ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek

Eladó a képen látható országúti kerékpár 1986-ból. A váz 60 cm. a középcsapágytól a felső cső tetejéig mérve. Én 186cm magas vagyok, a nyereg most nekem megfelelő méreten áll. 183-189 cm testmagasságú biciklistáknak ajánlom.

A gép teljesen hibátlanul működik; a fékpofák, a lánc és a kulacs vadiúj. A gumik kicsit öregecskék, de én még használhatónak ítéltem őket, azonban ha a kedves vevő óhajtja, +3200 Ft-ért vadiúj külső + belső gumi lesz mindkét keréken.
Adok hozzá villogókat, kilómétermérőt, defektkészlet és egy vázpumpát is, mert ezek nélkül azért ne indulj el hosszabb útra!

35 év persze nem múlik el nyom nélkül, kisebb nagyobb használati nyomok vannak rajta, újnak már nem lehetne eladni, de szerintem korához képest jó állapotú gép, és minden alkatrész eredeti és működőképes. Nem azért adom el, mert lóg a bele, hanem mert amennyire előre látom, sosem lesz többé időm/kedvem felhozni magam olyan kondiba, hogy érdemben tudjak bicajozni vele, közértbe járni meg van egy kontrás parasztbiciklim. És hát a pénz is jól jönne...

Postára adni megfelelő csomagolóanyagok híján nem tudom, el kell érte jönni.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 24 napja
Látogatók: 201
ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek ráköltésmentes retró bringa magas hipsztereknek
73 000 Ft
+363...
Hirdető

gandrassy