CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Csúcskategóriás WILIER GTR SL CARBON UCI matricás gyönyörű endurance/granfondo országúti kerékpár vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs WILIER GTR SL ENDURANCE FULL CARBON

 • A legkönnyebb és legmagasabb technikai színvonalú váz a GTR modellsorozatban
 • Csúcs Mitsubishi / Toray HM UD 60TON szövet
 • Elképesztő szakítószilárdság-mutatók, minden eddiginél erősebb carbon alapanyag kifejezetten kerékpárvázakhoz fejlesztve
 • Full carbon Monocoque vázkonstrukció
 • ZnO Nanoparticle gyanta a tömeg csökkentése érdekében
 • BB386 EVO carbon hajtás csapágyház
 • Razor Edge Design csőprofilok – terhelés szempontjából optimalizált
 • Race Endurance vázgeometria – hosszú távokon is kényelmes, mindazonáltal hatékony
 • Ejtett támvilla a rezgéscsillapítás érdekében
 • Tapered 1,5” fejcső
 • Vázba rejtett kábelezés
 • Di2-kompatibilitás
 • UCI versenyengedély

 

Villa:

Csúcs WILIER GTR SL első aero rezgést-csillapító villa

 • Mitsubishi / Toray HM UD Carbon aero villa – természetesen full karbon nyakkal
 • Hatékony rezgéscsillapító technológiával
 • Tapered 1,5” villanyak

 

Mérete: S

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 52,7cm
 • Nyeregbilincsig mérve 48cm
 • Fejcső magassága 13cm

 

Vázszett tartalma:

váz + villa + nyeregbilincs + kormánycsapágy + váltótartók + bovdenvezetők

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

Újszerű állapotban lévő gyönyörű csúcskategóriás vázszett!

 

 

+INFO

 

A WILIER GTR SL a legkönnyebb és legmagasabb technikai színvonalú váz a GTR modellsorozatban. Két tényező különbözteti meg a „sima” GTR és a GTR TEAM modellvariánsoktól. Először is a csúcs Mitsubishi/Toray HM UD 60TON szövet alapanyag, illetve hogy kétféle vázgeometriával kapható: komfortorientált „Endurance”, illetve az itt meghirdetett modell esetében teljesítménycentrikusabb „Race Endurance” változatban. Tehát a döntés lehetősége adott. Így ha egy kicsit sportosabb, mindazonáltal „bicajosbarát” országútit szeretnénk a GTR-el legendás rezgéscsillapító képességével, akkor itt az ideális társ!

 

A GTR a „Gran Turismo” rövidítése, az olaszoknál ez a teljesítménycentrikus túrázók számára - elsősorban Gran Fondo országúti maratonversenyekhez – készült országúti bicajkategóriát jelöli. A WILIER GTR SL RACE abszolút top karbon technológiát alkalmaz, kifejezetten amatőr versenyzőkre, igényes hobbikerékpárosokra gondolva. A GTR SL merevséget és komfortot egyszerre biztosító konstrukció, rendkívül nagy szakítószilárdságú Mitsubishi 60TON UD karbonszövetet alkalmaz, ZnO Nanoparticle gyantával kiegészítve. Ez a karbontechnológia Szent Grálja, erős, de mégsem rideg, mindazonáltal könnyű és a rezgéseket is hatékonyan csillapítja. Irányítása is a kiszámíthatóságot és a biztonságot helyezi előtérbe az agilitással szemben.

 

A GTR SL tökéletesen alkalmas arra, hogy „gran fondo” versenyeken, országúti tömegsport rendezvényeken a rajvonalhoz álljunk. A mai piaci kínálatot elárasztó "komfort országúti" kerékpárokhoz képest lényegesen magasabb technikai színvonalat, jobb alapanyagot kínál, valójában egy profi versenykerékpár „komfortos" változata. A vázgeometria nem egy pocakos hobbikerekest veszi alapul, hanem egy fitt amatőr versenyzőt, aki persze nem szenvedni akar a kerékpáron, hanem élvezni annak minden percét. Így a homlokcső nem tornyosul a bicajos előtt, a testhelyzet "kényelmesen sportos". És ami még nagyon fontos: a fejlesztők a különböző méretekhez egyedi vázgeometriát terveztek, így nem kell kompromisszumot kötni sem az átlagnál alacsonyabbaknak, sem az égimeszelőknek!

 

A vázszett az út apróbb rezgéseit jól csillapítja, de hagytak helyet 28 mm-es külsőknek, így azok is részt vesznek az aszfalt felől érkező zavaró tényezők csillapításában. Ehhez jön még az ejtett támvilla-kialakítás, ami egy igen hasznos megoldás a mai Endurance országútik esetében. Ellenben ez a GTR SL esetében nem megy az erőátvitel rovására: amikor odalépünk, nincs felesleges vázmozgás, -csavarodás, a hajtás hatékonysága hihetetlen élményt nyújt. Mellesleg szerintünk a masszív csőformák jól is mutatnak, főleg ebben az ellenállhatatlan, „harapnivaló” zöld árnyalatban!

 

Márkainfó:

A WILIER gyárat 1906-ban alapították, így az egyik legrégebbi márka a kerékpáriparban. 1946-tól Wilier Triestina néven szerepel a nemzetközi kerékpárkínálatban, a nemrégiben elhunyt legendás versenyző, Fiorenzo Magni idejében vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és Scarponi öregbítették hírnevét. Habár a Lampre profi csapattal az együttműködés 2013-ban véget ért, az olaszok hamar új partnerre leltek a Pro Continental Columbia Coldeportes gárdája személyében a bombatehetség Duarté-val az élükön. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, az olasz gyártó egy forradalmi gyártástechnológiával, a szénszálas szerkezetet kitöltő Nanoparticles Zinc Oxide gyantával és a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosításával emelkedik ki a konkurensek közül. A technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon.

Hozzáadva 51 napja
Látogatók: 194
CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7 CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7 CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7 CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7 CSAK MA 299e KP! CSÚCS WILIER GTR SL ENDURANCE UCI váz S/48/52,7