FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz

850eFT-os vadi új csúcs BMC GRANFONDO GF01 DISC vázszett 289eFT-ért sürgősen eladó!

 

- Tapered fejcső

- Vázban elvezetett teljes kábelezés

- Vázba rejtett Pressfit hajtás csapágyház

- Di2 ready elektromos váltószett kompatibilis

- Tárcsafékhez kompatibilis

- Csúcs UD Carbon szövet

- Comfort geometria

- Rezgéseket csillapító technológiákkal

 

Mérete: 54

 

Vázszett tartalma:

Váz, villa, kormánycsapágy, nyeregbilincs, váltótartó papucs

 

Igény esetén a fotón látható ZIPP / 3T kormányzás, BMC Carbon / FiZiK Arione Magnese nyeregrész, ZIPP kulacstartó és a DT SWiSS tárcsafékes kerekek is megbeszélés tárgyát képezhetik!

illetve, közösen egyeztetve készre szerelt kerékpárként is átvehető Ultegra 22 DISC, vagy RED 22 DISC szettekkel is!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A BMC "személyben" egy olyan gyártóról van szó, amely sosem hódolt be a piac diktálta szabályoknak, a szokványos stratégiáknak. A BMC kerékpárok termékelőállítási folyamata merőben eltér a többi márkától, a legtöbb prémium modell helyben, Svájcban készül, automatizált gyártásmódszerrel. Talán ez nem is akkora meglepetés, hisz végső soron egy hobbicégről van szó, ami szorosan a profi kerékpáros csapattal egybeforrva működik, melynek hátterében ugyanaz a hallókészülék-iparban érdekelt üzletember áll, aki annak idején a Phonak csapatát működtette. Andy Riis tavaly bekövetkezett elhalálozása szerencsére a BMC márka fejlődését nem hátráltatja, szíve ügyét jó kezekben hagyta.

 

A BMC World Tour profi csapat is sikert sikerre halmozott. A versenysportban megszerzett tapasztalatot alkalmazta a svájci cég az amatőr felhasználásra tervezett GRANFONDO modellsorozatra, amelynek próbái a tavaszi klasszikus kockaköves versenyeken történtek. A hirdetésben szereplő BMC GRANFONDO GF01 a legtöbb mai fejlett technikai megoldást felvonultatja, a komfortos vázgeometria és a rezgéscsillapító technológia mellett hidraulikus tárcsafékkel és Di2 ready elektromos váltószett kompatibilis.

 

A GRANFONDO GF01 egy olyan kerékpár, melynél a kényelem biztosítása nagyobb arányban játszik szerepet, mint bármelyik korábbi BMC kerékpár esetében. A TeamMachine és RaceMachine kerékpárokon már korábban is alkalmazott koncepció, a TCC – Tuned Compliance Concept szerint készül, vagyis a váz négy fő darabját különböző tulajdonságú karbonszövetekből készítik. Hogy a bringa elviselje a kockaköveken jelentkező igénybevételt is, a támvilláknál, nyeregcsőnél fokozottabban előtérbe kerül a rezgéselnyelő tulajdonság. Nem csak a felhasznált karbonnal játszottak azonban a tervezők, a GF01-en a vázkialakítás is meglehetősen egyedi. A támvilla profilja szinte már a „softail” kialakítást idézi. Nemcsak a szerkezeti megoldások, de a szögek, a geometria is kényelmesebbé teszik a BMC GranFondo kerékpárokat, egyértelműen látszik, hogy főleg a kedvtelésből bringázó közönségnek készülnek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 10h-19h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés (9h-21h) szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 13 napja
Látogatók: 184
FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz FOGLALÓZVA! ÚJ CSÚCS BMC GRANFONDO GF01 DISC váz