SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

1,4MFT-os csúcs GIANT DEFY ADVANCED SL DISC Di2 országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED-COMPOSITE SL DISC

 • A legkönnyebb és legkényelmesebb modell a legfejlettebb karbon szövettel és technológiával!
 • A Team Sunweb is pontosan ezt a vázat használja (lásd: Giro-győztes Tom Dumoulin és John Degenkolb)
 • ADVANCED-COMPOSITE high modulus carbon szövet – kiváló szakítószilárdság
 • D-Fuse nyeregszár-technológia - elképesztő 12 mm-t képes „rugózni”
 • Endurance Race Geometry – a cél, hogy az átlagemberek számára is hosszútávon élvezhető legyen az országútizás, emellett profi versenyeken is bizonyított
 • Vázban futó kábelezés, légáramlattól rejtett belépési pontok
 • PowerCore 24/86mm integrált full-carbon középcsapágyház
 • OverDrive2  1/8 - 1 1/4" túlméretes tapered fejcső (nagyobb alap átmérővel, mint amit a konkurens gyártók alkalmaznak)
 • Flat Mount első-hátsó legújabb tárcsafék rögzítés
 • Di2 elektromos váltórendszerhez optimalizált
 • Advanced-Grade Composite Full-Composite OverDrive 2 villa
 • UCI verseny certifikáció

 

Mérete: M/L

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 55,5cm
 • Rejtett nyeregbilincsig mérve 50cm
 • Nyereg teteje a fotok szerint 75cm
 • Fejcső magassága 19cm

 

Váltás:

Full SHIMANO ULTEGRA DISC Di2 2x11 elektromos rendszer:

 • ULTEGRA Series R785 Di2 2x11 HYDRO DISC fékváltó-karok
 • ULTEGRA 6870 Di2 2x11 első átdobó
 • ULTEGRA 6870 Di2 11s hátsó váltó
 • ULTEGRA 6800 Di2 nyeregcsőbe rejtett akkumulátor
 • ULTEGRA 6870 Di2 vezérlő - kormányszárra rögzítés (+akku töltés csati is)
 • 2.gen Di2 USB gyári töltő

 

Hajtás:

SHIMANO ULTEGRA 6800 2x11 Compact hajtómű

 

Fékezés:

SHIMANO ULTEGRA Series R785 IceTech hűtőbordás hidraulikus tárcsafékek

 

Kormányzás:

GIANT CONTACT SLR CARBON kormányszár

GIANT CONTACT SLR CARBON markolatnál lapított kormány

 

Nyeregrész:

GIANT D-FUSE CARBON integrált nyeregszár

GIANT CONTACT SL nyereg

 

Kerekek:

DT SWISS R466 DISC átütős kerékszett, vagy

- a fotón látható csúcs GIANT SLR AERO FULL CARBON DISC átütős kerékszettel +160eFT

 


+INFO

 

Az országútisok között egyre népszerűbbek az ú.n. „endurance” típusok, amik azoknak készülnek, akik a kényelmes országútikat preferálják. Az új irányzat célja, hogy az átlagemberek számára is hosszútávon élvezhető legyen az országútizás, mindemellett a technológia és a felszereltség abszolút hi-tech, a legjobb, ami ma elérhető. A Giant-nél a Defy testesíti meg az endurance kategóriát, mindazonáltal ez nem jelenti, hogy a profik számára tabu lenne: a World Tour-ban a tavaszi klasszikus versenyeken a többlet kényelem érdekében a versenyzők előszeretettel a Defy itt látható csúcs "Advanced SL Disc" változatát használják. (Lásd a World Tour-ban kiválóan szereplő Team Sunweb, olyan sztárokkal, mint a Giro-győztes Tom Dumoulin és John Degenkolb!)

 

Ez tehát már a továbbfejlesztett Defy Advanced SL Disc, még komfortosabb vázkialakítással, hatékonyságvesztés nélkül kínál kényelmet és elképesztő szintű rezgéscsillapítást. A nyeregcső úgynevezett D-Fuse technológiával készül, amely valójában egy speciálisan kialakított “D” profilú cső, ami az egyik irányba nagyobb rugalmasságot eredményez, 10%-kal nagyobb rugóutat enged lefelé, mint a normál kerek profillal rendelkező cső. A D-Fuse nyeregcső elképesztő 12 mm-t képes rugózni! A kényelem további fokozása érdekében a váz akár 30mm széles gumikkal is kompatibilis, ami a komfortot és a tapadást egyaránt elősegíti.

 

A kényelem ellenpontját jelentő stabilitásért ADVANCED-COMPOSITE high modulus carbon szövet, a PowerCore 24/86mm integrált full-carbon középcsapágyház, illetve az OverDrive2 túlméretes tapered fejcső felel. A trendeknek megfelelően a Defy Advanced „vezetékeket” alig látunk: a kábelek elől belépnek a vázba és utána már csak a váltóknál kilépve látjuk őket újra. Ezenkívül RideSense szenzorok is integrálva vannak a láncvillába, melyek Bluetooth-on sebesség és pedálfordulat adatot is küldenek az annak fogadására alkalmas Computernek.

 

Az új Giant Defy Advanced egy különleges keveréke a hatékony, sportos, versenyzésre termett kerékpároknak és azoknak az országútiknak, amik kényelmesebb üléspozíciót engednek a bringásnak. Persze mindezt a világ egyik legnagyobb kerékpárgyártójától megszokott magas minőségben, fantasztikus hi-tech felszereltséggel párosítva.

 

Márkatörténet:

A Giant márkát King Liu alapította 1972-ben, a versenytámogatást pedig 1995-ben. Ekkor a Giant megalapítja saját MTB csapatát, többek közt olyan legendás versenyzőkkel, mint John Tomac és Rune Hoydahl. Országúton a spanyol ONCE, majd a holland Rabobank csapatot szponzorálják, világbajnokságot és számos fontos győzelmet megszerezve. A Giant ma a világ legnagyobb kerékpárgyártója, és ennek szellemében elsöprő technikai színvonalat képes biztosítani. Országúti palettájuk három irányba "ágazik": a kényelemcentrikus Defy, a grammokra kihegyezett TCR, illetve az aerodinamika maximalizálását megcélzó Propel.

Hozzáadva 16 napja
Frissítve 6 napja
Látogatók: 253
SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR SAK MA 620e KP! CSÚCS GIANT DEFY ADVANCED AERO CARBON DISC Di2 SLR