CSAK MA 59e KP! Exclusive ENVE CARBON 30,9 x 400 nyeregcső - új, dobozában!

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

90eFT-os vadonatúj dobozos ultrakönnyű abszolút high-end ENVE FULL CARBON 30,9x400 nyeregcső sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

 • Top UD carbon szövet
 • Egyetlen darabból készült szerkezet
 • Szabadalmaztatott ENVE carbon layup és gyártástechnológia
 • Kényelemre hangolt konstrukció
 • Mindössze 204g
 • 400mm teljes hossz
 • Szabadalmaztatott kétcsavaros vízszintes ékes elrendezésű bilincsrögzítés
 • Menet közben is lehet állítani, például edzőgörgőn, minközben ellenőrizzük a megfelelő szögállást
 • 27 fok állítás
 • Mindenféle nyeregpálcával kompatibilis (Cro-Mo/titán 7mm, „sima” vagy „braided” carbon 7x9mm)
 • 30,9mm átmérő
 • 25mm hátra nyúlás

 

Új, használatlan állapotban, dobozában. Természetesen eredeti!

 

+INFO

Évről évre egyre könnyebb, erősebb, optimálisabb karbonszerkezetek látnak napvilágot a kerékpáriparban. Az amerikai űripar beszállítója, az ENVE COMPOSITES a karbont mindenkinél jobban ismeri, elképesztő tudással és tapasztalattal rendelkeznek. A bringa számukra tényleg egy hobbi, amit szívvel-lélekkel csinálnak. Kínálatukban szerepel 150 grammos freeride felhasználásra tervezett kormány vagy a hasonló tömegű montis nyeregszár, amely kis túlzással túlél egy atomtámadást.

 

Az ENVE fejlesztette a legendás Lew kerékszetteket, amely a mai Reynolds kínálat technológiai alapját képezi. Manapság gyártáskapacitásuk kisebb hányadát képezik a saját termékek, beszállítói olyan nagy cégeknek, mint a Schwinn/GT, Specialized, Felt, Reynolds vagy az Easton, illetve patinás egyedi vázkészítőknek, mint a Parlee, Independent Fabrications, Calfee, Vanilla és Crumpton.

 

Eleinte villákról és kerékszettjeikről voltak méltán híresek, ezekről a nemzetközi szaksajtó ódákat zengett. A sikerek láttán egyéb kerékpáros kiegészítők tervezésébe fogtak, ahol az ENVE-nek ismét sikerült mérföldköveket alkotni. Az it meghirdetett ENVE CARBON nyeregszár az új vonal jeles képviselője, top UD szövetből készül, egyetlen darabból készület szerkezet, a nyeregszár teljes hosszán végig futó szálakkal. A lehető legerősebb, legellenállóbb, amellett, hogy elképesztően könnyű. Elsősorban mégis kényelemre hangolt konstrukció. Természetesen ENVE carbon layup és gyártástechnológia szabadalmaztatott. Szabadalmaztatott továbbá a kétcsavaros vízszintes ékes elrendezésű bilincsrögzítés, amit menet közben is lehet állítani, például edzőgörgőn, minközben ellenőrizzük a megfelelő szögállást. Mindenféle nyeregpálcával (Cro-Mo/titán 7mm, „sima” vagy „braided” carbon 7x9mm) kompatibilis.

 

Jason Schiers főmérnök így foglalja össze a márka misszióját: eredetileg a hadiiparnak dolgoztunk. UTAH államban, ahol most vagyunk, ugyancsak könnyen megtaláljuk a számunkra fontos szakképzett munkaerőt, jelentős szellemi tőke és szaktudás halmozódott fel a térségben, illetve jól lehet együttműködni az itt dolgozó cégekkel. […] Az USA-ban ez tekinthető a karbontechnikai őshazájának, ma pedig legerősebb bástyájának. A nálunk dolgozó mérnökök majdnem mind a helyi nagy karbongyártó cégekben szerezték meg tapasztalataikat. A régió ma már nemcsak a hadi- és az űriparnak dolgozik, hanem a repülőgépszárnyak mellett a golfütőtől a szörfdeszkákig sok minden innen származik: ha nem is a gyártás maga, de a tervezés mindenképpen.

 

Az lehető legjobb alapanyagot CNC vágással alakítunk méretre, majd itt kezdődik a rigorózus minőségellenőrzés-folyamat, mivel már a levágott darabokat is megvizsgáljuk: tizedmilliméteres pontosság a cél, a szövetanyagban pedig semmilyen hiba nem lehet. […] Ez utóbbi azért is fontos, mert igen jelentős cégeknek szállítunk részegységeket, vannak olyan területek, ahol még ennél is pontosabb mérettolerancia szükséges […] partnereinket nagyon megbecsüljük, errefelé jelentős a konkurenciaharc, mindenképpen a legjobbnak kell lennünk.

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 68
CSAK MA 59e KP! Exclusive ENVE CARBON 30,9 x 400 nyeregcső - új, dobozában! CSAK MA 59e KP! Exclusive ENVE CARBON 30,9 x 400 nyeregcső - új, dobozában! CSAK MA 59e KP! Exclusive ENVE CARBON 30,9 x 400 nyeregcső - új, dobozában!