CSAK MA 255e KP! Csúcs VISION TRIMAX 50 AERO CARBON 1.470gr.-os kerékszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

650eFT-os csúcskategóriás VISION TriMAX CARBON 50 Aero Tubular (szingós) kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • A WORLD TOUR országúti versenyeken egyaránt gyakran látható ultrakönnyű profi használatra tervezett kerékszett – több, mint 100 UCI győzelem, közel 300 dobogós helyezés!
 • Szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett 50mm magas profil – kiváló légellenállás-mutatók, mégis könnyen irányítható az oldalszélben
 • Magas szakítószilárdságú UD carbon alapanyag
 • A magas felniprofil ellenére mindössze 1470g!
 • Szabadalmaztatott CNC-megmunkált kazettatest- és agyperem kialakítás – erősebb agy, automatikus csapágyjáték-állítás
 • Direkt húzású könnyített aerodinamikus SAPIM AERO kardküllők (20/24db)
 • PRA (Preload Reduction Assembly) csapágyállító-rendszer
 • 17mm-es megnövelt tengelyátmérő
 • Hátul oldalanként 2-2 alacsony súrlódású ACB csapágy
 • QR tengelyrögzítés, VISION titánpálcás gyorszár
 • CAMPAGNOLO 10/11/12s alu kazettatest
 • Kézzel fűzött prémium modell

 

A kerékszett ára szingós külsőket, sort nem tartalmaz.

 

Igény szerint a rajta látható csúcs CONTINENTAL GATORSKIN / TUFO szingós gumikkal +20eFT

 

+INFO

A VISION amerikai márka, az 1990-es évek közepétől kínál magas technikai színvonalat képviselő kerékszetteket és egyéb prémium alkatrészeket. Specialitásuk az aerodinamika optimalizálása, otthonosan mozognak a triatlon és az időfutamok világában. Az itt meghirdetett VISION TRIMAX TC 50 CARBON AERO peremes országúti kerékszett egy különleges modell, hisz A WORLD TOUR sorozatban a CANNONDALE Pro Cycling csapat versenyzői alatt gyakran megcsodálható.

 

„Dögös” 50mm magas abroncsprofil jellemzi, szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett profilt kapott, természetesen kiváló légellenállás-mutatókkal, az oldalszélben mégis könnyen irányítható marad. A magas felni ellenére tömege mindössze 1470g, tehát aero és ultrakönnyű egyszerre! Az alapanyag magas szakítószilárdságú UD carbon, megerősített küllőfuratok növelik a megbízhatóságot. Tubular (szingó) gumiköpenyt fogad.

 

Az agyszett a szabadalmaztatott kazettatest- és agyperem kialakítás mellett automatikus PRA (Preload Reduction Assembly) csapágyjáték-állítást biztosít. A 17mm-es megnövelt tengelyátmérő a stabilitást fokozza, amit az oldalanként 2-2 alacsony súrlódású ACB extra finoman futó csapágy is támogat. A felnit az agyakkal direkt húzású könnyített SAPIM aerodinamikus kardküllők kötik össze (20/24db). Az itt meghirdetett modellváltozat CAMPAGNOLO 10/11/12s alu kazettatestet kínál. A VISON bizonyított csúcstechnológiát kínál, az itt látható kerékszettel versenyez több profi országúti csapat, beleértve a WORLD TOUR versenyeken a CANNONDALE Pro Cycling Team.

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 182
CSAK MA 255e KP! Csúcs VISION TRIMAX 50 AERO CARBON 1.470gr.-os kerékszett CSAK MA 255e KP! Csúcs VISION TRIMAX 50 AERO CARBON 1.470gr.-os kerékszett CSAK MA 255e KP! Csúcs VISION TRIMAX 50 AERO CARBON 1.470gr.-os kerékszett