SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

340eFT-os SCOTT SPEEDSTER S30 alu vázas, carbon villás minőségi országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

SCOTT SPEEDSTER

  • Alloy 6061 D.B. alu vázanyag
  • Változó falvastagságú „hydroforming” csőprofilok
  • „Performance Road” kényelmes vázgeometria
  • Integrált fejcső
  • Carbon első villa

 

Mérete: L / 56cm

Nyeregvázcső hossza: 56,5 cm

Vízszintes felsőcső hossza: 56 cm

Fejcső hossza: 19 cm (comfort/endurance vázgeometria)

 

Váltás:

Full SHIMANO TIAGRA 4700 2x10 rendszer

TIAGRA 4700 rejtett bovdenes fékváltó-karok

TIAGRA 4700 "low profile" hátsó váltó (a 11-fokozatú felsőkategóriás rendszerekkel megegyező húzásaránnyal/kompatibilitással)

TIAGRA 4700 első átdobó

 

Hajtás:

SHIMANO TIAGRA 4700 50-34 Compact Hyperdrive integrált hajtómű

 

Fékezés:

TEKTRO SCBR-525 fémbetétházas féktestek

 

Kormányzás:

SYNCROS RR2.0 Anatomic Oversize kormány

SYNCROS R2.6 Oversize kormányszár

 

Nyereg rész:

SYNCROS RR2.5 31.6 nyeregcső

SYNCROS FL2.5 nyereg

 

Kerekek:

RODI / SHIMANO  alap kerekek, vagy

1. MAVIC CXP duplafalú alu szegecselt / FLT ipari csapágyas kerékszettel +25eFT

2. MAVIC KSYRIUM ELITE SILVER kerékszettel +40eFT

3. a fotókon látható ENVE magas full carbon felnis kerékszettel + 280eFT

 

Néhány alkalommal kipróbált bemutatótermi / tesztkerékpár!

 

+INFO

A Scott komfort/endurance Speedster széria kiforrott, duplán húzott alumínium vázanyagot kínál. A legfejlettebb ipari csőmegmunkálásnak köszönhetően a Speedster alig nehezebb, mint egy tipikus belépő szintű karbonváz, emellett letisztult megjelenést és korszerű technikát kínál. A gondosan összeválogatott, homogén Shimano Tiagra 4700 alkatrészek felelnek pontos működéstért, a megbízhatóságért, illetve ízléses összhatásért. Ezt még a drágább modellek is megirigyelhetnék az itt látható SCOTT Speedster 30-től!

 

A Speedster széria sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, amelybe az országúti edzéstől a (dinamikus!) munkába járáson át a teljesítménytúrázásig (Gran Fondo, stb.) sok minden beletartozik. A kényelemorientált vázgeometriának köszönhetően élvezetes kerékpáros élményt kínál, a kerékpárutak töredezett aszfaltját jobban kisimítja, mint a versenyzésre tervezett országútik. Továbbá a Speedster 30 sárvédő vagy csomagtartó felszerelését is lehetővé teszi, így akár többnapos kerékpártúrákon is megállja a helyét. A geometria kifejezetten jól eltalált, a bicaj egyszerűen irányítható. Egyszóval tökéletes első "komoly" bringa!

 

Márkatörténet:

A svájci Ed Scott-nak köszönhetjük a kerékpár történelem teljesítmény szempontjából az egyik legfontosabb kiegészítőjét, az időfutamkormányt. 1989-ben Greg Lemond többek között ennek köszönhette Tour de France győzelmét, azóta használata - mezőnyversenyen kívül - egyeduralkodó. Talán kevesen tudják, hogy két évvel később ugyancsak a Scott jegyzi az első teleszkóp rendszerű hátsó felfüggesztést Unishock néven. 1992-ben saját márkás kerékpárjukat is bemutatták, amely természetesen összteleszkópos volt. Ezt követte a legendás Scott G-Zero, vagyis a világ akkori legkönnyebb „fullyja”. 2003-ban bemutatja a rendkívül népszerű, ma már mérföldkőnek számító Genius sorozatot. A Scott az országúti fronton is szép sikereket tudhat magáénak: a világ legkönnyebb karbonvázát, a Team Issue-t hajtó Sanier Duval csapat kerekesei profi kerekesei számos emlékezetes győzelmet arattak. Jelenleg a Scott az ausztrál Green Edge Cycling csapat hivatalos támogatója, így a sikerek sorozata tovább folytatódik.

Hozzáadva 41 napja
Frissítve 23 napja
Látogatók: 449
SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF SOS MA 199e! L - 56 SCOTT SPEEDSTER S30 AL-CF