SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

1,1M Ft-os csúcs WILIER CENTO1 SR aero carbon vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Új szériás WILIER CENTO 1 SR

 • Mitsubishi / Toray karbon 60TON UD csúcs szövet
 • ZNO eljárással készült carbon szerkezet (a Cento 1 SR esetében végzett hi-tech fejlesztés: csökkentett gyantatartalom, nagyobb szilárdság, jobb stabilitás, alacsonyabb tömeg)
 • BB386 EVO carbon integrált hajtás
 • Aerodinamikus csőprofilok
 • Vázban rejtett bovdenezés
 • Alsó vázcső tetején menet közben is állítható a váltórendszer
 • Kammtail csőprofil az alacsonyabb légellenállás érdekében
 • Integrált Aero Carbon nyeregszár
 • Tapered fejcső
 • Kényelemfokozó rezgéselnyelő technológia
 • Full Carbon aero vázintegrált villa

 

Méretei:

Felső-cső hossza vízszintesen 55,5cm

Fejcső magassága 15,5cm

Fotók szerinti nyereg teteje 72,5cm-en van, ez 1,5cm-rel növelhető, vagy tetszőleges mértékben csökkenthető

 

Vázszett tartalma:

Váz +első villa +kormánycsapágy +nyeregtartó konzol +váltótartó konzolok +bovden elvezetők

 

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi tesztkerékpárból bontott vázszett!

 

Igény esetén Shimano, SRAM és Campagnolo szettekkel komplett kerékpárként is kalkuláltatható!

 

A fotókon látható kormányzás, nyereg, kerékszett az arányok jobb átláthatóságát szolgálják!

 

+INFO

 

A Cento1 SR elsősorban profi szintű versenyzésre készül, ennek megfelelően könnyű, mindemellett rendkívüli merevséget biztosít. Ezt a Wilier tervezők a legmagasabb szakítószilárdságú értékkel rendelkező Mitsubishi MR60H UD szövettel tették lehetővé. Továbbá a szénszálas rácsot a Wilier csúcsvázaknál megszokott ZnO gyanta tölti ki, ami ugyancsak bizonyított már a kerékpáriparban. A támvillák nem eltérő – és egyben nehezebb – alapszövetből épülnek, hanem az MR60H UD rétegek közé beékelődik egy viszkoelasztikus rezgéselnyelő réteg is.

 

A Wilier Cento1 SR még a versenyorientált profi bringáknál is stabilabb "platformot" kínál. Az SR a „Super Rigido” rövidítése, azaz ez kinyilvánítottan ez a legfontosabb tulajdonsága. A szögletes formák szembeötlők, a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosító technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon. A kábelek a vázon belül futnak, természetesen elektromos és hagyományos váltórendszerrel is kompatibilis. Az „SR” tervezés-koncepció szellemében a legfontosabb pontokon a lehető legmerevebb megoldásokat láthatjuk. A középrész a Wilier és az FSA BB386 túlméretes szabványa, a láncvillák pedig a terhelésnek megfelelően aszimmetrikusak. A homlokcső kúpos kialakítású, 1 1/8-1 ¼” átmérőjű a villanyakkal. Az integrált nyeregcső sem elsősorban a kényelmet szolgálja, hanem a hajtáshatékonyság maximumát.

 

Wilier márkatörténet 1906-ig vezethető vissza, Fiorenzo Magni által vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és a nemrég tragikus körülmények közt elhunyt Scarponi öregbítették hírnevét. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, mutatva az utat a kerékpártechnológia jövőjébe.

Hozzáadva 3 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 290
SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett SOS MA 320e! ÚJ CSÚCS WILIER CENTO 1 SR AERO Di2 vázszett