Cube Nature Crosstrekking ffi kerékpár

úgy terveztük a Nature-t, hogy tökéletes bevezetést nyújtson a kétkerekűek által nyújtott élményekbe és szabadságba. Függetlenül attól, hogy csak a városban tekersz, vagy hétvégente túrázol ez a tökéletes eszköz rá. Kiváló minőségű alumínium váza olyan megoldásokat tartalmaz, ami egyedülálló ebben az árkategóriában, kényelmes, könnyen használható, alacsony karbantartási igényű társ. Kényelmes teleszkópjával, finoman működő 24 sebességes Shimano váltásával és minden időjárásban jól fogó hidraulikus tárcsafékeivel megbízhatsz a Nature-ben, hogy stílusosan és teljes biztonsággal eljuttat az úticélodba.

Jó oka van annak, hogy a Nature könnyebb a konkurencia hasonló modelljeinél. Minden a vázat alkotó könnyű, duplán húzott alumínium csövekkel kezdődik. Ahol lehetséges, ott a dupla húzással anyagmennyiséget, egyúttal súlyt csökkentettünk, máshol pedig, ahol az erősség szempontjából fontos volt változatlanul hagytuk. 2019-re új csomagtartó és sárvédő rögzítési pontokat terveztünk, így egyszerűen felszerelheted a bringád bármilyen útra. Komplex profilú felső- és alsócsöve merev vázat alkotnak, ami biztosítja a precíz, biztonságos irányíthatóságot a kényelem mellett. Mindezek mellett, a Nature - az összes többi kerékpárunkkal együtt - minden Európai Uniós és saját biztonsági tesztnek megfelelt, így teljes nyugalommal adhatod át magad a tekerés élvezetének.

Felhasználóférfi / uniszex

Vázméret 54 cm

Súly14kg

VázAluminium Superlite Trekking Cross Double Butted

VillaSR Suntour NEX, 63mm

KormányCUBE Rise Trail Bar, 680mm

Hátsó váltóShimano RD-TX800, 8-Speed

Első váltóShimano FD-TX800, Topswing, 31.8mm

A fék típusaTárcsafék

FékekTektro HD-M285, Hydr. Disc Brake, 160/160

HajtóműShimano FC-TX801, 48x36x26T, BB-UN100, 175mm, Chainguard

FogaskoszorúShimano CS-HG200, 12-32T

LáncKMC Z72

KülsőgumikImpac Streetpac, 42x622

NyeregCUBE Active 1.1

GyártóCube

A tengely fajtájagyorszár

Az agy fajtájakazettás

 

www.bikeland.hu

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 488
Cube Nature  Crosstrekking  ffi kerékpár Cube Nature  Crosstrekking  ffi kerékpár Cube Nature  Crosstrekking  ffi kerékpár