Ha legjobb és legolcsóbb új EBike-ot keresed

Ha sportos kalandokra vágysz megtaláltad a legjobb és gazdaságosabb EBike-ot , amely sok energiával rendelkezik, és optimális támogatást nyújt minden túrához, így megbízható partnert találsz a Hercules Nos CX Compban. Ez elsősorban az erőteljes Bosch Performance Line CX középmotornak köszönhető, amely hatással van a teljesítményére. Az erőteljes motor támogatásával a hegy nem túl meredek, eljuthatsz olyan helyekre bringával amiről nem is álmodtál, egy túra alkalmával. Mivel a Bosch Performance Line CX motor maximális nyomatéka 75 Newton méter, dinamikus tempót és sima futást biztosít a legmeredekebb meredeken is. A hajtásrendszert az intuitív Bosch Intuvia kijelző és a hozzá tartozó vezérlőelem vezérli. Négy különböző rásegítési fokozat közül választhatsz minden helyzetben, amit könnyen állíthatsz a markolatnál.

A durva terepen a megbízható Schwalbe Nobby Nic gumiabroncsok biztosítják a legjobb és optimális tapadást. Ezenkívül a Hercules Nos CX Comp a kiváló Rock Shox Recon villával van szerelve, így még nagyobb ütésekkel és nehéz talajjal is egyenletes kezelést biztosít. A biztonságot a Magura megbízható hidraulikus tárcsafékei biztosítják. Az optimális fékezéshez az első kerék Magura MT5-vel van felszerelve, míg a hátsó kerék Magura MT4 verzióval van ellátva.

 

Bosch Drive Unit Performance Line CX

A 75Nméteres maximális nyomatékkal az új Bosch Drive Unit Performance CX erőteljes gyorsulást és korlátlan haladást biztosít, ideális eBike-okhoz  a terepen való sportos túrákra! A kisebb burkolat porfestve jelenik meg a sportos-dinamikus kialakításért és a 4 kilogrammmal kisebb tömeggel meggyőző teljesítményt képes már leadni. A Bosch hajtásegység teljesítményét a CX lánc adja le ami sportos pedálozást biztosít akár 25 km / h sebességgel, csendes és alacsony vibráció mellett. Az erőteljes elektronika és az optimalizált háromérzékelős koncepció, amely másodpercenként 1000-szer méri, biztosítja az optimálisan alkalmazkodó motortámogatást. A Bosch Drive Unit Performance CX egyedülálló vezetési élményét ad és sportos teljesítményét nyújt hogy lenyűgözzön minden terepen!

Bosch Intuvia Bordcomputer

Az Intuvia az innovatív fedélzeti egység a Bosch eBike rendszerhez. A könnyen olvasható, nagyméretű kijelző minden fontos információt tartalmaz, például az akkumulátor töltöttségét, a sebességről, az időről vagy a megtett távolságról informál. Az önálló vezérlőegység a markolat mellett helyezkedik el, és egyszerűen és intuitív módon működtethető anélkül, hogy kezed levennéd a kormányról. Választhatsz négy rásegítési fokoza közül az Eco, a Tour, a Sport és a Turbo írányítás közben, vagy megnyomhatod a tolókapcsolót a nagy kaptatókon.  Az integrált USB interfész lehetővé teszi a külső eszközök (például okostelefonok vagy MP3 lejátszók) feltöltését.

Bosch PowerPack 400 Wh

A Bosch lítium-ion akkumulátor - 11 Ah-os 400W-os tápegység - ideális elektromos kerékpárokhoz, 36V Bosch középmotoros rendszerekhez. A Bosch PowerPack 400 Wh optimális körülmények között elegendő energiát biztosít és legfeljebb 130 km-es teljesítményt ad le. Az akkumulátorkezelő rendszer (BMS) védi a PowerPack-et a túltöltéstől, a rövidzárlat, a túlmelegedés és a feszültségcsökkenés ellen, és növeli a PowerPack hosszú élettartamát. A Bosch PowerPack 400 Wh mindössze 2,6 kg-os súlya könnyű, és akár 2,5 órán belül feltölthető illetve még könnyebben telepíthető és távolítható el az alsó cső felső lapjára integrált akkumulátor. 

 

http://www.bike-world.hu/hercules-nos-cx-comp-275-plus-bosch-motorral-400w-akkumulatorral-2114

 

ÓRIÁSI AKCIÓKKAL VÁRUNK A WEBOLDALUNKON
http://www.bike-world.hu/


1152 BUDAPEST, RÁKOS ÚT 117.
NYITVA: HÉTFŐ-PÉNTEK: 9-17 ÓRÁIG
TEL: 06/70 455 45 99
E-MAIL: carbike@carbike.hu

Hozzáadva 4 hónapja
Frissítve 3 hónapja
Látogatók: 1092
Ha legjobb és legolcsóbb új EBike-ot keresed Ha legjobb és legolcsóbb új EBike-ot keresed Ha legjobb és legolcsóbb új EBike-ot keresed