SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

1,2MFT-os újszerű PINARELLO PARIC CARBON országúti kerékpár vázszettje sürgősen eladó!

 

Vázszett:

PINARELLO PARIS CARBON

  • Monocoque Carbon - 46HM3K szövet
  • Onda Carbon 46HM3K rezgéseket csillapító első és hátsó villa
  • Pinarello integrált kormánycsapágy
  • Frame Weight (appr.) 990 grams

 

Mérete:

Nyeregbilincs tetejéig mérve 55,5cm

Felső cső hossza 54cm

Fejcső magassága 13,5cm

 

Vázszett tartalma:

Váz +első villa +kormány csapágy +nyeregbilincs +váltótartók +bovden elvezetők

 

Igény esetén komplett kerékpárként is kalkuláltatható Shimano, Sram, vagy Campagnolo szettel is!

 

Keveset futott szép állapotban van!

 

+INFO

 

A Giovanni Pinarello által 1952-ben alapított trevisói cég fejlesztések terén mindig is az élvonalban állt. A közelmúltat nézve például a legendás márkához fűződik az első aszimmetrikus országúti kerékpárváz – a Dogma 60.1 – megalkotása. Persze nem mindenki igényli vagy engedheti meg magának a gyártó csúcsmodelljét, a Pinarello természetesen azoknak is kínál alternatívát. A Paris bejáratott típusnév a cég palettáján (DOGMA kistestvére), amely Torayca 46HM3K szövet Carbon vázat takar, lényegében a néhány évvel azelőtti csúcs alapanyagról és technikai tartalomról van szó. Érdemes megjegyezni, hogy pont egy évtizeddel ezelött kezdődött a közös fejlesztés a japán karbongyártóval, és születtek meg a formabontó, messziről felismerhető hullámos villával és támvillákkal készülő Pinarello karbongépek, mint az itt látható Paris is.

 

Miért válasszuk a Paris-t és nem egy másik gyártó országúti gépcsodáját? Kezdjük ott, hogy a Pinarello az egyik legpatinásabb és legnagyobb kultusszal övezett olasz kerékpármárka. A Pinarello a hatvanas évek eleje óta szponzorál országúti csapatokat, megszámlálhatatlan komoly nemzetközi versenyt nyertek a gépek nyergében: elég csak Miguel Indurain-re, Pedro Delgado-ra, Jan Ullrich-ra gondolni, vagy a mai Tour de France győztesek közül Wiggins-t, Froome-ot vagy éppen 2018-as győztes Thomas-t említeni. De elég, ha annyit írunk, hogy semmilyen más kerékpárral nem jegyeznek 14 Tour de France-győzelmet!

 

Az itt látható Paris modellnek nemcsak megjelenése "hajaz" a Dogma -ra, hanem teljesítménye is szinte megegyező. A váztömeg a bűvös egy kg alatt van, és a szerkezetbe a Pinarello mérnökök számos rezgéselnyelő technológiát integráltak, így pillekönnyű és kényelmes, pontosan amire legtöbbünknek szüksége van. A Shimano Ultegra Carbon 6800 2x11 felszereltségben tapasztalatunk szerint még egy kerékpáros sem csalódott, halálpontos, finom és megbízható, de ha vegytiszta olasz kerékpárt szeretne, egy komplett Campa szett behelyettesítésével az is megoldható. Nem mellékesen a bicaj állapota is gyönyörű, tartós használatot nem látott.

Hozzáadva 3 hónapja
Látogatók: 272
SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON SOS MA 180e! 54 / M PINARELLO PARIS CARBON