FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

Gyönyörű új kis-méretű (S/51-47cm) CARISMA AERO FULL CARBON vázas országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Így feliratok nélkül érkezett hozzánk olasz partner-üzletből ez a gyönyörű, egyébként CARISMA AERO CARBON országúti kerékpár. Nem akartunk egyenlőre rá ragasztgatni semmit, így tetszett nekünk, ahogy van...

De vannak matricaszettjeink (CARISMA szett is megoldható), amennyiben leendő vevője a gondolkodna a "feldíszítésében" ...

 

Váz:

"ITALIAN BIKE" CARISMA PRO AERO FULL CARBON

- Aero / Endurance series (kényelmes üléspozíció, rezgéseket elnyelő technológiával)

- Tapered fejcső

- Full Monocoque carbon váz

- Full carbon első villa (villanyak is carbon)

- Vázba rejtett teljes kábelezés

- Di2 / EPS elektromos váltószett kompatibilis

- Pressfit vázba rejtett hajtás csapágyház

- Felső-csőbe rejtett aero nyeregcső rögzítés

- Aero hátsó kerékjárati ív kidolgozása a nyeregvázcsőnek

 

Mérete: S

Felső-hosszra 51,5cm-et mértünk

Rejtett nyeregbilincs tetejéig mérve 47cm

Fejcső magassága 11cm (nincs minimumra vágva a villanyak, így +magas kormánycsapágy, illetve közbetétekkel állítható a kényelme)

 

Váltás/ Hajtás / Fékezés:

Full Shimano Ultegra 2x10 szettel (váltás/ hajtás/ fékek), vagy

 

Opció-1: Full Shimano Dura Ace 2x10 szettel +80eFT

 

Opció-2: Full Shimano Ultegra 2x11 szettel +100eFT

 

Kormányzás:

DEDA Zero kormányszár

DEDA RHM01 kormány, vagy

- lapított full carbon kormánnyal +25eFT

 

Nyereg rész:

CARISMA Aero full carbon nyeregcső

SELLE ITALIA X1 nyereg, vagy

- a fotón látható csúcs PROLOGÓ NAGO EVO Ti nyereg +20eFT

 

Kerekek:

SHIMANO RS kerekek, vagy

1. MAVIC COSMIC ELITE 11sp szettel +60eFT

2. 550eFT-os MAVIC COSMIC CARBONE SLE magas peremes full carbon kerékszettel +250eFT

 

A vázszett, ahogy átnéztük talán kipróbálva lett, teljesen új az állapota.

A fotón látható opció-1 Dura Ace 7900 2x10 szettünk szép állagú, műszakilag is kopásmentes rendszer.

Az opció-2 Ultegra 2x11 szettből is van több raktárunkon, mind kipróbált új, vagy nagyon újszerű!

 

 

+INFO

 

A Carisma nem kerékpármárka, hanem egy magas színvonalú kerékpár kereskedés Olaszországban. Számos piacvezető kerékpármárkát forgalmaznak (Cannondale, Cinelli, GT, stb.), emellett egyedi kerékpárokat is kínálnak, akár méretre, személyre szabottan legyártva, felszerelve. A Carisma korszerű alapanyagokból készíttet olasz manufacturákban vázakat, a legnevesebb gyártók legújabb modelljeivel egyenlő színvonalon, de a köztes forgalmazói hálózatot kiiktatva kedvezőbb árszinten. A vázak között megtalálhatók a különböző stílusú karbon modellek is, amelyek az olasz szaksajtó független tesztjein igen szépen teljesítenek. Országút, MTB és időfutam kerékpár egyaránt szerepel a Carisma egyedi palettán, illetve azok számos változata, beleértve az itt látható CARISMA PRO AERO CARBON országútit is.

https://apro.bikemag.hu/apro/surgos-ma-499e-uj-carisma-aero-carbon-disc-2x11-17489

http://www.carismabike.it/site/it/su_misura/

 

Rendkívül magas technológiai szintet képvisel az itt meghirdetett kerékpárváz és villa, erre bármely neves márka büszke lehetne. Megnyugodhatunk, nem a kínai tucat termékről van szó: a tervezés átgondolt, a kivitelezés pedig elsőrangú. Szerintünk ezt még a piac élenjárói is büszkén tennék fel palettájukra.

 

A lakk alatt jól látszik, hogy UD karbonszövetből készült, emellett full carbon Monocoque konstrukció, és a legújabb aerodinamikus koncepciót képviseli. Mi 2017 vagy 2018-as fejlesztésnek saccoljuk, mivel a villa és a váz csatlakozása a mai irányzatot képviseli. A levegő nem "kavarog", a kerékről és a villáról egyenesen az alsó csőre terelődik, amely aerodinamikai szempontból tökéletesített - az UCI-szabályoknak még éppen megfelelő - formájával vezeti tovább a hátsó háromszög felé.

 

A nyeregvázcső ugyancsak átgondolt, technikailag tökéletesített dizájnt kapott, egyértelműen az aerodinamikát szolgálva. A hátsó kereket szépen átöleli, emellett felső-csőbe rejtett aero nyeregcső-rögzítéssel rendelkezik. A nyeregszár hasonlóképpen aerodinamikus, pontosan az UCI-szabályokat követi, a felsőcső pedig vízszintes síkon lapított, amely a légellenállás csökkentése mellett többlet merevséget és nagyobb fokú kényelmet nyújt. A tám- és láncvillák hasonlóképpen a levegő terelését szolgálják. Az "i-re" a pontot a vázban futó kábelezés teszi fel, teljes Di2/EPS elektromos váltószett kompatibilitással.

 

A váz tömege aero típushoz képest rendkívül kedvező, viszont a stabilitást sem áldozta be a fejlesztőcsapat: a tapered fejcső és a integrált karbon középrész nagy mértékben fokozza a hajtáshatékonyságot és a pontos irányítást a súly növelése nélkül. Mindent összevetve példa értékű a váz, a legújabb országúti trendeket követi és a legfejlettebb technikai megoldásokat nyújtja.

Hozzáadva 56 napja
Frissítve 7 napja
Látogatók: 995
FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON FOGLALÓZVA! ÚJ S/51 CARISMA AERO CARBON