CSAK MA 255e KP! 0KM CSÚCS 29 REYNOLDS BLACKLABEL CARBON BOOST hátsó kerék

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

850eFT-os 0Km-es csúcs 29 REYNOLDS BLACKLABEL 259 TORCH CARBON DISC BOOST TLR professzionális kerékszett csak hátsó kereke külön sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • „Blacklabel“ limitált kiadás - a legkönnyebb REYNOLDS MTB hátsó kerék- mindössze 780g
 • Magas szakítószilárdságú HM Carbon felni alapanyag
 • Amerikában gyártott INDUSTRY NINE TOUCH agyszett
 • Kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell
 • HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR), egyszerű belső nélküli átalakítás
 • 25mm belső szélesség – ideális párosítás XCO/XCM külső gumikkal
 • Innovatív INDUSTRY NINE agymechanika, azonnali 3 fokos reteszelés, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika!
 • Abszolút ellenálló kerék, meghazudtolja a 1400g/pár alatti tömeget
 • Csúcs SAPIM CX-RAY Direct Pull küllők – a legkönnyebbek, legerősebbek a piaci kínálatban
 • BOOST 148/12mm Thru-axle tengelycsatlakozás
 • SHIMANO HG 11s alu kazettatest – többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis
 • Center Lock tárcsarögzítés
 • Megannyi XCO és XCM versenysiker

 

0Km-es, fotók szerint, gumi, sor és féktárcsa nélkül értendő az ár!

 

+INFO

A Salt Lake City-ben alapított és a fejlesztő központot és tesztlabort mai napig ott üzemeltető jól ismert kerékgyártó márka ma a MecLean-Fogg csoport része. A kerékpáros berkekben a MecLean-Fogg talán kevésbé ismert, viszont ha egy NASCAR vagy windsurf rajongó hallja ezt a nevet, szája azonnal mosolyra fakad! Lényeg az, hogy egy nagyobb, tőkeerős karbonspecialista szárnya alatt az általunk jól ismert REYNOLDS a szó szoros szárnyra kapott, újabb és újabb csemegékkel lepi meg mind az országútisokat – vagy esetünkben a teljesítmény-orientált montisokat.

 

A REYNOLDS ugyebár a mai napig működő legendás acél csőgyártó egyik lányvállalata volt sokáig, villákat majd kerékszetteket kínált, és már a kezdetektől a carbon technológia felé vette az utat. Termékei egyértelműen a prémium piaci szegmenset célozzák meg, csúcs megoldásokkal, a legjobb alapanyagokból, elképesztő szakértelemmel. A Salt Lake City „főhadiszállás” sem a véletlen műve – ott székel az ENVE, a PARLEE és számos más exkluzív kerékpármárka, lévén ott található az amerikai hadsereg technikai fejlesztőközpontja, ott a „know-how”!

 

A hirdetésben szereplő REYNOLDS XC 259 „Blacklabel“ CARBON DISC BOOST TLR  29 a csúcs „Blacklabel“ limitált kiadás, a legkönnyebb REYNOLDS MTB kerék, amit valaha kínáltak, mindössze 1380g/pár! A felni magas szakítószilárdságú HM Carbon alapanyagból készül, abszolút űrtechnológia, leginkább az ENVE modellekhez hasonlítható. A szett másik fő komponense az ugyancsak Amerikában gyártott INDUSTRY NINE TOUCH agy innovatív agymechanikával, amely azonnali 3 fokos reteszelést tesz lehetővé, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika! Az XC 259 „Blacklabel“ kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell, HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR) 25mm belső szélességgel, azaz ideális párosítást biztosít a verseny XCO/XCM külső gumikkal. A két fő komponenst csúcs SAPIM CX-RAY Direct Pull küllők kötik össze, a legkönnyebbek, legerősebbek a piaci kínálatban. Az agyak pedig a legmodernebb BOOST tengelyrendszerrel rendelkeznek 148/12mm Thru-axle a csatlakozás. A SHIMANO HG 11s alu kazettatest többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis (igény szerint variálható xD-ra is, a Center Lock tárcsarögzítés pedig gyors tárcsacserét tesz lehetővé.

 

A REYNOLDS XC 259 „Blacklabel” meghazudtolja a 1400g alatti tömeget, ellenálló, megannyi XCO és XCM versenysiker kötődik a modellhez. A tartósság a magas színvonalú anyagok mellett a rengeteg tesztelésnek és lelkiismeretes minőség-ellenőrzésnek köszönhető. Álom kerékszett, és végre nálunk is kapható!

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 62
CSAK MA 255e KP! 0KM CSÚCS 29 REYNOLDS BLACKLABEL CARBON BOOST hátsó kerék CSAK MA 255e KP! 0KM CSÚCS 29 REYNOLDS BLACKLABEL CARBON BOOST hátsó kerék CSAK MA 255e KP! 0KM CSÚCS 29 REYNOLDS BLACKLABEL CARBON BOOST hátsó kerék