SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

1,2MFT-os FOCUS IZALCO PRO-TOUR KATHUSA TEAM országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs FOCUS IZALCO PRO-TOUR TEAM KATIOWA

 • High Modulus csúcs full carbon szövet
 • Tapered carbon fejcső
 • 3T Tapered full carbon csúcs első villa
 • Rezgéseket csillapító tám-villa
 • Vázba rejtett BB30 carbon hajtás csapágyház
 • Vázba rejtett teljes kábelezés
 • UCI verseny certifikáció

 

Méretei: 54 / M

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 54cm
 • Nyeregbilincsig mérve 52cm
 • Fejcső magassága 11,5cm

 

Váltás:

Full SRAM FORCE CARBON 2x10 rendszer

 • FORCE CARBON fékváltó-karok
 • FORCE CARBON kanalas hátsó váltó
 • FORCE Direct Mount első átdobó

 

Hajtás:

SRAM FORCE CARBON BB30 Compact hajtómű

 

Fékezés:

SRAM FORCE féktestek

 

Kormányzás:

FSA VERO COMPACT AL ergonomikus kormány

FSA OS AL kormányszár, vagy

- a fotón látható csúcs FSA OS99 CARBON csúcs stucnival +15eFT

 

Nyereg rész:

FSA ENERGY AL nyeregcső, vagy

- a fotón látható FSA SL-K CARBON nyeregcsővel +15eFT

SELLE ITALIA X1 nyereg, vagy

- a fotón látható FiZiK Magnese pálcás nyereggel +10eFT

 

Kerekek:

URSUS RACE kerekek, vagy

1. MAVIC KSYRIUM kerekekkel +50eFT

2. a fotón látható 650eFT-os csúcs EASTON EC90 AERO full carbon kerékszettel +220eFT

 

Keveset futott, szép újszerű állapotú limitált kiadású országúti kerékpár!

 

 

+INFO

 

A profi országúti mezőnyben először a német Milram, majd az orosz Katyusa, manapság pedig a francia AG2R gárdája használja a Focus kerékpárokat. (Kontinentális csapatok közt is ismerős neveket találunk: Acqua&Sapone, Jelly Belly, Netap...) Az ő közreműködésükkel és javaslataikat figyelembe véve alkották meg a hirdetésben szereplő csúcs Izalco típust, ezen belül pedig az itt szereplő "KATHUSA TEAM” változatot. Köznapi modellneve Izalco Team SL, amely minden idők egyik legkönnyebb kerékpárvázaként ismert. Milyen könnyű? Kiállításon bemutattak belőle 5 kg alatti komplett bicajt, bár ezt "Purito" - azaz "rövid szivar” - becenévre hallgató Joaquin Rodriguez a hatályos UCI szabályok miatt versenyen nem használhatta.

 

A számos egy- és többnapos versenyen győztes szimpatikus spanyol sztár 2010-ben igazolt az akkor legnagyobb költségvetéssel működő orosz ProTour csapathoz. A belé vetett bizalmat rögtön szép sikerekkel hálálta meg. A vázon szereplő gyári lakkozás alatti feliratok ennek tiszteletére utal: országúti világbajnokság mezőnyverseny dobogó, Volta a Catalunya 1. hely, GP Miguel Indurain 1. hely, Liège–Bastogne–Liège 2. hely, Tour de France és Vuelta a España szakaszgyőzelem, majdan az év végi elszámolásnál 2010-es UCI-világranglista 1. hely! A 2011-es évet így kb. így folytatta Purito: Vuelta a Burgos győzelem, Tour de France és Vuelta a España szakaszgyőzelem, stb. És természetesen mindezt a hirdetésben látható Focus Izalco Team nyergében!

 

Az egyik legnagyobb olajipari mágnás tulajdonában lévő "Katyusa" csapat SRAM felszereléssel ment, ezekkel a kiegészítőkkel. A váz esetében sem bízták a véletlenre a sikert: a neves német márka a technikai téren mindig is az élvonalban járt, főképpen szigorú minőségbiztosítási rendszeréről, saját tesztlaborjáról híres, ugyanakkor a Németországban tervezett vázak a külcsínt és a részletmegoldásokat tekintve is magasra teszik a mércét. Mivel ez az Izalco a csúcsmodell, mindez hatványozottan igaz. Mindent megtalálunk, ami egy megfelelően stabil és pillekönnyű csúcs vázszetthez szükséges: High Moudulus szövet alapanyag, masszív karbon BB30 csapágyház, "izmos" láncvillák, elvékonyított tám-villák beépített rezgéselnyelő tulajdonsággal. Purito ereje és állóképessége nem jár a bringához, viszont minden egyéb - ami őt és a Katyusát naggyá tette - igen!

 

Márkatörténet:

A Focus márkát 1992-ben hozta létre a háromszoros cyclocross világbajnok német Mike Kluge. A cég jelmondata „Profiktól profiknak”. A legendás német minőségről és megbízhatóságról a Alsó-Szászországban található Cloppenburgban létesített gyár gondoskodik – a kerékpárok tervezése és összeszerelése minden esetben ott történik. 2006-ban jelenik meg az első karbonvázas Focus kerékpár, amely azonnal nagy sikert arat. Innen datálódik a profi országúti kerékpársporttal való szoros kapcsolata a márkának: először a Milram kerekeseinek szállítanak Focus kerékpárokat, majd az orosz Katyusa, illetve a francia AG2R sztárjai alatt teljesítenek szolgálatot. Se szeri se száma a ProTour versenysorozatban aratott sikereknek, beleértve a Tour de France-on és számos legendás egynapos versenyen elért győzelmeket, dobogós helyezéseket. Ezen felül például a kolumbiai nemzeti csapat vagy éppen az amerikai Jelly Belly Cycling Team is Focus kerékpárok által szponzorált

Hozzáadva tegnapelőtt, 11:49
Látogatók: 49
SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM SOS MA 380e KP! RITKA SZÉP FOCUS IZALCO SL CARBON KATHUSA TEAM