CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

Csúcs CANYON NERVE CF CARBON fully mtb kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs CANYON NERVE CF 10 CARBON fully

 • UD Monocoque Carbon csúcs szövet
 • 120mm rugóút
 • Anti-Squat Kinematic felfüggesztésrendszer (felfele sprintek közben sem rugózik feleslegesen)
 • One-Piece Flex Pivot egy darabból álló hátsó monocoque carbon hátsó vázháromszög
 • Karbon himbakar (merev, erős és könnyű)
 • Flex Pivot Technology láncvillahajlást felhasználó forgáspontmentes kialakítás (könnyebb és merevebb szerkezet)
 • 1900 gramm váztömeg
 • Vázba rejtett váltókábelezés
 • X12 hátsó átütőtengely csatlakozás
 • BB90 karbon középcsapágy
 • Tapered 1,5” fejcső
 • Cane Creek 40 kormánycsapágy
 • 26 / 27,5 kerékméret kompatibilis
 • Mountain Bike magazin „Super” értékelés, minden idők egyik legmagasabb pontszámával: 129,5!

 

Mérete:

46cm, 18"

 

Vázban a tag:

Csúcs FOX Factory Series Kashima CTD Boostvalve "mindent tudó" rugóstag

 

Első villa:

FOX 32 FIT RL Qr15 teleszkóp, vagy

- a fotón látható csúcs FOX 32 Factory Series Kashima FIT RLC Qr15 átütős "etalon" teleszkóppal +50eFT

 • (frissen most elvégzett 30eFT-os full nagyszervízzel, gyári új kiadású szimering cserével együtt!!)

 

Váltás:

Csúcs SRAM X0 CARBON 2x10 rendszer

 • X0 Carbon 2x10 karok
 • X0 Carbon 10s hátsó váltó
 • X0 Direct Mount első átdobó

 

Hajtás:

Csúcs SRAM X0 CARBON 2x10 hajtómű

 

Fékezés:

Csúcs SRAM X0 CARBON tárcsafékek

 

Kormányzás:

Csúcs RITCHEY WCS Rizer kormány

Csúcs RITCHEY WCS Oversize kormányszár

 

Nyereg rész:

Csúcs RITCHEY WCS nyeregcső, vagy

- a fotón látható ROCK SHOX REVERB Stealth dropper post kormányról állítható magasságú profi nyeregcsővel +45eFT (vázba rejtett a remote kar kábelezése)

SELLE ITALIA SL nyereg

 

Kerekek:

MAVIC CROSSMAX ST 26R TLR kerekek, vagy

- a fotón látható csúcs MAVIC CROSSMAX SLR 27,5R 650b TLR kerékszettel +80eFT

 

Fotók szerinti gyönyörű újszerű állapotban lévő, keveset futott csúcs carbon fully!

 

+INFO

A Canyon ma a világ egyik vezető kerékpármárkája. Eme sommás kijelentés alapja a rendkívüli népszerűség, a fenomenális eladási számok, a különleges forgalmazási modell és a profi versenyeken való sikeres szereplés. A német kerékpárgyártó montis vonalon is a világ élvonalába tartozik, bicajaival győzedelmeskedtek a legnevesebb többnapos montis maratonokon, illetve XC világkupa-futamokon. Az itt meghirdetett Canyon Nerve CF F10 modell a technikásabb MTB terepviszonyokhoz tervezte a német márka. Az egész napos megpróbáltatások során igazán jól jön a teljes (fully) felfüggesztés, illetve a többlet rugóút. Elsősorban pont ilyen AM felhasználásra tervezett montikkal érdemes olyan kalandokra indulni, mint az Alpok átszelése, vagy más nagy kihívást jelentő, hosszútávú túrákra. Ilyen típusú megmérettetéseken számos profi és amatőr versenyző alatt láthattuk ezt a kiváló Canyon modellt, a TransAlp vagy a Cape Epic maratonokra az egyik legnépszerűbb választás.

 

Mi a Canyon Nerve CF titka? Először is könnyű, köszönhetően a rendkívül fejlett UD HM karbon szövetanyagnak, illetve a német márka által szabadalmaztatott minimális gyantát tartalmazó szerkezeti felépítésnek. A 27,5”-os kerékméret tökéletes kompromisszumot biztosít az agilis irányítás és a stabil, kiszámítható viselkedés közt, továbbá a gördülési ellenállás terén is megállja a helyét a nagyobb 29er masinák mellett. A többlet rugóútnak köszönhetően a Canyon Nerve CF nyergében kevesebb kell a terepakadályokkal foglalkozni, emellett több élvezetet és nagyobb biztonságot nyújt. Számos maratonversenyen - kiváltképp a többnaposokon – ez a tulajdonság különösképp jól jön, a versenyző, túrázó pihentebben érkezik a célba.

 

A Canyon Nerve CF F10 kiérdemelte a nemzetközi szaksajtó – beleértve a német Bike Magazin - egyöntetű elismerését (129,5 pont, „szuper” minősítés, tesztgyőztes), emellett számos rangos díjat kapott, az Eurobike Awards jelöltje volt. Mindent tud, ami egy csúcskategóriás modern All Mountain (AM) MTB fully-tól manapság elvárunk, viszont szerencsére egy dolog hiányzik róla, a csillagászati árcédula. Dióhéjban úgy jellemezhető, hogy XC bicajirányítást és mászóképességét kapunk AM felhasználásra szánt rugóúttal, ennek megfelelő „tankszerű” menetkarakterrel. Mindenen átmegy, legyen az sziklás hegyoldal vagy gyökerekkel szabdalt ösvény. A technikás, gyors lejtőzésben a 120mm pihe-puha rugóút mellett a RockShox Reverb teleszkópos nyeregszár is hatékony fegyver.

Hozzáadva 31 napja
Frissítve 9 napja
Látogatók: 334
CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA CSAK MA 540e! CSÚCS CANYON NERVE CF SLR KASHIMA