CSAK MA 385e KP! CSÚCS 29er ENVE M50 CARBON LEFTY 60 / X12 kerékszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

900eFT-os csúcs ENVE M50 CARBON DISC LEFTY TLR xD Drive MTB kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • Ultralight Full Carbon konstrukció
 • Különböző csúcs carbon szövetek optimális elosztása (layup)
 • Magas szintű know-how a carbon technológiában
 • Elsősorban XC/XCM felhasználásra ajánlott
 • 21mm (belső) szélesség, 27mm külső szélesség, 29mm profilmagasság – 2,0-2,25” MTB gumikkal ideális párosítás
 • Tökéletesített belső forma – erősebb, ellenállóbb peremszerkezet, finomabb átmenetekkel
 • Szabadalmaztatott Conical Nipple Seat küllőfurat-erősítés
 • 29er specifikus felnifelépítés, elképesztő 330g tömeg, megfelelő stabilitás, legendás tartósság
 • Tubeless Ready – egyszerű belső nélküli átalakítás
 • DT SWISS 350 agymechanika
 • Mindössze 1455g/pár, ez egyik legkönnyebb MTB kerékszett a piacon
 • Elől CANNONDALE Lefty 2 / hátul 142/12mm Thru-axle és QR gyors-zárra adapterezhető tengelycsatlakozás
 • SHIMANO / SRAM HG kazettatest / igény szerint XD – 10-50T 12s EAGLE hajtásrendszerekkel kompatibilis is átcserélhető
 • 6-csavaros tárcsarögzítés

 

A kerékszett ára gumik, sor és féktárcsák nélkül értendő!

 

+INFO

Évről évre egyre könnyebb, erősebb, optimálisabb karbonszerkezetek látnak napvilágot a kerékpáriparban. Az amerikai űripar beszállítója, az ENVE COMPOSITES a karbont mindenkinél jobban ismeri, elképesztő tudással és tapasztalattal rendelkeznek. A bringa számukra tényleg egy hobbi, amit szívvel-lélekkel csinálnak. Kínálatukban szerepel 150 grammos freeride felhasználásra tervezett kormány vagy a hasonló tömegű montis nyeregszár, amely kis túlzással túlél egy atomtámadást. Eredetileg az ENVE fejlesztette a legendás Lew kerékszetteket is, amely a mai Reynolds kínálat technológiai alapját képezi. Ezek egyenes leszármazottja – mondhatni tovább gondolása - a ENVE kerékszett-kínálat, amelyre a szakma és nemzetközi szaksajtó immár etalonként  tekint.

 

Az itt meghirdetett ENVE M50 CARBON prémium MTB kerékszett az egyik legkönnyebb a piacon: mindössze 1450g/pár. Persze nem ez az egyetlen ütőkártyája, hisz’ a 29er specifikus felnifelépítés megfelelő stabilitás mellett legendás tartósságot biztosít, köszönhetően a különböző csúcs carbon szövetek optimális elosztásának (layup), a szabadalmaztatott Conical Nipple Seat küllőfurat-erősítésnek, illetve a magas szintű know-how-nak. Az M50 elsősorban XC/XCM felhasználásra ajánlott, természetesen Tubeless Ready konstrukció. Ezt egészíti ki a DT SWISS 350 agymechanika 142/12mm Thru-axle tengelycsatlakozással, elől pedig CANNONDALE Lefty rendszerű tengely. Az itt meghirdetett ENVE M50 SRAM xD kazettatesttel rendelkezik, így 10-50T 12s EAGLE hajtásrendszerekkel is kompatibilis, széles körben elterjedt 6-csavaros tárcsarögzítést kínál.

 

Márkainfo:

Eleinte villákról és kerékszettjeikről voltak méltán híresek, ezekről a nemzetközi szaksajtó ódákat zengett. A sikerek láttán egyéb kerékpáros kiegészítők tervezésébe fogtak, ahol az ENVE-nek ismét sikerült mérföldköveket alkotni. Az it meghirdetett ENVE CARBON nyeregszár az új vonal jeles képviselője, top UD szövetből készül, egyetlen darabból készület szerkezet, a nyeregszár teljes hosszán végig futó szálakkal. A lehető legerősebb, legellenállóbb, amellett, hogy elképesztően könnyű. Elsősorban mégis kényelemre hangolt konstrukció. Természetesen ENVE carbon layup és gyártástechnológia szabadalmaztatott. Szabadalmaztatott továbbá a kétcsavaros vízszintes ékes elrendezésű bilincsrögzítés, amit menet közben is lehet állítani, például edzőgörgőn, minközben ellenőrizzük a megfelelő szögállást. Mindenféle nyeregpálcával (Cro-Mo/titán 7mm, „sima” vagy „braided” carbon 7x9mm) kompatibilis.

Jason Schiers főmérnök így foglalja össze a márka misszióját: eredetileg a hadiiparnak dolgoztunk. UTAH államban, ahol most vagyunk, ugyancsak könnyen megtaláljuk a számunkra fontos szakképzett munkaerőt, jelentős szellemi tőke és szaktudás halmozódott fel a térségben, illetve jól lehet együttműködni az itt dolgozó cégekkel. […] Az USA-ban ez tekinthető a karbontechnikai őshazájának, ma pedig legerősebb bástyájának. A nálunk dolgozó mérnökök majdnem mind a helyi nagy karbongyártó cégekben szerezték meg tapasztalataikat. A régió ma már nemcsak a hadi- és az űriparnak dolgozik, hanem a repülőgépszárnyak mellett a golfütőtől a szörfdeszkákig sok minden innen származik: ha nem is a gyártás maga, de a tervezés mindenképpen.

Az lehető legjobb alapanyagot CNC vágással alakítunk méretre, majd itt kezdődik a rigorózus minőségellenőrzés-folyamat, mivel már a levágott darabokat is megvizsgáljuk: tizedmilliméteres pontosság a cél, a szövetanyagban pedig semmilyen hiba nem lehet. […] Ez utóbbi azért is fontos, mert igen jelentős cégeknek szállítunk részegységeket, vannak olyan területek, ahol még ennél is pontosabb mérettolerancia szükséges […] partnereinket nagyon megbecsüljük, errefelé jelentős a konkurenciaharc, mindenképpen a legjobbnak kell lennünk.

 

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 60
CSAK MA 385e KP! CSÚCS 29er ENVE M50 CARBON LEFTY 60 / X12 kerékszett CSAK MA 385e KP! CSÚCS 29er ENVE M50 CARBON LEFTY 60 / X12 kerékszett CSAK MA 385e KP! CSÚCS 29er ENVE M50 CARBON LEFTY 60 / X12 kerékszett CSAK MA 385e KP! CSÚCS 29er ENVE M50 CARBON LEFTY 60 / X12 kerékszett