SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 


Csúcs LOOK 595 patyolat újszerű full carbon pici méretű vázszett sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs LOOK 595 CARBON vázszett

  • HM UD CARBON TECHNOLOGY
  • ULTRA LIGHT HIGH MODULUS csúcs carbon alapanyag
  • HEADFIT 1″1/8 - 1″1/4 Tapered kormánycsapágy
  • E-POST  nyeregszár rezgéselnyelő betéttel (Állítható rezgéscsillapítás; 15mm - 45mm hátranyúlás)
  • HSC4 UD HM fullkarbon pillekönnyű első villa, 295 GR

 

Méret:

  • Vízszintesen mért felső-cső hossza 50,5 cm
  • Fejcső magassága 11,25 cm
  • Nyereg teteje a fotók szerint 63,5 cm-en van, de közbetéttel állítható feljebb, kivételével lentebb.

 

Vázszett tartalma: váz + villa + nyeregbilincs + kormánycsapágy

Igény komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

Nagyon keveset futott teljesen újszerű állapotban van a vázszett!

 

+INFO

 

A Look 595 modellt a Credit Agricole sztárjai hajtották, köztük a norvég „mitosz”, Thor Hushovd. A Look immár bő 30 éve gyárt karbon vázakat, ami egyértelműen megmutatkozik az 595 modell esetében. A francia mérnökcsapat nem követi a trendeket, szinte az összes illesztés egyedi megoldás, kezdve a lapított nyereg-vázcsövet körülölelő felsőcső-támvilla találkozástól a félig „muffolt” középrészig.

 

És nemcsak a trendeknek fordít hátat a francia márka, hanem a távol-keleti gyártást is 100%-ig mellőzi. Helyben, azaz "Gallföldön" készülnek a prémium Look carbon vázak (mint amilyen az itt látható 595), bizonyos munkafázisok pedig pedig a francia partoktól néhány száz kilométerre Tunéziában. Ott mindenki beszéli a franciát, mindenki ért mindent, nincsenek félreértések a mérnökök és a munkások között, továbbá a helyiek nem eszik az Európában dédelgetett háziállatokat...

 

A tréfát félretéve, egyértelműen megállapítható, hogy a Look rengeteg nem mindennapi technikai megoldást kínál kerékpárjain. Itt a „tapered” kúpos fejcső is egy kicsit máshogy alakul, mint a többi bringán, a csőformák bámulatosak, sok esetben szavakban leírni is nehéz, hogy milyen formából mibe mennek át az egyik illesztéktől a másikig. A középcsapágyház viszont egyetlen monocoque egység, tehát máris háromféle karbon eljárást soroltunk fel. A gyártó elmondása szerint ez utóbbi 250 Bar nyomáson készül, míg Ázsiában a 10 Bár nyomás már soknak számít a nagyüzemi vázkészítés során. Hasonló eljárással készül a nyeregvázcsövet és a felső-csövet összekötő "muff" is, amelyre az integrált E-Post csatlakozik.

 

Itt érdemes megállni egy szóra, hisz az 595 volt az egyik első váz, amely integrált nyeregrögzítést kínált. Az E-post magassága közbetétekkel állítható, ezek rezgéscsillapító tulajdonságokkal is bírnak, egyéni ízlésre hangolhatók. Az E-Post különböző fokú komfortot nyújt a bringásnak, mindemellett aerodinamikus és kiváló stabilitást tesz lehetővé.

 

Tudtad?

A francia Look az 1980-as évek közepén a síkötések mintájára megalkotta az első mindennapi használatban is alkalmazható automata pedálkötés-rendszer. Eme legendás fejlesztés forradalmasította a teljesítmény-orientált kerékpározást: a profi versenyzők tárt karokkal fogadták, néhány éven belül pedig az amatőr kerékpárosok széles táborát is meghódította.

Hozzáadva 47 napja
Frissítve 22 napja
Látogatók: 148
SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz SOS MA 145e! Pici 50cm CSÚCS LOOK 595 CARBON váz