SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Megjelenésekor 1,1MFT-os CANNONDALE TAURIN CARBON MTB kerékpár ritka újszerű gyári állapotában sürgősen eladó!

 

Váz:

CANNONDALE TAURIN CARBON

 • Full 1.5 Si fejcső
 • Full carbon alapanyag
 • Monocoque felépítés
 • BB30 carbon hajtás középrész
 • Ellenálló, erős váz, fokozott rezgéscsillapítás
 • Viágbajnoki cím (Jamie Whitmore 2007 XTERRA, 24-órás vb, stb)

 

Mérete: L

 • Nyeregbilincsig mérve 50cm
 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 62cm
 • Fejcső magasság 13,5cm

 

Első villa:

CANNONDALE HEADSHOK SUPER FATTY Ultra DL AIR Teleszkóp

 • Hybrid Needle Bearing Technology
 • 88 db tűgörgőn sikló becsúszószár
 • Légrugó rendszer olajcsillapítással
 • Lockout, teljesen lezárható
 • Rebound visszaút csillapítás
 • 80 mm rugóút

 

Váltás:

SRAM X9 Carbon hátsó váltó

SRAM X9 Gripshift váltókarok 3x9s

SRAM X9 fogaskoszorú

SRAM X9 lánc

SHIMANO XT átdobó, 3x9s

 

 

Hajtás:

TRUVATIV FiveD hajtómű 3x9s

 • ISIS tengelycsatlakozás
 • Dynadrive alu lánctányérok

 

Fékezés:

MAGURA JULIE hidraulikus tárcsafékek

 

Kormányzás:

CANNONDALE AL DB kormány

CANNONDALE 1.5 Si SL kormányszár

 

Nyereg rész:

CODA AL nyeregcső

CODA (SELLE ITALIA) Trans AM Mg nyereg

 

Kerekek:

MAVIC X117 DISC szegecselt duplafalú alu felnik / CODA DISC ipari csapágyas kerékszett

 

Nagyon keveset futott, ritka gyári újszerű állapotban van a kerékpár!

 

 

+INFO

 

A CANNONDALE TAURINE Carbon a pillekönnyű MTB merevfarúak úttörője, az egyik első MTB váz, amely 1 kg alatti értéket mutat a mérlegen, köszönhetően a fejlett Monocoque karbonszerkezetnek. Könnyedén akár 9kg alatti monti építhető belőle, amely hegymenetben, kigyorsítások során elképesztő érzést biztosít. A vázgeometria elsődlegesen a teljesítmény maximalizálására hangolt, nem lehet véletlen a számos világbajnoki cím, amit CANNONDALE TAURINE-ok nyergében az évek során elértek (Jamie Whitmore 2007 XTERRA, 24-órás vb, stb).

 

Az itt meghirdetett TAURINE Carbon 26”-os kerekeken gördül, ami – habár nem követi a mai trendeket – jelenthet előnyt is a használat során. Valójában nem a divatot kell nézni, amikor bicajt választunk, hanem egy szélesebb perspektívával kell(ene) indítani. Kétségtelenül mindhárom MTB kerékméretnek megvan a jogosultsága, mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, így nem meglepő, hogy az ipar ide-oda lépked ezek alkalmazásában. Alacsonyabb testmagassághoz a 29er nem adja magát, 165 cm alatt a 26" kerék az ideális választás. Még ami mindenképpen mellette szól, az az erős mégis rendkívül könnyű kerék és ugyebár a trendi „nagykerekűeknél” alacsonyabb árszint. Hirdetésünk tárgya ebben a tekintetben kétségtelenül verhetetlen...

 

Ezen a CANNONDALE TAURINE vázon már megtalálhatóak a ma is alkalmazott fejlett technikai megoldások, mint például a BB30 karbon középcsapágy-ház vagy a full 1.5 Si fejcső. Tökéletes párt alkot a benne lévő CANNONDALE HeadShok Super Fatty Ultra DL AIR teleszkópvillával, amely tűgörgős (Hybrid Needle Bearing Technology) mechanikát és a teljes hidraulikus lockout-ot kínál. A „teló” is elképesztően könnyű - akár a Taurine váz - emellett levegő-ráfújással és olajos visszaút-csillapítás rendelkezik. Sokak számára egy viszonylag kedvező áron kapható Taurine Carbon még mindig az "álombicaj" kategória, főleg a magas szintű SRAM X9 felszereltséggel, MAVIC / CODA kerekekkel!

 

Márkatörténet:

Az Cannondale az egyik legnagyobb múltra visszatekintő amerikai kerékpármárka, 1971-ben Joe Montgomery és társai alapították. A túlméretes, hőkezelt alumíniumcsövekből készült kerékpárvázak úttörőjeként tartjuk számon, de a karbontechnológia kifejlesztésében is úttörő szerepet játszottak. Évtizedek óta a legkönnyebb, legstabilabb kerékpárokat egyértelműen a Cannondale kínálja. Az alkatrészek tervezése terén is több forradalmi újítást hoztak: ilyen például a túlméretes középcsapágytengelyek kifejlesztése (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártása.

Hozzáadva 7 napja
Frissítve 5 napja
Látogatók: 71
SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9 SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9 SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9 SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9 SOS MA 259e KP! Ritkaság! CANNONDALE TAURIN FULL CARBON FATTY X9