Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó

Nem tudod a Garminodat vagy más eszközödet a könyöklődre rögzíteni? Unod már a rosszul kinéző, instabil házi barkács megoldásokat? Esetleg az Aero nyeregcsövedre nem tudod felrakni a lámpádat? Jó helyen jársz!

 

Évekig kerestem könyöklőre korrekt Garmin tartót és egyik megoldással sem voltam elégedett. Így hát terveztem egy sajátot, amit utána kinyomtattam. Most, hogy már bő 1 éve ezt használom, közben tapasztalatot szerezve és javítgatva a terveken, szeretném ezt mások számára is elérhetővé tenni. 

Ha leméred a könyöklőd méreteit, vagy találkozunk és én lemérem, akkor pontosan akkora tartót tudok készíteni, hogy a képen látható módon precízen illeszkedjen. Lámpa/Gopro tartóval vagy anélkül. A terveket úgy módosítom hogy a TE igényeidnek a legjobban megfeleljen. 

Természetesen bármi más is megoldható, mint például órához (csuklóra való pántoshoz) tartó vagy a képen lévő piros lámpa tartó, ami egy gyári Garmin tartó aljára csavarozható. Handcyclere is tudok, de itt a személyes konzultáció elengedhetetlen. (Egy CarbonBike-on már általam készített Garmin és tükör tartó van) Aero nyeregcsőre lámpa tartó bilincs is megoldható, de szintén csak személyesen, ha még az adott típushoz nincsen tervem

Jelenleg Garmin betétet nem tudok adni sajnos, kb 1 hónap múlva érkezik kínából egy adag. Addig is ha több igény összegyűlik akkor tudok rendelni márkásat Németországból 2000ft per darab áron.

Mérnök óradíjjal, stb stb egy ilyen tervezése és gyártása biztosan több esztergomi látkép (több 10000ft), ehhez képest erősen kedvezményes áron adom.


Irányár:
Kis lámpa konzol: 2000ft
Könyöklőre gps/óra tartó: 5000ft
Könyöklőre gps/óra tartó, lámpa/kamera konzollal: 7000ft
Személyes konzultáció és teljesen egyedi tervezés, megvárható gyártás, felszereléssel együtt: 1500ft/óra
Aero nyeregcsőre pontosan illeszkedő lámpa tartó bilincs: 2-4 óra személyesen kb 5000ft

Rendelést leadni a következő kérdőív kitöltésével lenne a legjobb, majd ha megvan akkor pár fénykép átküldésével, majd ha ezek mind megvannak, akkor esetleg fel is hívhatsz, hogy pár részletet megbeszéljünk)

 https://forms.gle/ApMcPVYKDviHwqPX8

Címkék: használt állapot
Hozzáadva 7 napja
Frissítve 5 napja
Látogatók: 52
Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó Egyedi Garmin tartó könyöklőre - vagy bármi máshoz bárhová adapter/tartó
5 000 Ft
+363...
Hirdető

További hirdetései