CSAK MA 320e KP! 0KM-es CSÚCS 29 REYNOLDS CARBON QR15 / X12 kerékszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

600eFT-os 0KM-es csúcs REYNOLDS TR 309 S CARBON 29 DISC TLR AM/Trail MTB kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • Extra, továbbfejlesztett „S” kiadás – merevebb, erősebb, aerodinamikusabb azonos tömeg mellett
 • AM/trail MTB felhasználásra tervezett prémium carbon 29” méretű kerékszett
 • Magas szakítószilárdságú HM Carbon felni alapanyag
 • Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – Reynolds által szabadalmaztatott felnikonstrukció
 • Kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell
 • HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR), egyszerű belső nélküli átalakítás
 • 30mm belső szélesség – ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal
 • REYNOLDS TR6 agyszett, 100% CNC megmunkálás
 • Továbbfejlesztett agymechanika, majdnem azonnali 5 fokos reteszelés, 6 kalapács (a szokásos 3 helyett) – elképesztő hanghatás, maximális megbízhatóság
 • Abszolút ellenálló kerékszett
 • Prémium SAPIM CX-DELTA Direct Pull küllők – könnyű, erős, aerodinamikus
 • QR15-100 első / X12-142 hátsó Thru-axle tengelycsatlakozás
 • Optimalizált konstrukció elképesztő stabilitással
 • SHIMANO HG 11s alu kazettatest – többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis
 • Center Lock tárcsarögzítés
 • 1635g/pár

 

A kerékszett ára gumikat, féktárcsákat és sort nem tartalmaz!

 

0KM-es kerékszett!

 

 

+INFO

A Salt Lake City-ben alapított és a fejlesztő központot és tesztlabort mai napig ott üzemeltető jól ismert kerékgyártó márka ma a MecLean-Fogg csoport része. A kerékpáros berkekben a MecLean-Fogg talán kevésbé ismert, viszont ha egy NASCAR vagy windsurf rajongó hallja ezt a nevet, szája azonnal mosolyra fakad! Lényeg az, hogy egy nagyobb, tőkeerős karbonspecialista szárnya alatt az általunk jól ismert REYNOLDS a szó szoros szárnyra kapott, újabb és újabb csemegékkel lepi meg mind az országútisokat – vagy esetünkben a teljesítmény-orientált montisokat.

 

A REYNOLDS ugyebár a mai napig működő legendás acél csőgyártó egyik lányvállalata volt sokáig, villákat majd kerékszetteket kínált, és már a kezdetektől a carbon technológia felé vette az utat. Termékei egyértelműen a prémium piaci szegmenset célozzák meg, csúcs megoldásokkal, a legjobb alapanyagokból, elképesztő szakértelemmel. A Salt Lake City „főhadiszállás” sem a véletlen műve – ott székel az ENVE, a PARLEE és számos más exkluzív kerékpármárka, lévén ott található az amerikai hadsereg technikai fejlesztőközpontja, ott a „know-how”!

 

A hirdetésben szereplő REYNOLDS TR 309 S CARBON DISC TLR 29” a csúcs „S“ modellváltozat, erős, ellenálló konstrukció, kifejezetten Trail/AM igénybevételre fejlesztve. Az elpusztíthatatlan mivolta ellenére csak 1635g/pár, ilyen igénybevételre könnyebbet nem is ajánlanánk! A felni magas szakítószilárdságú HM Carbon alapanyagot alkalmaz, abszolút űrtechnológia, leginkább az ENVE modellekhez hasonlítható. De nem elég a prémium alapanyag, a carbon alapanyag esetében fontos a fejlett felépítés, ami ebben az esetben az ú.n. Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – azaz a Reynolds által szabadalmaztatott spéci konstrukció (layup). A gumit fogadó belső vájat HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready, egyszerű belső nélküli átalakítással. A belső szélesség 30mm, így ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal.

 

A szett másik fő komponense a REYNOLDS TR6 agyszett, 100% CNC megmunkálással, továbbfejlesztett agymechanikával, 5 fokos reteszeléssel, 6 kalapáccsal (a szokásos 3 helyett). Az eredmény elképesztő hanghatás és maximális megbízhatóság. A tengely átütő rendszerű, elől 100/15mm, hátul 142/12mm Thru-axle tengelycsatlakozással. Ez a modellváltozat SHIMANO HG 11s alu kazettatesttel rendelkezik, tehát többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis, és Center Lock tárcsarögzítést alkalmaz. Az itt hirdetett TR 309 a továbbfejlesztett „S” kiadás – merevebb, erősebb SAPIM CX-DELTA küllőkkel!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 75
CSAK MA 320e KP! 0KM-es CSÚCS 29 REYNOLDS CARBON QR15 / X12 kerékszett CSAK MA 320e KP! 0KM-es CSÚCS 29 REYNOLDS CARBON QR15 / X12 kerékszett CSAK MA 320e KP! 0KM-es CSÚCS 29 REYNOLDS CARBON QR15 / X12 kerékszett