CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

3,5MFT-os csúcs PINARELLO DOGMA F8 DURA ACE 2x11 országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs PINARELLO DOGMA F8 by Jaguar

 • Fényezés: 674 Carbon/Black/Red Matt/Gloss
 • PINARELLO  / TEAM SKY / JAGUAR közös fejlesztésének eredménye lett az F8 ...
 • Világ legdrágább és legmerevebb Torayca T1100HM1K Dream Carbon by JAGUAR szövete
 • ONDA F8 rezgéseket elnyelő híresen "íves" villák
 • THINK2 Di2 / EPS elektromos váltószett kompatibilis
 • Aerodinamikus vázforma
 • Aszimmetrikus támvilla kialakítás
 • Aero Tapered fejcső
 • Vázba rejtett teljes kábelezés

 

Mérete:

Gyártó táblázata és a kerékpár alvázszáma szerint is: 55

Felső-cső hossza 55,7cm

Fejcső magassága 15,8cm

 

Váltás:

Full SHIMANO DURA ACE 9000 2x11 csúcs szettel:

 • DURA ACE 9000 Carbon 2x11 fékváltó-karok
 • DURA ACE 9000 2x11 első átdobó
 • DURA ACE 9000 11s hátsó váltó

 

Hajtás:

SHIMANO DURA ACE 9000 172,5 hajtómű

 • DURA ACE 9000 50-34T 2x11 lánctányérok
 • DURA ACE 9000 Hollowtech II / Pressfit 30 Ceramic Speed hajtás csapágyszett

 

Fékezés:

SHIMANO DURA ACE 9000 féktestek

 

Kormányzás:

PINARELLO MOST XC Carbon by JAGUAR kormány, vagy

- a 300eFT-os csúcs MOST TALON AERO F8 full integrált carbon kormánnyal +100eFT

 

Nyeregrész:

PINARELLO DOGMA F8 Aero Carbon nyeregcső

SELLE ITALIA MOST Edition nyereg, vagy

- a fotón látható csúcs PROLOGÓ ZERO°-3 Pas Carbon nyereggel +40eFT

 

Kerekek:

FULCRUM RACING SPORT kerekek, vagy

1. a 300eFT-os FULCRUM RACING ZERO carbon agyas, fekete felnis csúcs alu szettel +120eFT

2. a fotókon is látható 1MFT-os MAVIC COSMIC CARBONE ULTIMATE mega full carbon szettel +280eFT

 

Keveset futott, makulátlan újszerű, műszakilag is kifogástalan az állapota!

 

Fotók szerint mért súlya 6,38kg!

 

Garantáltan eredeti, tiszta előéletű, igény esetén alvázszáma alapján PINARELLO-nál leinformálható!

 

+INFO

A Pinarello a Tour de France-ok királya, a verseny történetében a legtöbb győzelmet a treviso-i márka kerékpárjain nyerték! Ma a csúcstechnikát a karbonszerkezetek jelentik, ezen belül a Jaguár autómárkával kooperációban folynak a gyártástechnológiai és aerodinamikai fejlesztések. A legújabb hi-tech modellsorozaton már nem (csak) a jól megszokott patinás név szerepel, hanem a 2010-es évek legsikeresebb kerékpármárkája, a "Dogma".

 

A körversenygyőzelmeket immár zsinórban szállítja a Dogma. Minden a mindenki által jól ismert 60.1 modellel kezdődött, majd a 65.1-tel folytatódott, amelynek nyergében először Bradley Wiggins, utána Chris Froome zsebelt be 1-1 Tour-t. És ezután jött egy világbajnoki cím és egy olimpiai arany! Egy ilyen legendás modellt nem volt könnyű überelni. A Pinarello, a Team Sky csapata és a Jaguár a legjobb szakemberekkel és a legfejlettebb eszközök bevetésével (kereskedelemben nem kapható számítógépes szoftver és saját szélcsatorna) a klasszikus modell teljes újra tervezésébe fogott: az eredmény az itt látható Dogma F8!

 

A F8 névben az "F" a cégalapító Fausto "Nani" Pinarello-nak állít emléket, a Dogma ízig-vérig Pro Tour kerékpár. Először is 120 grammal könnyebb, mint elődje, így lényegében bármely top alkatrészcsoporttal szerelve a 6,8 kg-os UCI minimális súlyhatáron belül marad. Valójában a fejlesztés nem a grammok lefaragásáról szólt, ez legfeljebb váratlan bónusz.  Az F8-ast ugyanabban a szélcsatornában fejlesztették, tesztelték, mint a Jaguár versenyautókat (beleértve F1!), erre új technológiát dolgoztak ki "Exa PowerFLOW Aerodynamic Simulation" néven. Az eredmény elképesztő 47% aerodinamikai előny - 6,4% a bicajossal együtt - az 65.1 modellhez képest.

 

A stabilitás fokozása érdekében a karbon szövetanyag is fejlettebb, a Torayca T1100 1k Dream Carbon minden idők legnagyobb szakítószilárdságát biztosító karbonszál-típusa. A japán specialista kifejezetten a Pinarello/Jaguár kooperáció számára fejlesztette, más márkák néhány évig nem alkalmazhatják! Ennek köszönhetően a Dogma F8 precíz irányítása és erőátvitele elképesztő, egyértelműen hozzájárulva a profi versenyzésben elért eredményekhez.

 

A Pinarello az egyik legpatinásabb és legnagyobb kultusszal övezett olasz kerékpármárka. A Giovanni Pinarello által 1952-ben alapított trevisói cég a fejlesztések terén mindig is az élvonalban állt, és nem változott ez napjainkban sem. Miguel Indurain ugyanúgy Pinarellót hajtott mind az öt Tour-győzelme során, mint Pedro Delgado, Jan Ullrich, Óscar Pereiro vagy Bjarne Riis, továbbá Alexi Grewal is ezzel a márkával lett olimpiai bajnok. Több éve a Tour de France győztes Sky országúti csapat szponzora (Bradley Wiggins és Chris Froome), de a korábbi években Movistar kerekesei is a Dolomitok lábánál fekvő cég csodamasináit hajtották győzelemről győzelemre.

Hozzáadva 14 napja
Frissítve tegnap, 12:01
Látogatók: 105
CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22 CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22 CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22 CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22 CSAK MA 1M! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 DURA 22