KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak!

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

Több darab új szériás CANNONDALE SCALPEL Si 29 CARBON fully és FS-I 29 CARBON merev vázak érkeztek, amik akciós áron sürgősen eladók!

 

1. Új kiadású CANNONDALE SCALPEL Si CARBON 29er fully váz

 • 29er carbon fully megújult „Si” versenygeometriával
 • 100mm rugóút
 • Ballistec Himod Carbon szövet
 • Full 1.5 Si fejcső
 • X12 142 hátsó átütőtengely csatlakozás
 • Vázba rejtett PF30 carbon csapágyház
 • Vázba rejtett teljes váltó és fék kábelezés
 • Di2 kompatibilis
 • Zero Pivot Seatstays (a hátsó váltónál nincs forgáspont)
 • Aszimmetrikus hátsó háromszög

 

Méretek:

Raktáron elérhető méretek: 

M 17,5" / L 19"

 

Váz tartalma:

SCALPEL Si CF fő háromszög, CF hátsó támvilla, himbakar

(rugóstagot, X12 átütőtengelyt, kormánycsapágyat, nyeregbilincset nem tartalmaz, de igény esetén külön megbeszélés részét képezhetik...!)

 

750eFT-os SCALPEL SI CARBON fully váz akciós ára: 150-180eFT között (állapottól függően)

 

 

2. Csúcs CANNONDALE FS-I HiMOD CARBON 29 váz

 • F-Si Asymmetric carbon láncvilla
 • legkönnyebb és legerősebb Hi-MOD BallisTec carbon szövet
 • PF1.5" SI fejcső
 • PF30A rejtett carbon hajtás csapágyház
 • Rezgéscsillapító SPEED SAVE hátsó villa
 • Di2 elektromos váltórendszer kompatibilitás
 • HIMOD Carbon csúcsmodell!

 

Raktáron elérhető méretek:

S 15,5" / M 17,5" / L 19"

 

Váz tartalma:

Fő váz, váltótartó

(kormánycsapágyat, nyeregbilincset az ár nem tartalmaz, de igény esetén külön megbeszélés részét képezheti...!)

 

680eFT-os FS-I HIMOD 29 CARBON merev váz akciós ára: 199eFT

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltathatók!

 

+INFOK

 

SCALPEL Si CARBON 29 fully váz

A Cannondale tavaly megújította a legendás, a legmagasabb szintű versenysportban már bőven bizonyított Scalpel-Si fully modellt, laposabb fejcsőszöget és új váz és villageometriát kapott, továbbá átkeresztelték: mostantól XXC kategóriának nevezik ezt a felhasználási területet, a modellnév végére pedig „Si” utótag került.

 

Miért volt szükség a Scalpel össztelós karbonváz alapoktól való újra tervezésére? A mai cross country (XCO) világkupák épített sziklakertjei, ugratói és letörései lényegesen nagyobb kihívások elé állítják a versenyzőket, és ezáltal a bringákat is. A Cannondale lépett először, és végzett komoly változtatásokat a mai pályáknak megfelelően. Így lett a klasszikus Scalpel-ből Scalpel Si.

 

Az új Scalpel Si ugyanúgy 100 mm-t mozog mint az elődje, csak éppen laposabb lett a fejcsőszög 2 fokkal, ami így 69.5 fokos, és a villa offsetje is 55 mm-re nőtt. A fejcsőhossz 10 mm-rel lett hosszabb, a láncvillák pedig rövidültek 435 mm-re. Így a meredek lefelékben stabilabb a Scalpel Si, és biztonságosabban irányítható, következésképpen nagyobb sebességre vagyunk vele képesek.

 

Maga az alapanyag nem változott: BallisTec karbonból készül, de nem kevesebb mint 100 grammot faragtak le a számítógépes modellezésnek, és az eddigi elődök tapasztalatai alapján. Természetesen a lengőkarok is szénszálas anyagból készültek és masszív forgáspontokkal rendelkeznek. A láncvilla forgáspontja a hajtómű elé és felé került, hogy minél jobban csökkentse kikapcsolt lockoutnál is a pedálozásból adódó pogózást.

 

A hátsó váltónál nincs is forgáspont (Zero Pivot Seatstays), ami nem csak súly megtakarítás, hanem az oldalirányú merevséget is növeli. A hátsó háromszög aszimmetrikus kialakítású, a középrész pedig PressFit30-as. Kábelezés teljesen integrált, és alkalmazkodik a szimpla/dupla/Di2 váltórendszerekhez is.

 

 

FS-I HiMOD CARBON 29 merev váz

2015-ben mutatták be a Cannondale Flash F-Si-t, ami jelentősen átértelmezte az XC merevfarú bringák kategóriáját. Az volt az első olyan MTB merevfarú, amit kifejezetten arra terveztek, hogy maximálisan megfeleljen a mai kor új típusú világkupa pályáinak keltette kihívásoknak. A versenyorientált F-Si koncepciót számos fejlesztés követte, az egyik lépés a Hi-MOD BallisTec karbonszerkezet alkalmazása, amely 80 grammal könnyebbé varázsolta a vázat. A másik természetesen a 29er kerékméret, de emellett az itt látható csúcsmodellen olyan fejlett technológiákat találunk, mint a PF30A karbon csapágyház, az aszimmetrikus láncvilla, a rezgéscsillapító SPEED SAVE támvilla és nyeregszár, illetve immár a Di2 elektromos váltórendszerrel való kompatibilitás.

 

Az F-Si a fokozott stabilitásnak köszönhetően valóságos sprintbajnok, amely az emelkedőkön és a végső hajrában a szó szerint aranyat ér. A BallisTec HIMOD Carbon csúcs technológia teszi lehetővé, hogy a váz bizonyos részei extrémen merevek legyenek, ott viszont, ahol nincs szükség rá, ott kényelmes maradjon.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve tegnap, 11:38
Látogatók: 918
KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak! KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak! KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak! KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak! KPK / Csúcs 29 CANNONDALE SCALPEL Si és FSI vázak!