SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

800eFT-os vadonatúj kerékpárból bontott SPECIALIZED TARMAC SL5 DISC országúti vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Vadonatúj SPECIALIZED TARMAC SL5 DISC FACT 10R full carbon

  • Rider First Engineered koncepció - vázméret szerinti felépítés
  • Compact Race design geometria
  • High Modulus FACT IS 10r carbon szövet
  • Post Mount tárcsafék felfogatások
  • Tapered fejcső
  • Vázba rejtett PF30 integrált carbon középcsapágyház
  • Vázba rejtett, integrált nyeregszár-rögzítés
  • Vázba rejtett váltó és hidraulikus fék kábelek
  • UCI verseny certifikáció
  • FACT 10R DISC Carbon első villa

 

Mérete:

rajta lévő matrica szerint 56

Felső-cső vízszintesen 56,5cm

Rejtett nyeregbilincsig 53cm

Fejcső magassága 160mm

 

Vázszett tartalma:

Váz + első villa + kormánycsapágyszett + nyeregrögzítés + váltótartók

 

Igény esetén carbon nyeregcsővel +15eFT

 

Vadonatúj kerékpárból bontott 0KM-es gyönyörű vázszett!

 

 

+INFO

 

A SPECIALIZED TARMAC SL5 DISC fejlesztésekor a Specialized a lehető legjobb váz megalkotását tűzte ki célul, hiszen a (immár háromszoros) vb-győztes Peter Sagan alá egy "világbajnok" kerékpár illik. A kész alkotást elnézve a terv láthatóan sikerült, az S-Works Tarmac Disc tömegben, aerodinamikában, hatékonyságban és kezelhetőségben is egyedülállót nyújt. A remek versenyeredmények mellett a vásárlók is egyre inkább igénylik a Specialized által - már-már a Roubaix modellre hajazó - komfortot, a talaj felől érkező ütések és vibrációk hatékony csillapítását, illetve a kerékpár kiváló irányíthatóságát biztosító tárcsafékrendszert.

 

Több mint 500 győzelem a legmagasabb szintű WorldTour versenyeken! Ezzel a ténnyel nehéz vitatkozni, az itt látható S-WORKS TARMAC SL5 DISC Di2 a legsikeresebb országúti kerékpár, amely valaha született! Mitől olyan jó az TARMAC SL5, miért választják a versenyzők az aerodinamikus Venge vagy a „lágyan ringó” Roubaix helyett? Elsősorban a hatékonysága, stabilitása és pehelykönnyű súlya miatt, amelyek tulajdonságok kétségtelenül sokat nyomnak a latba. A kezdetekben a Tarmac nem "aero" váz volt, ennek ellenére az itt látható változat már az első generációs aero kerékpárnak tervezett Venge modell légellenállás mutatóival rendelkezik, melynek köszönhetően egy valódi all-rounder kerékpár vált belőle. Így nem csak a hegyeken szerepel kiválóan, hanem síkon is előnyhöz juttatja használóját.

 

A csúcsteljesítményhez elengedhetetlen a FACT 10r full carbon szövet, amely rendkívüli merevséget tesz lehetővé az alacsony tömeg feláldozása nélkül. A „Rider First Engineered” technológia pedig minden vázméret esetében azonos objektív és szubjektív „érzetet” biztosít: merevség, kényelem, kezelhetőség tekintetében egyaránt. A Specialized minden egyes méretet külön "modellként" tervezett, különböző karbonszálakat és layup-okat használt.

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 206
SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz SOS MA 310e! 0km vadiúj SPECI TARMAC SL5 DISC váz