SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

1,6MFT-os KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 országúti kerékpár 850eFT-os vázszettje sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Legújabb szériás KUOTA KYRON AERO CARBON Di2

 • UD Monocoque full carbon váztechnológia
 • Aero csőprofilok
 • Dinamikus dizájn
 • Kereket körül ölelő nyeregvázcső, tám- és láncvillák
 • BB386 integrált carbon középcsapágyház
 • Tapered kúpos fejcső és villanyak
 • 1120 grammos váztömeg
 • Di2/EPS-kompatibilitás
 • 25 mm-es gumiköpenyekkel is használható
 • Megfordítható nyeregszár - kétféle (országúti/triatlon) vázgeometria
 • UCI-versenyengedéllyel

 

Mérete:

Felső-cső hossza 53,5 cm

Aero nyeregbilincs peremig mérve 51 cm

Fejcső magasság 15,5 cm

 

Vázszett tartalma:

Váz + villa + nyeregbilincs + aero carbon nyeregcső + kormánycsapágy + váltótartók

 

Opcionális tételek:

ROTOR integrált hajtás csapágyszett +10eFT

 

Kipróbált bemutatótermi új kerékpárból kibontott makulátlan vázszett!

 

Igény komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

+INFO

 

A Kuota Kyron modern aerodinamikus tulajdonságokkal lett ellátva, az olasz kultmárka ezzel a modellel nem titkoltan az országúti bringások mellett a triatlonosokat is megcélozza. Mindkét csoportból a hobbi sportolók számára lehet ésszerű választás, lévén a Khan vagy a Kougar modellnél lényegesen kedvezőbb árfekvésű a Kyron "telivér".

 

A vázszett mind súlyban, mint aerodinamikában elsőrangú. A légellenállás-csökkentő formához képest az 1120 grammos tömegadat mindenképpen versenyképes. A nyeregszár is lapított, a hátsó kerék pedig tökéletesen integrált része a váznak. Támvillája is szépen elvezeti a bicajost megkerülő menetszelet. A vázgeometria versenyzésre alkalmas, mindazonáltal az amatőr kerékpáros is be tudja állítani magának hátfájás előidézése nélkül. A nyeregszár megfordítható, ezzel a triatlonversenyzéshez alkalmasabb vázgeometria biztosítható. A technika terén sincs miért szégyenkeznie a Kyron-nak: UD Monocoque karbon váztechnológiával rendelkezik, a stabilitás érdekében BB386 integrált carbon középcsapágyházat és "tapered" kúpos fejcsövet és villanyakat kapott. A Di2/EPS-kompatibilitás már csak hab a tortán.

 

Olasz termékről lévén szó, így nem mehetünk el szó nélkül a dizájn mellett sem. Mind a képeken, mind pedig valóságban elegáns, gyönyörű vonalak jellemzik. Itt most jöhetnének az autós analógiák, de ezt meghagyjuk az olvasók képzelő erejének. A Kyron szép és egyedi, ráadásul egy olyan gyártótól érkezik, amely egyértelműen a sebesség és a dizájn megszállottja!

 

Márkainfo:

A Kuota név a triatlon versenysport világában megkerülhetetlen, aki látott már KT05 „fekete nyilat”, az egy életre nem felejti el annak futurisztikus formáit. Az olasz prémium márka persze ennél sokkal több, meglepően széles palettát kínál, továbbá egyértelműen a piac felső szegmensét célozza meg. Halkan hozzátehetjük: mind technikai színvonalban, mind árban...

 

De kik is állnak eme vállalkozás mögött, amelyről a szakavatott kerékpárosok suttogva beszélnek, nehogy a nagyközönség rákapjon, tovább fokozva a Kuota-k iránti keresletet? Elég, ha megemlítjük, hogy nem kisebb nevek, mint Andi Boecherer és Daniel Fontana segít be a vázak tervezésébe, az országúti bringáik fejlesztésében, tesztelésében pedig a manapság a Tour de France-on is sikerrel szereplő francia Cofidis, régebben az AG2R WorldTour profi, illetve Team Androni Giacotto pro kontinentális csapat is részt vesz. John Gadret és társai sokáig használták az olasz gyártó "Kom" (a hegyi pontversenyben vezető kerékpárosra utaló) típust.

Hozzáadva 25 napja
Frissítve 8 napja
Látogatók: 144
SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz SOS MA 320e! CSÚCS KUOTA KYRON AERO CARBON Di2 váz