Karbon vázas fitness bringa eladó

Eladó egy 2016-os Felt Z5 vázra épített fitness (egyenes kormányos outi) bringa. Fényes karbon-fehér színű, 54-es méret, 170-180 cm magassághoz ajánlott. Vázon belüli bovdenezés, 27.2-es nyeregcső, BSA középcsapágy, csak patkófék! Használatból eredő karcok vannak a láncvillán, az alsócsövön egy festékleverődés, képek mellékelve. Shimano 105 hajtómű (172.5 mm, 52/36 fogszám) Shimano 105 fékek, 2x10 sebességes Tiagra 4700 váltókarok, elől Sora, hátul Tiagra váltó, Avid fékkarok. A gyári Felt kerekek, 25-ös Conti külsők (28-as is elfér, próbáltam. Conti is, ami általában kicsit ballonosabb, mint a ráírt méret), alu kormány és nyeregcső. Egy (színben nem annyira passzoló) Cube nyereggel adom, és az spd pedált is megkapod hozzá, ha kell. Világítás, km-óra és kulacstartók  nélkül eladó, irányár 185.000 ft.

Ha az egyenes kormány tartana vissza hogy megvedd, mert neked 'igazi' outi kell, akár kormány nélkül is eladó, biztos meg tudunk egyezni. De ha valamelyik alkatrész nem tetszik, pl. hosszabb/rövidebb stucni kellene a 110-es helyett, ami most van a bringán, az is megoldható.

Megnézheted, átveheted Zalaegerszegen. Ha érdekel, inkább ide írj, vagy küldj e-mailt, a telefont nem mindig tudom felvenni, ha küldesz egy sms-t, visszahívlak.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 8 napja
Látogatók: 369
Karbon vázas fitness bringa eladó Karbon vázas fitness bringa eladó Karbon vázas fitness bringa eladó Karbon vázas fitness bringa eladó Karbon vázas fitness bringa eladó