CSAK MA 429e KP! CSÚCS ENVE SES 3.4 FULL CARBON 1.271gr-os kerékszett!

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

950eFT-os abszolút csúcs ENVE SES 3.4 CARBON Aero Tubular kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • A WORLD TOUR országúti versenyeken egyaránt gyakran látható ultrakönnyű profi használatra tervezett kerékszett
 • Handmade in USA!
 • „SES” koncepció – az ENVE a világ egyik legelismertebb kerékpár aerodinamikai szakértőjét - Simon Smart-ot kérte fel az új kerékcsalád megalkotására, ez a SES (Smart Enve System) széria
 • U-profil kialakítás, amely egyszerűbben irányítható szeles időjárásban
 • Széles, 27,5mm-es kialakítás – ideális párosítás a mai 25-28mm-es gumi-külsőkkel
 • 42mm magas aero profil, szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett és tesztelt
 • Magas szakítószilárdságú UD carbon alapanyag
 • A magas felniprofil ellenére mindössze 1271g!
 • Szabadalmaztatott CNC-megmunkált kazettatest- és agyperem kialakítás – erősebb agy, automatikus csapágyjáték-állítás
 • 17mm-es megnövelt tengelyátmérő
 • Hátul oldalanként 2-2 alacsony súrlódású ACB csapágy
 • QR tengelyrögzítés
 • SHIMANO/SRAM 10/11/12s-kompatibilis alu kazettatest
 • Kézzel fűzött prémium modell

 

Néhány alkalommal csak próbált új állapotú high-end kerékszett!

 

A kerékszett ára gumik és sor nélkül értendő!

A fotón látható csúcs CONTINENTAL COMPETITION külső szingókkal +25eFT

 

+INFO

Évről évre egyre könnyebb, erősebb, optimálisabb karbonszerkezetek látnak napvilágot a kerékpáriparban. Az amerikai űripar beszállítója, az ENVE COMPOSITES a karbont mindenkinél jobban ismeri, elképesztő tudással és tapasztalattal rendelkeznek. A bringa számukra tényleg egy hobbi, amit szívvel-lélekkel csinálnak. Kínálatukban szerepel 150 grammos freeride felhasználásra tervezett kormány vagy a hasonló tömegű montis nyeregszár, amely kis túlzással túlél egy atomtámadást. Eredetileg az ENVE fejlesztette a legendás Lew kerékszetteket is, amely a mai Reynolds kínálat technológiai alapját képezi. Ezek egyenes leszármazottja – mondhatni tovább gondolása - az ENVE kerékszett-kínálat, amelyre a szakma és nemzetközi szaksajtó immár etalonként tekint.

 

Az itt meghirdetett ENVE SES 3.4 CARBON országúti kerékszett lelke az elől 38, hátul 42mm magas abroncs, amely hihetetlen - 400g alatti(!) - tömegadattal bír: a legkönnyebb ilyen magasságú felni a piacon. Szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett abszolút prémium típus. Az „SES” koncepció keretében az ENVE az egyik legelismertebb kerékpár-aerodinamikai szakértő, Simon Smart bevonásával került kifejlesztésre: a szokásos „V” helyett U-profil kialakítást kapott, amely egyszerűbben irányítható szeles időjárásban, egyben szélesebb (27,5mm), így ideális párosítás a mai 23-28mm széles gumikülsőkkel. Az alacsony tömeg részben az űriparból „kölcsönzött” UD carbon alapanyagnak is köszönhető. A magas felniprofil ellenére az itt meghirdetett kerékszett mindössze 1250g-ot nyom a mérlegen, természetesen kiváló légellenállás-mutatók mellett, és az oldalszélben is könnyen irányítható. Tubular (szingó) gumiköpenyt és SHIMNAO/SRAM 11/12s lánckeréksort fogad.

 

Márkainfo:

Eleinte villákról és kerékszettjeikről voltak méltán híresek, ezekről a nemzetközi szaksajtó ódákat zengett. A sikerek láttán egyéb kerékpáros kiegészítők tervezésébe fogtak, ahol az ENVE-nek ismét sikerült mérföldköveket alkotni. Az it meghirdetett ENVE CARBON nyeregszár az új vonal jeles képviselője, top UD szövetből készül, egyetlen darabból készület szerkezet, a nyeregszár teljes hosszán végig futó szálakkal. A lehető legerősebb, legellenállóbb, amellett, hogy elképesztően könnyű. Elsősorban mégis kényelemre hangolt konstrukció. Természetesen ENVE carbon layup és gyártástechnológia szabadalmaztatott. Szabadalmaztatott továbbá a kétcsavaros vízszintes ékes elrendezésű bilincsrögzítés, amit menet közben is lehet állítani, például edzőgörgőn, minközben ellenőrizzük a megfelelő szögállást. Mindenféle nyeregpálcával (Cro-Mo/titán 7mm, „sima” vagy „braided” carbon 7x9mm) kompatibilis.

 

Jason Schiers főmérnök így foglalja össze a márka misszióját: eredetileg a hadiiparnak dolgoztunk. UTAH államban, ahol most vagyunk, ugyancsak könnyen megtaláljuk a számunkra fontos szakképzett munkaerőt, jelentős szellemi tőke és szaktudás halmozódott fel a térségben, illetve jól lehet együttműködni az itt dolgozó cégekkel. […] Az USA-ban ez tekinthető a karbontechnikai őshazájának, ma pedig legerősebb bástyájának. A nálunk dolgozó mérnökök majdnem mind a helyi nagy karbongyártó cégekben szerezték meg tapasztalataikat. A régió ma már nemcsak a hadi- és az űriparnak dolgozik, hanem a repülőgépszárnyak mellett a golfütőtől a szörfdeszkákig sok minden innen származik: ha nem is a gyártás maga, de a tervezés mindenképpen.

 

Az lehető legjobb alapanyagot CNC vágással alakítunk méretre, majd itt kezdődik a rigorózus minőségellenőrzés-folyamat, mivel már a levágott darabokat is megvizsgáljuk: tized-milliméteres pontosság a cél, a szövetanyagban pedig semmilyen hiba nem lehet. […] Ez utóbbi azért is fontos, mert igen jelentős cégeknek szállítunk részegységeket, vannak olyan területek, ahol még ennél is pontosabb mérettolerancia szükséges […] partnereinket nagyon megbecsüljük, errefelé jelentős a konkurenciaharc, mindenképpen a legjobbnak kell lennünk.

Hozzáadva 39 napja
Látogatók: 60
CSAK MA 429e KP! CSÚCS ENVE SES 3.4 FULL CARBON 1.271gr-os kerékszett! CSAK MA 429e KP! CSÚCS ENVE SES 3.4 FULL CARBON 1.271gr-os kerékszett! CSAK MA 429e KP! CSÚCS ENVE SES 3.4 FULL CARBON 1.271gr-os kerékszett!