SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 


Csúcs PINARELLO DOGMA XC 9.9 full carbon 29er váza sürgősen eladó!

 

Váz:

PINARELLO DOGMA XC 9.9 CARBON

 • Carbon 60HM1K Torayca®85 magas szakítószilárdságú szövet alapanyag
 • Nanoalloy technology - nanorészecskék erősítik a szövetet
 • ONDA XC Twin Arms Asymmetric - aszimmetrikus, független passzív karbon felfüggesztés
 • ForkStopper technology - megakadályozza a villa és a váz összeütődését
 • 1050g váztömeg hatékony rezgéscsillapítással
 • BB PF30 carbon integrált középcsapágy
 • Tapered 1,5" kúpos fejcső
 • PINAFIT XX9 Geometry - vérbeli XC versenygeometria
 • RAD-technológia – aszimmetrikus hátsó háromszög és belső féktest-elhelyezés
 • Vázon belüli kábelvezetés

 

Méretei:

 • Nyeregbilincsig mérve 50cm
 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 61cm
 • Fejcső magassága 10cm

 

Váz tartalma:

Váz + váltótartó konzolok + nyeregcső bilincs (bovden bevezető műanyag kupakokat, kormánycsapágyat nem tartalmazza)

 

Fotók szerinti szép újszerű az állapota!

 

 

+INFO

 

Már tényleg mindent kitaláltak a mountain bike világában? Hát vannak még meglepetések, ilyen Dogma XC 9.9! Merevfarú XC MTB bicajt fejlesztett az országúti versenysport koronázatlan királya, a Pinarello. Ugyanazt az innovatív, jól bevált receptet alkalmazták, mint ami a trevizói márkát a 14(!) Tour de France győzelemhez juttatta. A Dogma projekt keretében a Jaguár mérnökeivel közösen keresnek - és mint a versenyeredmények mutatják - találnak olyan elképesztő technikai megoldásokat, amelyek előnyhöz juttatják a kerékpárost.

 

2019-ben a Pinarello MTB palettája az országútihoz hasonlóan nyálcsepegtető. A csúcsot az itt meghirdetett Dogma XC 9.9 jelenti, amely alatt a Dogma XC 7.7, illetve a ROKH XC 9.9 foglal helyet 2019-ben. Az első kettő között a kerékméret jelenti a fő különbséget, az utóbbi hagyományosabb technológiát kínál az átlagfelhasználónak. A Dogma XC 9.9 a Pinarello egyik legkülönlegesebb modellje, prémium kategóriás, karbon vázas, 29er merevfarú XCO/XCM verseny MTB. A lehető legerősebb Torayca 60HM1K ultra high modulus karbon szövetből Nanotechnológiával készül, kiegészítve egy a kerékpáriparban még soha nem látott innovatív újítással, az X-Power System támvilla-csatlakozással.

 

A hagyományos merevfarú MTB kerékpárok egyik rákfenéje, hogy a támvillák közvetlenül az első vázháromszöghöz csatlakoznak, így a terep rezgései egy az egyben közvetítődnek a hajtőmű és a nyeregszár felé. A bicajos ezt igen kényelmetlen "rázásnak" érzékeli. Hogyan lehet a kereket és a hátsó vázháromszöget forgáspontok és rugózó elemek nélkül függetleníteni a váztól? A Pinarello/Jaguár mérnökcsapat összeült, és egy rendkívül izgalmas megoldással rukkolt elő.

 

Lényege, hogy a támvilla-csatlakozás legyen a nyeregszáron, amely eleve rugalmasabb, mint a zárt vázszerkezet, illetve a két támvilla is legyen független, mint a gépjárművek kerekeinél. Ezt egészíti ki a függőleges irányba elhajlani képes lánc- és támvillaszár. A megnövelt csőátmérők pedig a stabilitás kérdését "kezelik". A technológia elnevezése ONDA XC Twin Arms Asymmetric: azaz aszimmetrikus, független passzív carbon felfüggesztés.

 

"Épp ideje volt, hogy valaki követ dobjon a merevfarú montik piaci állóvizébe!" - írja az egyik amerikai kerékpáros magazin. Ehhez látszólag egy kívülálló márkára volt szükség, olyanra, amely a kerékpározás egy másik területén piacvezető, így az ott megszerzett szaktudás át tudta ültetni a montik világába. Az eredmény tényleg káprázatos, és a legjobb, hogy nálunk már elérhető, megcsodálható, kipróbálható!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 296
SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz SOS MA 240e! CSÚCS 29 PINARELLO DOGMA XC CARBON kuriózum mtb váz