CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

1,3MFT-os SPECIALIZED STUMPJUMPER EXPERT HT 29 CARBON MTB kerékpár sürgősen eladók!

 

Váz:

SPECIALIZED STUMPJUMPER HT 29 - EXPERT FACT CARBON

 • Tapered carbon fejcső
 • FACT IS Carbon fejlett konstrukció
 • PF30 túlméretes carbon hajtás csapágyház
 • 29er kerékmérethez fejlesztve

 

Mérete: L

 • Nyeregbilincsig mérve 48cm 19"

 

Első villa:

ROCK SHOX REBA 29 AIR / LOCKOUT teleszkóp

 • Tapered villanyak
 • AIR / levegő ráfújás
 • REBOUND / visszaút csillapítás állítás
 • LOCKOUT merevítés
 • 29er kerékmérethez fejlesztve

 

Váltás:

SHIMANO SLX I-Type 2x10 váltókarok

SHIMANO XTR Shadow Plus Carbon 10s (láncfeszesség záró karral)

 

Hajtás:

SRAM S-2200 Carbon 2x10 hajtómű

 • SRAM PF30 vázba rejtett ipari csapágyszett

 

Fékezés:

MAGURA MT6 több ponton állítható hidraulikus TOP tárcsafékek

 

Kormányzás:

SPECIALIZED Flat Bar 29er specifikus széles kormány

SPECIALIZED XC 3D OS 29er specifikus kormányszár

 

Nyereg rész:

SPECIALIZED XC 27,2 nyeregcső

SPECIALIZED BodyGeometry Phenom nyereg

 

Kerekek:

SPECIALIZED ROVAL 29 TLR kerékszett, vagy

- a fotókon látható 300eFT-os csúcs CRANK BROTHERS COBALT XC 29ER TLR kerékszettel +90eFT

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi tesztkerékpár!

 

 

+INFO

 

A Specialized renoméja, 4 évtizedet átölelő sikertörténete elsősorban a kerékpározás iránti szenvedélyre és az innovációra épül. Az MTB kerékpárok fénykora egyértelműen a Stumpjumper modellsorozattal kezdődött. Eme legendás modellnek köszönhető, hogy a Specialized a kerékpározás legismertebb márkája, megannyi profi versenycsapat beszállítója. Nevét, termékeit jelentős kultusz övezi, az itt látható Stumpjumper HT Expert 29 Carbon ezt a hírnevet öregbíti.

 

A bicajban alkalmazott technológia már nem a múltat idézi, hanem a kor szellemét, a legújabb trendeket teszi elérhetővé a lehető legtöbb lelkes montis számára. FACT IS Carbon szövetanyagot alkalmaz, a stabilitást pedig a PF30 Pressfit karbon csapágyház és a tapered fejcső fokozza. A 29er kerékméret kiváló tapadást, kényelmet és könnyed haladást biztosít: főképp a nagyobb vázméretek esetében.

 

Habár a Stumpjumper széria elérhető FSR hátsó felfüggesztéssel is, véleményünk szerint a hazai környezetben a cross country „ridernek” nincs feltétlenül szüksége össztelós bringára. Nem jellemzők a hosszú köves-sziklás ereszkedések, a turistautak és erdei ösvények döntő részén a merevfarú gyorsabb lesz. Emellett ott az egyszerűbb felépítés előnye, a mérsékeltebb karbantartás-igény…

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtized sikertörténeteit ma már könyvek mesélik, így itt talán elegendő megemlíteni az MTB sportban a londoni olimpia győztes Jaroslav Kulhavý nevét. A dicsőség a folyamatos innováción alapul, és ami a legjobb hír mi amatőr bicajosok számára: ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek!

Hozzáadva 7 napja
Frissítve tegnapelőtt, 22:36
Látogatók: 85
CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR CSAK MA 445e! 29 SPECIALIZED STUMPJUMPER HT CARBON XTR