CSAK MA 320e KP! CSÚCS CANNONDALE HOLLOWGRAM CARBON kerékszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Csúcskategóriás CANNONDALE HOLLOWGRAM Si CARBON AERO tubeless-ready peremes országúti kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • Full Carbon Monocoque felni magas szakítószilárdságú szövetből
 • Továbbfejlesztett profilkialakítás – jól irányítható az oldalszélben
 • 35mm profilmagasság – ideális kompromisszum az aerodinamika, az alacsony tömeg, a merevség és a kényelem között
 • 24mm széles profil –23-28mm széles gumi-külsőkkel ideális párosítás
 • Peremes külsőt fogad – praktikus használat, defekt esetén a külső gumi jó eséllyel újra használható
 • Tubeless-ready konstrukció - STANS No-Tubes által hitelesítve
 • CANNONDALE (HED-licenc) agyszett – könnyű, megbízható, tartós konstrukció
 • 18/24 db kardküllő
 • SHIMANO/SRAM 11s alu kazettatest
 • QR tengelycsatlakozás
 • Mindössze 1480 gramm

 

A kerékszett ára gumik és sor nélkül értendő.

 

+INFO

A technikai újítások terén mindig is az élvonalban jár a világszerte mindenhol népszerű pennsylvaniai kerékpárgyártó: az ipar a CANNONDALE-nek köszönheti a túlméretes alucsövekből készült vázak tökéletesítését, a túlméretes középcsapágytengelyek (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártástechnológiáját. Emellett a márka a kerekek terén is letette névjegyét: a CANNONDALE HOLLOWGRAM SI CARBON AERO TLR kerékszett csúcsminőségű modell, az alacsony tömeg mellett a minőség és a megbízhatóság szinonimája.

 

A CANNONDALE HOLLOWGRAM SI kerekek az országúti, Ironman és cyclocross versenyeken egyaránt gyakran láthatók. A 35mm profilmagasság ideális kompromisszum az aerodinamika, az alacsony tömeg, a merevség és a kényelem között, a full carbon felni magas szakítószilárdságú szövetből készül továbbfejlesztett profilkialakítással, azaz jól irányítható az oldalszélben és megfelelően stabil akár a profi versenysport számára is. Peremes külsőt fogad, használata praktikus, defekt esetén a külső gumi jó eséllyel újra bevethető. Egyébként Tubeless-ready konstrukció, amit a belső nélküli gumirendszerek specialistája, a STANS No-Tubes hitelesített, tehát könnyedén átalakítható és megbízható.

 

A HOLLOWGRAM SI kerék CANNONDALE agyszettet kap, amely a legendás amerikai kerékgyártótól, a HED-től licenszelt típus, könnyű, megbízható, tartós konstrukció. SHIMANO/SRAM 11s alu kazettatestet kapott, így a legtöbb országúti alkatrészcsaláddal kompatibilis. A két fő komponenst 18/24 db kardküllő köti össze. A vázhoz és villához QR gyors-zárral csatlakozik. Mindössze 1480 grammot nyoma  mérlegen, tehát a versenyzés is a tarsolyában van!

Hozzáadva 35 napja
Látogatók: 85
CSAK MA 320e KP! CSÚCS CANNONDALE HOLLOWGRAM CARBON kerékszett CSAK MA 320e KP! CSÚCS CANNONDALE HOLLOWGRAM CARBON kerékszett CSAK MA 320e KP! CSÚCS CANNONDALE HOLLOWGRAM CARBON kerékszett