SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

Kézzel készített olasz BERMA MONOSCOCCA CARBON top kategóriás országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

BERMA MONOSCOCCA full Carbon váz és villa

  • Hand Made in Italy!
  • UD 12K Monocoque carbon csúcskategóriás vázanyag
  • Rezgéseket csillapító támvilla
  • Rezgéseket csillapító aero kidolgozású első villa
  • Campagnolo Record Carbon integrált kormánycsapágy szett

 

Külön csak a váz-szett igény esetén lebontva 180eFT.

 

Méretei:

Felső-cső hossza vízszintesen 54cm (felső cső mentén 52,5cm)

Nyeregbilincsig 48,5cm

Fejcső magassága 14,5cm

 

Váltás:

Full CAMPAGNOLO RECORD 11 Carbon 2x11 rendszer:

  • RECORD 11 Carbon fékváltó-karok
  • RECORD 11 Carbon első átdobó
  • RECORD 11 Carbon hátsó váltó
  • RECORD 11s sor és lánc

 

Hajtás:

CAMPAGNOLO RECORD 11 Carbon 2x11 hajtómű

 

Fékezés:

CAMPAGNOLO RECORD Titanium Skeleton könnyített féktestek

 

Kormányzás:

ITM ALCOR SL ergonómikus hajlítású kormány

ITM PATHOM CARBON kormányszár

 

Nyereg rész:

FSA K-FORCE Carbon nyeregcső

SELLE ITALIA X1 nyereg, vagy

- a fotón látható csúcs FSA K-FORCE full carbon nyereggel +25eFT

 

Kerekek:

MICHE RACE kerekek, vagy

1. MAVIC KSYRIUM Carbon agyas csúcs alu kerekekkel +60eFT

2. a fotókon látható 550eFT-os MAVIC COSMIC CARBONE SR magas peremes lapított carbon küllős csúcs kerekekkel +220eFT

 

Keveset futott, nagyon szép esztétikai és tökéletes műszaki állapotban van!

 

Fotók szerint mért súlya 6,88kg!

 

+INFO

 

A Berma az észak-itáliai vázgyártás egyik legendás alakja, a padovai manufaktúrát Mario Bertocco az 1930-as években alapította. Nevéből ered a "BER-MA", amely az évtizedek során az egyik legismertebb olasz márkává nőtte ki magát. Később családi vállalkozássá vált a Berma, lévén az alapító két fia vitte tovább az "ipart". Antonio és Renzo ideje alatt egyedi, méretre készült vázaikat megannyi versenyző és szakavatott amatőr kerékpáros hajtotta teljes megelégedettséggel. A 90-es évekig Mario Bertocco unokái, ifjabb Mario, Daniel, Henry és Nicoletta irányították a céget Padovában.

 

Ma már nem ceruzavékony acél vázcsövekből forrasztják a Berma vázakat, hanem a modern kor igényei szerint karboncsövekből, high-tech eljárásokkal készítik, formázzák. A hagyományok azonban továbbra is meghatározzák mind a minőséget, mint a kínálatot: teljesítménycentrikus, minden apró részletet figyelembe vevő bicajok hagyják el az üzemet, ezekre a gépcsodákra az alapító Mario Bertocco is büszke lenne!

 

Az itt meghirdetett Berma Monoscocca egyedileg készített váz, a legfejlettebb UD 12k „kockás” szövettípusból, igényes HM minőségű alapanyagból. Habár maguk a váz fő elemei monocoque - olaszul monoscocca – pontos leszabása, méretre készítése, összeragasztása, végül fényezése Padovában történik. A Berma szakemberei ily’ módon valóban egyedi vázakat készítenek, pontosan megválasztva a kívánt tulajdonságot, egyben alkalmazkodva a testmérethez. A folyamat a gyártó honlapján megtekinthető. Az itt meghirdetett váz esetében a választás az hagyományos körkeresztmetszetű nyeregvázcsőre és bilincses (azaz nem integrált) nyeregszárra esett. Lehetőség van arra, hogy a megrendelő a vázat igényi szerint elvigye „aero” irányba, vagy a játsszon a grammokkal, és akár 800 g alá tornássza a váztömeget. Lényeg az, hogy valóban részt vehet a vázkészítés folyamatában, és a végén a fényezés terén is elég szabad kezet kap - legalábbis a nagy-szériás gyártókhoz viszonyítva.

 

És akkor még nem is szóltunk a felszereltségről, ami esetünkben lehengerlőre sikeredett! Full Campagnolo Record Carbon 2x11 az utolsó csavarig, ahogy az a nagykönyvben meg van írva! És ha jobban megnézzük, a Campagnolo is 12k szövetet használ az messze földön híres alkatrészekhez, akárcsak a padovai gyártó a Monoscocca-hoz!

Hozzáadva 54 napja
Látogatók: 186
SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11 SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11 SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11 SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11 SOS MA 355e! BERMA full RECORD Carbon Ti 2x11