CSAK MA 215e KP! Még új MAVIC KSYRIUM PRO carbon agyas etalon kerékszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

390eFT-os csúcskategóriás MAVIC KSYRIUM PRO UST carbon agyas országúti kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • UST Tubeless rendszer a megbízhatóság és az alacsony gördülési ellenállás jegyében –akár 1Bar-ral alacsonyabb guminyomás, 5%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás, nagyobb kényelem, ritkább defekt
 • Egyszerű tubeless felszerelés
 • ISM 4D felnikialakítás FORE küllőfurat-kialakítás
 • Csúcs MAXTAL alapanyag – 35%-kal erősebb, mint a 6061 a szokványos aluötvözet
 • SUP hegesztett illesztés
 • ZIRCAL alu küllők – fokozott stabilitás és megbízhatóság
 • Instant Drive 360 hátsó agymechanika
 • CARBON-CNC agytest
 • QRM tömített csapágyazás
 • SHIMANO 11s kazettatest
 • IsoPulse fűzéstechnika – 20%-kal megnövelt merevség, fokozott stabilitás
 • Mindössze 1420g/pár

 

Pár alkalommal próbált új állapotú kerékszett!

A kerékszett ára gumik és sor nélkül értendő!

Igény szerint a rajtuk látható VITTORIA RUBINO PRO 25 külsők+belsőkkel +20eFT

 

 

+INFO

Az itt meghirdetett MAVIC KSYRIUM PRO UST országúti kerékszett elsősorban a grammokat csökkenteni vágyó országútisokat szólítja meg, de a technikai arzenál ennél szélesebb felhasználói kört is érdekelhet. Először is ott az egyetlen „fullos” belső nélküli országúti szisztéma, az UST Tubeless, amely a megbízhatóság és az alacsony gördülési ellenállás jegyében született. Alacsonyabb nyomást, nagyobb kényelmet – de ami még fontosabb - egyszerű tubeless felszerelést és ritkább defektet tesz lehetővé.

 

További ütőkártya a MAXTAL alapanyag, amely 35%-kal erősebb, mint a 6061 a szokványos aluötvözet, illetve az ISM 4D felnikialakítás SUP hegesztett illesztéssel.Ezen felül ott vannak a ZIRCAL alu küllők, amelyek fokozott stabilitást és megbízhatóságot kölcsönöznek. Az agymechanika Instant Drive 360, azonnali reakcióval a pedálozásra. Maga az agytest prémium, könnyű CARBON-CNC konstrukció darab, a kazettatest SHIMANO 11s. Az agy QR kerékcsatlakozást kínál, Említettük, hogy a kerékszett tömege mindössze 1420g/pár?

 

Márkainfo:

A MAVIC cég története, 125 éve kezdődik, alapítója egy francia testvérpár, Léon és Laurent Vielle, a helyszín pedig egy nikkelező üzem Párizs külvárosában. Vielle-ék hamar ráálltak az akkor éppen virágzó kerékpáralkatrész szegmensre, első nagy dobásuk az alumíniumabroncs-gyártás tökéletesítése volt. Az 1934-es Tour de France győztese, Antonin Magne már a MAVIC cég legújabb fejlesztésű, duplafalú, szegecselt dúralumínium felnijét hajtja. Az abroncs tömege mindössze 750 g, szemben az akkor általánosan használt acél abroncsok 1,2 kg-os terhével! Az 50-től években a MAVIC márkanév a versenysport szinonimája, amelyet a mai napig őriz. Ezt jól mutatja, hogy évtizedek óta a sárga logós francia cég adja a Tour de France és számos más jelentős nemzetközi verseny független szervízautóját vagy -motorját.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 21 napja
Látogatók: 315
CSAK MA 215e KP! Még új MAVIC KSYRIUM PRO carbon agyas etalon kerékszett CSAK MA 215e KP! Még új MAVIC KSYRIUM PRO carbon agyas etalon kerékszett CSAK MA 215e KP! Még új MAVIC KSYRIUM PRO carbon agyas etalon kerékszett