SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

1MFT-os TREK DOMANE ISOSPEED CARBON IsoSpeed komfortos országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

A Trek Domane az egyik olyan országúti komfort kerékpár, amelynél egyedi, nem csak rugalmas elmozdulást engedő megoldás biztosítja a kényelmet...

 

Vázszett:

TREK DOMANE full carbon "komfort-orientált" technológia

 • 500 Series OCLV Carbon
 • IsoSpeed rezgéselnyelő hátsó felfüggesztés
 • E2 "endurance" vázgeometria
 • BB90 integrált karbon középrész
 • Tapered 1,5" fejcső
 • Power Transfer Construction - masszív stabilitást fokozó csőátmérők
 • speciálisan kedvezőtlen útviszonyokhoz fejlesztve (lásd kockakövek, töredezett aszfalt, stb.)
 • rejtett sárvédőkonzol, láncleesés ellen spéci védő, stb

 

Mérete: 56cm L

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 55,5cm
 • Fejcső magassága 17,5cm

 

Váltás, hajtás:

Full SHIMANO 105 / RS500 2x11 rendszer, vagy

- a fotón látható full SHIMANO ULTEGRA 2x11 hajtás-váltás rendszerrel +85eFT

 • ULTEGRA 6800 2x11 fékváltó karok
 • ULTEGRA 6800 2x11 első váltó
 • ULTEGRA 6800 11s hátsó váltó
 • ULTEGRA 6800 2x11 Compact hajtómű
 • ULTEGRA 6800 féktestek

 

Kormányzás:

BONTRAGER Race Lite IsoZone, VR-CF rezgéscsillapító kormány és stucni

 

Nyereg rész:

BONTRAGER Aero Ride Tuned Carbon nyeregszár

BONTRAGER Affinity Comp nyereg

 

Kerekek:

BONTRAGER Race TLR kerekek, vagy

- a fotón látható 500eFT-os csúcs BONTRAGER AEOLUS PRO 3 magas peremes full carbon kerékszettel +200eFT

 

Keveset futott bemutatótermi tesztkerékpár!

 

 

+INFO

 

A Trek Domane speciális országúti komfortkerékpár, amelynél rugalmas felfüggesztés fokozza a kényelmet. A Domane vázak lelke az IsoSpeed csillapítás. Az országúti kerékpárokon rendszerint a felhasznált karbonszövet tulajdonságainak változtatásával, a támvillák és láncvillák csőprofiljaival próbálják biztosítani a kívánt komfortot. A megfelelő pontokon hajlított/lapított csövek által nyújtott komfortérzet sajnos korlátozott, így a Trek aktív felfüggesztés kifejlesztése mellett döntött.

 

Az IsoSpeed egy gyűrűs elasztomer segítségével rugózó rendszer, ami nem a támvillákat, hanem az ülőcsövet engedi elmozdulni a felső csőhöz képest. Az ülőcsövet és a felső csövet furatokon keresztül kötik össze egy csappal, amit rugalmas elasztomer ölel körbe. Ez a megoldás gyakorlatilag egy síkban engedi mozogni az ülőcsövet, ezzel együtt a nyerget, és jó hatásfokkal kezeli le a függőleges stresszeket, amiket például az úthibák okoznak.

 

Az IsoSpeed nyilván növeli a váz tömegét egy Emondához képest, de a különbség minimális, 200-300 gramm. De mi ez ahhoz képest, hogy szó szerint kisimítja az utat, így a legkomfortosabb "komfort" országúti a piacon. Emellett E2 "endurance" vázgeometriát kapott, amely kényelmesebb testtartást tesz lehetővé. Hazai utakon a Domane aranyat ér: ezt vásárlóinknak nem kell ecsetelni!

 

Márkainfo:

Alapítása után 10 évvel, 1985-ben a Trek bemutatta az első kötőanyaggal készült alumíniumvázát, melynek technológiáját egyenesen az űripartól származott. 1992-ben mutatták be az első monocoque szénszálas konstrukciót, az ugyancsak a NASA-tól licenszelt OCLV technológiával. Megvalósításához a Treknek új üzemet kellett létrehozni. 1997-ben Lance Armstrong első Tour de France győzelmét egy Trek 5200-as kerékpáron szerezte meg. A siker óriási népszerűséget és bevételt hozott az amerikai cégnek, egy új fejlesztőcsoportot hoztak létre, ezzel folyamatosan a karbontechnológia élvonalában tudtak maradni.

Az Armstrong korszak után sem maradtak győzelmek nélkül: gondoljunk csak Alberto Contador Tour de France, Giro és Vuelta elsőségeire, Vinokurov olimpiai bajnoki címére! A Trek vállalat tulajdonában van a Gary Fisher, a Klein és Bontrager márka. Az egyedülálló karbontechnológia mellett a vázakra adott élettartam garancia teszi a TREK-et a világ egyik legjobb kerékpárgyártójává!

Hozzáadva tegnapelőtt, 13:36
Látogatók: 69
SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11 SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11 SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11 SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11 SOS MA 380e KP! 56/L TREK DOMANE SL6 ISOSPEED CARBON FULL COMFORT 2x11