Ortlieb Back Roller Design vízhatlan táska - ÚJ!

Eladó egy vízhatlan, különleges mintájú, 20 literes Ortlieb biciklis túratáska az összes gyári alaptartozékával. Csomagtartóra való, egy mozdulattal felrakható/levehető. Kisebb hiba a fenyőminta alján, fotóztam. Átvehető személyesen munkaidőben a 13., azon kívül a 7. kerületben.

Színt visz az életeben ez a divatos hátsó csomagtartó táska. A divatos hátsó kerékpáros táskák PD620 és PS490 anyagokból készülnek, vízhatlan tekerős zárásúak és QL2.1 rögzítési rendszerrel vannak ellátva. Amikor leveszed a csomagtartóról, a párnázott vállpánt biztosít kényelmes hordást. Az erős 3M Scotchlite fényvisszaverők gondoskodnak a biztonságról sötétben és rosszabb látási körülmények között.

A táska legfontosabb tulajdonságai:

Divatos, hátsó kerékpáros csomagtartó oldaltáska Feltekerhető záródás jellemzi QL2.1 rögzítési rendszerrel felszerelve forgalmazzuk. A rögzítő rendszer kompatibilis 8, 10, 12 és 16 mm-es csomagtartó csövekkel. A táska, és a táska hátoldalába integrált rögzítő rendszer maximális teherbírása 9 kg. A táska alaptartozéka a vállpánt, és a 3 pár szűkítő elem, melynek segítségével szinte bármilyen csomagtartóra felszerelhető lesz. Oldalain PS 490, az elején és hátulján PD 620 anyagokból készül Karcálló anyagának köszönhetően, sokáig szép marad. Tartalmazza a beépített belső zsebet és a vállpántot Felszerelhető minden olyan csomagtartóra, melynek cső átmérője 8,10,12 vagy 16 mm-es. A felső QL rögzítő kampók, és az alsó kampó 3-as imbuszkulccsal állítható Használható bevásárláshoz, munkába járáshoz, sportoláshoz, vagy kisebb túrázáshoz. Vállon kényelmesen hordható (a vállpántok levehetőek) Nagy fényvisszaverő képességű 3M Scotchlite fényvisszaverők Könnyen tisztítható anyaga. Csak olyan kerékpáros csomagtartóra szerelje fel a táskát, amelynek teherbírása több mint 10 kg! A felszerelt, telepakolt táska, jelentős mértékben befolyásolja a kerékpáron a súly elosztást!

Hozzáadva 31 napja
Látogatók: 70
Ortlieb Back Roller Design vízhatlan táska - ÚJ! Ortlieb Back Roller Design vízhatlan táska - ÚJ! Ortlieb Back Roller Design vízhatlan táska - ÚJ! Ortlieb Back Roller Design vízhatlan táska - ÚJ!
20 000 Ft
+363...
Hirdető

Napocs