SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Csúcs CANNONDALE SYNAPSE HiMOD CARBON komfort vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs CANNONDALE SYNAPSE HiMOD CARBON

  • Tapered carbon fejcső
  • S.A.V.E. rezgéseket csillapító technológia
  • Comfort geometria, magas fejcső a kényelmes üléspozícióért
  • Rezgést-csillapító technológia az első-hátsó villákban, nyeregcsőben
  • BB30 túlméretes carbon hajtás csapágyház
  • Vázban rejtett fék kábelezés

 

Mérete: 58

Vízszintes felső-cső hossza: 58cm

Fejcsőhossz: 20cm

 

Váz tartalma:

váz + első villa + kormánycsapágy + nyeregcsőbilincs + váltótartók

 

Igény esetén carbon aero lapított nyeregcsővel +10eFT

 

Igény esetén komplett kerékpárként, többféle szettel is kalkuláltatható!

 

+INFO

 

A Synapse másfél évtizede debütált az amerikai márka palettáján, komfortosabb menettulajdonságokkal rendelkezik, mindazonáltal hagyományos országúti geometriát kínál. Tehát a kormány nincs "turistásan" magasan, mint konkurens gyártók hasonló típusai esetében, következésképpen teljesítmény-centrikus használatra ugyanúgy alkalmas, mint hobbikerékpárként. A SAVE „anti-vibrációs” rezgéselnyelő koncepció a kényelemérzet fokozását célozza meg, a kerékpáriparban az egyik leghatékonyabb megoldás. A System Integration (SI) alkatrészintegráció a kerékpár stabilitását, a teljesítmény és a funkcionalitás emeli minden eddiginél magasabb szintre. Egyértelműen nem (csak) "kocakerékpárosoknak" szól a Synapse, amire fényes bizonyíték, hogy a Pro-Tour legendás tavaszi kockaköves versenyein is a legtöbb versenyző ezt a Cannondale típust választja.

 

Az itt látható csúcs Synapse HiMod Carbon kényelemre kihegyezett modell a Cannondale széles palettáján, ellenben tömege és pontos irányítása a SuperSix típussal vetekszik. Az alacsony tömeg a nagy szakítószilárdságú HiMod karbonszövetnek köszönhető. A gép egyszerre sportos, kényelmes és könnyű: nem véletlen, hogy a Párizs-Roubaix World Tour versenyen is sikeresen szerepelt, ahol a hosszú kockaköves szakaszok jócskán próbára teszik a versenyző tűrőképességét. A vázgeometria és -felépítés a kellemetlen rezgések elnyelését biztosítja, jól látható módon a támvillák és a láncvillák hajlítottak és a saru felé elvékonyodnak, hogy nagyobb függőleges rugalmasságot biztosítsanak. Az amerikai gyártó terminológiájában ez a megoldás SAVE Carbon Anti Vibration System néven fut. A váz geometriája hosszú távon is kényelmes üléspozíciót biztosít: eme technológia elnevezése S.E.R.G., azaz Synapse Endurance Race Geometry.

 

Mindent összevetve a Cannondale Synapse tökéletes választás a nem éppen tökéletes magyar utakra: a vesekőeltávolítást jobb, ha a szakorvossal végeztetjük, és nem kerékpáron a kátyús, töredezett honi utakon!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 386
SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz SOS MA 185e! CSÚCS CANNONDALE SYNAPSE HiMOD váz