SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Új szériás MERIDA SCULTURA 904 full carbon országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

MERIDA SCULTURA FULL CARBON

 • NANO MATRIX CARBON szövet
 • Double Chamber, azaz kétkamrás szerkezeti felépítés a többlet merevséget érdekében
 • Carbon középcsapágyház
 • Villaszárakban, a lánc- és támvillában „FLEX STAY” rezgéscsillapítók a kényelem érdekében
 • Profi országúti igények szerint (Lampre, Bahrein) „World Tour” vázgeometria
 • 1,5"-os X-TAPER fejcső és villanyak
 • DI2 READY - elektronikus váltással is kompatibilis
 • Teljes rejtett belső bowdenvezetés
 • UCI által jóváhagyott váz - nemzetközi versenyeken is használható
 • Scultura CF full carbon aero villa

 

Mérete a vázmatrica szerint „L”

 • Nyeregbilincsig mérve 56cm
 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 57,5cm
 • Fejcső magassága 19cm

 

Váltás:

SHIMANO DURA ACE 7800 2x10 szett

 • DURA ACE 7800 2x10 fékváltó karok (jobb oldali karról a kis fedlap hiányzik -csak esztétika)
 • DURA ACE 7800 2x10 első váltó
 • DURA ACE 7800 10s hátsó váltó

, vagy

1. SHIMANO ULTEGRA 2x11 szettel +110eFT

2. SHIMANO DURA ACE 2x11 szettel +180eFT

 

Hajtás:

SHIMANO szérián kívüli 2x10 50-34T Compact hajtómű

 • Shimano Ultegra Hollotech II csapágyszett

 

Fékezés:

SHIMANO DURA ACE 7800 féktestek

 

Kormányzás:

DEDA RHM 01 Oversize ergonomikus kormány

MERIDA RACE Oversize kormányszár

 

Nyereg rész:

MERIDA COMP Light nyeregcső

SELLE ITALIA X1 nyereg

 

Kerekek:

SHIMANO RS alap kerekek, vagy

1. SHIMANO RS EIGHT CARBON kerekekkel +70eFT

2. a fotón látható 700eFT-os csúcs ZIPP 404 Full Carbon Aero kerékszettel +290eFT

 

+INFO

 

A Merida karbon Scultura országúti csúcsmodell immár évtizedes múltra tekint vissza, folyamatos újításokkal biztosítva, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű Pro-Tour versenyek igényeinek. Ez már a 3. generációs modell, amely a Lampre-Merida csapat által használt váz kialakítását kapja. Az évek során a Sculturát a profi mezőny csillagainak elvárásai alapján jelentős fogyókúrára kényszerítették, a bioszálas karbonszövettel kiegészített kényelmes Flex-Stay támvillák pedig hatékonyan csökkentik a fárasztó rezgéseket a hosszú távok során. A rosszabb minőségű útburkolaton ráadásul a kerékpár komfortossága is jól jött lefelé száguldva, gyakorlatilag pont azokon a pontokon tökéletesen merev, ahol kell és pont ott komfortos, ahol kell. Vitathatatlan, hogy a Scultura a világ egyik legfejlettebb, legmagasabb szintű teljesítményt biztosító aszfaltszaggatója.

 

A Scultura 904 technikai színvonala ugyancsak pazar: a DOUBLE CHAMBER TECHNOLOGY csőmerevítés fokozott stabilitást és hatékonyságot biztosít, a NANO MATRIX CARBON alapanyag a legerősebb az iparban, az X-TAPER HEADTUBE fokozza az irányítás pontosságát, a FLEX-STAY tám és láncvilla a kényelemért felel, ráadásul a váz DI2 READY, azaz fogadja az elektronikus váltórendszereket is. Az aerodinamikai fejlesztések közt szerepel a hátsó fék váz alatti elhelyezése, illetve a teljes belső bowdenvezetés.

 

Az itt meghirdetett új szériás Scultura döntően 2x10 fokozatú csúcskategóriás Shimano Dura Ace 7800 felszereltséget kapott, ritka komfortos high-end országúti gép, és a sikerekhez mérten az ára sem vészes!

 

Márkainfo:

A tajvani Merida márkát Ike Tseng alapította 1972-ben. A történet érdekes: az Egyesült Államokban járva Tseng úr szomorúan tapasztalja, hogy a tajvani márkájú cikkeket általános megvetés övezi. Úgy dönt, hogy megpróbálkozik az előítéletek javításával: a kerékpárokat is felveszi cége kínálatába, 1986-ban németországi fejlesztő központot hoz létre, a vázakat ott tervezik és tesztelik, a gyártás pedig Tajvanon történik. Így vázaik korszerűek, a nyugati igényeknek maradéktalanul megfelelnek, ugyanakkor elérhető árúak. 1990-re már 15 országban van jelen a Merida márka, a tervezéshez AutoCad számítógépes programot használnak, a tajvani gyárban pedig a világ első vázhegesztő robotjai dolgoznak.

 

A Merida eleinte az MTB versenyportban tette le névjegyét, a Multivan Team csapat 11 világbajnoki aranyérmet és számtalan más győzelmet zsebelt be az évek során. Itt versenyez többek közt a norvég Gunn-Rita Dahle Flesja, az egyik legsikeresebb és legismertebb női kerékpárversenyző, illetve 2010-ben Merida kerékpárral lett világbajnok a spanyol José Hermida. 2013-tól az országúti vonalon is hasonlóan magas szintű a Merida versenytámogatása: kezdetben a Lampre-Merida csapat sztárjai - köztük a Giro-győztes Damiano Cunego - hajt Merida bringákon, majd a Bahrain-Meridában a kétszeres Giro és Vuelta, illetve Tour-győrtes Vincenzo Nibali öregbíti tovább a tajvani márka hírnevét.

Hozzáadva 7 napja
Látogatók: 90
SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10 SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10 SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10 SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10 SOS MA 240e KP! MERIDA SCULTURA CARBON DURA ACE 2x10