSD Carbon CX Gravel
 • T700 High Modulus Carbon alapanyag
 • 1.5 Tapered fejcső
 • Tárcsafék-specifikus dizájn
 • Rezgéseket csillapító technológia
 • Cyclocross/gravel vázgeometria
 • Agilis irányítás és stabilitás egyben

 

Villa:

T700 Light Carbon CX Disc

 • Full carbon monocoque szerkezet
 • 1.5 Tapered nyak
 • Speciálisan gravel és CX felhasználásra fejlesztve
 • Kényelemfokozó technológia

 

Mérete: "56"

Vízszintesen mért felső-cső hossza 55 cm

Nyeregbilincsig mérve 55 cm

Fejcső hossza 14 cm

 

Vázszett tartalma:

váz + villa + nyeregbilincs + kormánycsapágy +váltótartók

Eredetileg Dura Ace Di2 elektromos szettel volt szerelve.

Igény komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

Nagyon keveset futott teljesen újszerű állapotban van!

 

 

+INFO

 

A fennállásának 40. évfordulóját nemrég ünneplő KHS márka hazájában - az Egyesült Államokban - igen népszerű. Nem véletlenül, hisz a Los Angeles-i cég rendre szállítja a megbízhatóan jól teljesítő, a kerékpárosok által imádott, a szakma által pedig elismert modelleket. Minden egyes kerékpáron átsüt a bicajozás iránti szenvedély: legyen ez MTB, cruiser, országúti, vagy a legfrissebb trendekbe illő gravel bike. Az itt meghirdetett Grit 440 Carbon ez utóbbi vonalat képviseli, de nem elvakult módon, irányítása a cyclocross és a gravel szakág igényeit egyaránt figyelembe veszi.

 

A Grit sorozat évek óta tartalmaz prémium szintű karbonvázas modellt, fejlett monocoque felépítésű T700 High Modulus Carbon alapanyagból, modern 1.5 Tapered fejcsővel, tárcsafék-specifikus dizájnnal. A kényelemért a speciális rezgéseket csillapító technológia felel, amit a hasonlóan igényes kialakítású full carbon villa is megkapott. A cyclocross/gravel vázgeometria jól eltalált, oly annyira, hogy a gravel világbajnokságnak számító Dirty Kanza 200 mérföldes versenyen az első tízben rendre találunk KHS Grit bicajt. A KHS kontinentális országúti csapatot is szponzorál, a legrangosabb amerikai versenyeken látható "road" csúcsmodelljük, a Flite.

Hozzáadva 29 napja
Frissítve 8 napja
Látogatók: 381
CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2 CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2 CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2 CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2 CSAK MA 199e! KHS GRIT CYCLO GRAVEL CARBON DISC Di2