De Rosa Professional restaurált 54/55

A vázat nyersen, festés nélkül vásároltam egy olasz kerékpárpiacon. Nem volt semmilyen szemmel látható hibája, még a használat nyomait is alig lehetett látni. Hosszú Campagnolo papucsos. Láncvillák teteje De Rosa graviros, a villák válla szintén, a középrész alja lyuggatott.

Profi műhelyben kapott alapos tisztitást, két réteg alapozót, két réteg szint és egy lakkot, DuPont autófestékből. A matricák tökéletes mása sablonnal lett ráfestve, ezért nem fog soha leválni, és nem domborodik semmit, természetesen a lakk alatt van. Szine Bianco Perla, azaz gyöngyház fehér. A festése legalább olyan jó, a matricák miatt jobb is, mint az eredeti lehetett. A villája Testa Piatta, azaz lapos vállú klasszikus, polirozott, krómozott.

Átvehető Budapesten, Szentendrén, Dunakeszin, vagy a Balaton Északi partján előre megbeszélt helyen. Előre utalás esetén postázom is.

Nyeregvázcső: 54cm (középtől középig)

Felsőcső: 55cm (középtől középig)

Hátsó papucstávolság: 128mm

Hozzáadva 22 napja
Frissítve 20 napja
Látogatók: 97
De Rosa Professional restaurált 54/55 De Rosa Professional restaurált 54/55 De Rosa Professional restaurált 54/55 De Rosa Professional restaurált 54/55 De Rosa Professional restaurált 54/55
200 000 Ft
+363...
Hirdető

pedalert