SOS MA 235e! Vadi új csúcs ROCK SHOX RS-1 29er

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

Lista áron 650eFT-os mega csúcs ROCK SHOX RS-1 29er carbon teleszkóp dobozában, beépítetlen vadi újonnan sürgősen eladó!

 

Paraméterei:

ROCK SHOX RS-1 CARBON 29 Remote Lock

  • QR15 110 Boost átütős kerékagy csatlakozás
  • Solo Air levegő ráfújás
  • Rebound visszaút csillapítás állíthatóság
  • Remote XLock hidraulikus működtetésű merevítés a kormányról
  • 29er kerékmérethez fejlesztve
  • Full carbon tapered vágatlan villanyak és a carbon váll egybe integrált

 

 

+INFO

 

Napjainkban Rock Shox az RS-1 villát egyre több cross country világkupa versenyző bringájában láthatjuk. Az RS-1 alapvetően egy 29”-es kerékpárokhoz készített, fordított kialakítású (USD) teleszkóp. Kifejlesztése 5 évet igényelt, a beépített technológia elképesztő színvonalú. A nyakcső és a villaváll karbonból készül, az egész felső rész gyakorlatilag egy egységet alkot. Merevség szempontjából itt tehát nem szenved csorbát a rendszer, és az XLoc hidraulikus lockout kábel elvezetése is példásan elegáns megoldás. Mivel nincs fékhíd a sárférőhely gigantikus, még ballonos 29”-es gumival sem lesz esély az eltömődésre. A 32 mm átmérőjű becsúszószárak fekete anódizált felületkezelést kaptak, és mivel a villa fordított kialakítású a kenésüket biztosító – jelen esetben a szimmering fölött található – szivacsgyűrűk folyamatosan ellátják feladatukat. A 27 mm átmérőjű „Torque Tube” tengely teszi lehetővé, hogy a két becsúszó egyszerre mozogjon, valamint megfelelő torzionális merevséget biztosít, még akár 200 mm-es tárcsa esetén is. A kerék rögzítését egy 15 mm-es Maxle Ultimate tengely látja el.

Hozzáadva 28 napja
Frissítve 23 napja
Látogatók: 69
SOS MA 235e! Vadi új csúcs ROCK SHOX RS-1 29er SOS MA 235e! Vadi új csúcs ROCK SHOX RS-1 29er