SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

1MFT-os top SPECIALIZED ROUBAIX PRO CARBON komfortos (aktív első - hátsó rugózás) országúti vázszett sürgősen eladó!
 

Vázszett:

 2018 / új kiadású SPECIALIZED ROUBAIX PRO DISC

 • Többszörös Paris-Roubaix győztes kerékpár vázszett!
 • FACT 10r fejlett carbon szövet
 • ENDURANCE "komfort" geometria
 • FUTURE Shock első-hátsó 20/20mm rugózás
 • Rider-First Engineered™ koncepció, Rolling Efficiency Model számítógépes tervezés
 • DISC / Flat Disc tárcsafék felfogatás kompatibilis
 • Vázba rejtett teljes kábelelvezetés
 • Vázba rejtett OSBB Carbon hajtás csapágyház
 • Di2 elektromos váltórendszer kompatibilitás
 • X12 első-hátsó átütőtengelyek

 

Méretei:

 • Rajta lévő matrica szerint 56 / L

 

Vázszett tartalma:

Váz + első villa + kormánycsapágy + váltótartók + első / hátsó átütőtengelyek

 

Igény esetén komplett menetkész kerékpárként is kalkuláltatható SRAM RED 22 DISC, vagy ULTEGRA / DURA ACE Di2 DISC szettekkel...

 

Keveset futott, szép újszerű!

 

+INFO

 

Ha kell mondani egy igazán különleges Specialized országúti kerékpárt, a 15 éve debütáló, és az egész kerékpárpiacot felforgató SPECIALIZED ROUBAIX jut eszünkbe. Eme legendás modell nyergében nyert mind Fabian Cancellara, mind Tom Boonen Párizs-Roubaix. Nos, a Roubaix nemrég teljesen megújult, tárcsafékes verzióban is elérhető, ráadásul - mint látható - nálunk már kapható is!

 

Az új Specialized Roubaix a tavaszi klasszikus országúti versenyeken volt először látható, és kisvártatva sikert sikerre halmozott. Nem véletlen, hisz’ a technikai megoldások káprázatosak! Nézzünk 1-2 példát. Hosszú évekig a támvillákban és a villákban elhelyezett Zertz rezgéselnyelő betétek tették igazán komfortossá a híres verseny kockakövein is nyerő bringákat, de az itt látható, új Roubaix esetében ez gyökerestül megváltozik. Talán sokan emlékeznek még a rugós stucnikra és nyeregszárra: természetesen nem ilyeneket szerelnek a Specialized új komfort országúti kerékpárjaira, de az elv hasonló!

 

Merészt húzott a Specialized: az új csúcs Roubaix-ban előre egy valódi teleszkóp került! Nem a villaszárak mozognak, hanem a váz fölé, a stucni alá került a csillapítás. Ez a megoldás tömegben csak 200 grammot ad hozzá a komplett kerékpárhoz, viszont szinte minden más országúton alkalmazott csillapításnál több mozgást enged. A Roubaix eleje tényleg rugózik! A bicaj teljes hátsó traktusát is átdolgozták, hasonló mértékű passzív rugózást építettek a nyeregcsőbe és a támvillákba.

 

További újítás a kisebb átmérőjű nyeregcső, ami így el tud mozdulni, még több „rugózást” engedve. Emellett még a nyeregcső feje is biztosít plusz komfortot. A nyeregcsövet pedig az alacsonyabban becsatlakozó támvilláknál rögzítik, így hosszabb, mint ami a vázból „kilátszik”, vékonyabb, rugalmasabb.

 

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a geometria a felfüggesztés miatt kompromittált lesz, a Specialized megnyugtat mindenkit: a homlokcsövet eleve alacsonyabbra vették és a hátsó traktus is hasonlóan sportos. A vázgeometria valójában alig tér el a referenciának számító Tarmac-tól. A többlet kényelmet viszont minden kerékpáros érzékelni fogja, főleg a magyar utakon kamatozik az itt alkalmazott csúcstechnika.

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 343
SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC SOS MA 350e! Új szériás 56 / L SPECIALIZED ROUBAIX PRO FACT 10r CARBON DISC