SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

380eFT-os ORBEA CARPE ALFINE 8sp agyváltós gyönyörű "városi cirkáló" sürgősen eladó!

 

Méretei:

Vízszintesen mért felső-cső hossza 53cm

Nyeregbilincsig mérve 49cm

Fejcső magassága 11,5cm

 

Fotók szerint mért súlya 11,6kg

 

Nagyon keveset futott, újszerű állapotú kerékpár!

 

+INFO

„Élvezd az életet”! Ezt jelenti a Carpe (Diem), vagy ahogy Horáciusz írja: „Használd ki az időt, minden napnak szakítsd le virágát! Igen, a hirdetésben szereplő Orbea Carpe pont ezt az életérzést szimbolizálja, minden az élményről szól, a kerékpározás által nyújtott egyszerű és végtelen örömről. Nem kell bonyolult többlánckerekes váltórendszerrel bíbelődni, egy mozdulattal váltunk fel és le a fokozatok közt, pontosan 8 széles pozícionált áttétel áll rendelkezésre, köszönhetően a legújabb Shimano Alfine prémium agyváltó rendszernek.

 

A kerékpárokat 1930 óta gyártó spanyol márka filozófiája, hogy elsősorban az „életstílus” erősítésére koncentrál, emellett a bringák magas műszaki színvonalat képviselnek, így kap a vásárló teljes kerékpáros élményt. Dizájn és technológia karöltve. A Diem az Orbea felsőszintű aluötvözetből készült fitness sorozata, váza kényelmes, könnyű és kecses, sugárzik belőle a mediterrán cég életszemlélete. Elsősorba kedvtelésből kerékpározóknak készül, nekik csak ajánlani tudjuk!

Hozzáadva 17 napja
Frissítve 6 órája
Látogatók: 152
SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós SOS MA 145e! ORBEA CARPE ALFINE agyváltós