CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

Gyönyörű felsőkategóriás FONDRIEST TF3 CARBON országúti kerékpár vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

FONDRIEST TF3 FULL CARBON MONOCOQUE

 • Felső-kategóriás Mitsubishi/Toray UD 50TON szövet - az egyik legfejlettebb a vezető japán márka kínálatában
 • Kiváló szakítószilárdság-mutatók – UD egyirányú szálorientáció, pontos terhelés szerinti „layup”
 • UDM Monocoque vázkonstrukció – egyedi, trendi csőprofilok és vázforma
 • Többek közt Matej Mohoric szlovén U23 világbajnok és az Amica Chips Pro Continental Team alatt volt látható!
 • Belső merevítőbordákkal ellátott fejlett csőprofilok – terhelés szempontjából optimalizált kialakítás
 • Mindössze 980g váztömeg
 • Endurance vázgeometria – hosszú távokon is kényelmes, mindazonáltal hatékony
 • Ejtett támvilla a rezgéscsillapítás érdekében
 • Aero-Oval nyeregszár – kényelem és stabilitás
 • Integrált, félig rejtett nyeregszárbilincs – teljes állíthatóság, stílusos esztétikus megoldás
 • Tapered 1,5” fejcső
 • Steering Differentiated Integrated Cables - vázba rejtett profi kábelezés, kiválóan megtervezett be- és kilépési pontokkal
 • Teljes Di2-kompatibilitás
 • UCI versenyengedély
 • FONDRIEST legnépszerűbb országúti modellje!

 

Villa:

FONDRIEST REFLEX Toray UD Carbon aero villa karbon nyakkal

 • Tapered 1,5” villanyak
 • Megerősített villaszárak aktív rezgéscsillapító technológiával

 

Mérete: S (Endurance vázgeometria)

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 52cm
 • Rejtett nyeregbilincsig mérve 46cm
 • Fejcső magassága 13cm

 

Vázszett tartalma:

váz + villa + nyeregrögzítés+nyeregcső+ kormánycsapágy+váltótartók+bovdenvezetők

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

Nagyon keveset futott teljesen újszerű állapotban lévő vázszett!

 

 

+INFO

 

„A tökéletes vázgeometria” – válaszolta az alapító Maurizio Fondriest arra a kérdésre, hogy mit tart a legfontosabbnak az országúti kerékpárok tulajdonságai közt. Nem a tömeget jelölte meg, habár a FONDRIEST kerékpárok kétségtelenül a legkönnyebbek a között vannak, nem is a merevséget vagy éppen a kényemet, hanem egyértelműen az irányítást. Az egykori olasz világbajnok szerint az élményt, amit a levegőt hasítva élvezünk elsősorban a kerékpár szubjektív menettulajdonságainak köszönhetjük.

 

Maurizio Fondriest Trento mellett született, a Val di Non szívében. Professzionális kerékpárosként 12 évet húzott le a mezőnyben, melynek során 69 jó győzelmet aratott. Korán - már 23 éves korban - világbajnok lett, emelett '91-ben és '93-ban elnyerte a kerékpáros világkupát, a mitikus Milano-San Remo egynaposon pedig 1993-ban végzett a dobogó tetején. Erre jön még néhány szakaszgyőzelem a Giro d'Italián és a Tour de France-on. Tehát szavaiban, véleményiben, illetve a saját nevével ellátott vázakban, kerékpárokban megbízhatunk. Az FONDRIEST az elmúlt években számos szabadalmat jegyzett be, mindig is hitt a kutatás-fejlesztés fontosságában, és minden új ötlet kihívás a „mester” számára.

 

Az itt meghirdetett FONDRIEST TF3 felső-kategóriás Mitsubishi/Toray UD 50TON szövetből készül, amely az egyik legfejlettebb a vezető japán márka kínálatában. Kiváló szakítószilárdság-mutatókkal bír, UD egyirányú szálorientációval, pontos terhelés szerinti „layup” kialakítással elképesztően jó tulajdonságokkal rendelkező váz építhető belőle: természetesen a megfelelő szaktudással, ami a FONDRIEST esetében mondhatni garantált.

 

Az UDM Monocoque vázkonstrukció egyedi, trendi csőprofilokat és vázformát eredményez, a belső merevítőbordákkal ellátott csövek terhelés szempontjából optimalizált kialakítást tesznek lehetővé. A TF3 vérprofi vázszett, amely földi halandók számára is élvezetes kerékpáros élményt nyújt. Az előbbi állítást azzal tudjuk alátámasztani, hogy többek közt Matej Mohoric, a szlovén U23 világbajnok, és az Amica Chips Pro Continental Team is ezt a bicajt hajtotta, másrészt a megannyi pozitív visszajelzés és vásárlói vélemény árulkodik a váz kényelem terén nyújtott érdemeiről.

 

Nézzük akkor az alkalmazott technológiákat! A dizájn teljes egészében a FLAB - Fondriest Creative Laboratories – terméke, a fejcső 1,5” tapered, a vázsaruk carbon szerkezetűek, nem egyszerűsítettek alu elemek beragasztásával. Ellenben a középcsapágyház menetes, ezzel elkerülve a PressFit rendszerekkel kapcsolatos gyakran tapasztalható problémákat. A REFLEX villa nemcsak stabil, de a rezgések csillapításában is élen jár. Félintegrált a nyeregbilincs, esztétikus, mint az egész vázszett. A TF3 mind mechanikus, mind elektronikus alkatrész szetteket fogad, köszönhetően a Steering Differentiated Integrated Cables - vázba rejtett profi kábelezésnek. Etalon megoldások egy etalon vázszetten.

 

De mi van a bevezetőben említett vázgeometriával? Egybehangzó vélemények szerint az is tökéletes: a TF3 lényegében Endurance vázgeometriával bír, hosszú távokon is kényelmes, mindazonáltal hatékony. Ahogy lenni kell, hogy az országúti a legjobb élményt nyújtsa!

 

Esztétikai érdekességek:

A Fondriest két módon próbál kitörni a lehangoló egyen-termékek világából. Az egyik a szénszálas technológia erőteljes fejlesztése, a másik a kerékpárvázak esztétikai szintjének emelése: kvázi művészi alkotássá történő átalakítása. Ez utóbbiban Francesco Fondriest – Mauricio bátyja és üzlettársa - az igazi bennfentes, mivel ő a Fondriest kerékpárok esztétikai tervezője. Az ő ötlete volt a SAT festéstechnológia alkalmazása a kerékpárok terén, mely lehetőséget biztosít, hogy bármilyen képet nyomdaipari szinten rávigyenek a vázra. Megjelent a felső-csövön Szent Péter székesegyház, Jan Svorada a győzelem pillanatában és számos futurista dizájn, mely a legközelebb áll Fondriest úr világához.

 

Francesco Fondriest szerint fontos, hogy minden tárgy, ami körülvesz minket esztétikai élményt adjon. Ugyan ez vezérel minket, amikor bútort, képet, vagy autót választunk. Olyan vizuális élményt szeretnénk, mely legközelebb áll világunkhoz. Kérdésemre bevallotta, hogy szerinte is kevés ember gondolkozik így, amikor kerékpárjára ül, de neki az is bőven elég, ha minden 10. vásárló dönt úgy, hogy az esztétika fontos szerepet játszik életében. A híresztelésekkel ellentétben nem eget rengető költség ilyen technológiával kerékpárvázat festeni. Nem kerül többe, mintha egyel magasabb szintű alkatrészcsaládból választanánk hajtókart.

Hozzáadva 43 napja
Látogatók: 106
CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz CSAK MA 275e KP! S-52 CSÚCS FONDRIEST TF3 1.2 AERO FULL CARBON váz