SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

1,4MFT-os csúcskategóriás S-WORKS TARMAC SL5 DISC országúti vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs S-WORKS TARMAC SL5 DISC FACT 11R full carbon

  • Rider First Engineered koncepció - vázméret szerinti felépítés
  • Compact Race design geometria
  • Csúcs HM FACT IS 11r carbon szövet
  • Post Mount tárcsafék felfogatások
  • Tapered fejcső
  • Vázba rejtett PF30 integrált carbon középcsapágyház
  • Vázba rejtett, integrált nyeregszár-rögzítés
  • Vázban elvezetett Di2 és hidraulikus kábelek
  • UCI verseny certifikáció
  • FACT 11R DISC Carbon első villa

 

Mérete:

rajta lévő matrica szerint 49

Vízszintes felső-cső hossza 49,8cm

Rejtett nyeregbilincsig 43cm

 

Váz tartalma:

Váz +első villa +kormánycsapágy +nyeregcső rögzítés +váltótartók

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi tesztkerékpárból bontott vázszett!

 

Igény esetén komplett kerékpárként, többféle szettel is kalkuláltatható!

 

+INFO

 

Az S-WORKS TARMAC SL5 DISC fejlesztésekor a Specialized a lehető legjobb váz megalkotását tűzte ki célul, hiszen a (immár háromszoros) vb-győztes Peter Sagan alá egy "világbajnok" kerékpár illik. A kész alkotást elnézve a terv láthatóan sikerült, az S-Works Tarmac Disc tömegben, aerodinamikában, hatékonyságban és kezelhetőségben is egyedülállót nyújt. A remek versenyeredmények mellett a vásárlók is egyre inkább igénylik a Specialized által - már-már a Roubaix modellre hajazó - komfortot, a talaj felől érkező ütések és vibrációk hatékony csillapítását, illetve a kerékpár kiváló irányíthatóságát biztosító tárcsafékrendszert.

 

Több mint 500 győzelem a legmagasabb szintű WorldTour versenyeken! Ezzel a ténnyel nehéz vitatkozni, az itt látható S-WORKS TARMAC SL5 DISC Di2 a legsikeresebb országúti kerékpár, amely valaha született! Mitől olyan jó az TARMAC SL5, miért választják a versenyzők az aerodinamikus Venge vagy a „lágyan ringó” Roubaix helyett? Elsősorban a hatékonysága, stabilitása és pehelykönnyű súlya miatt, amelyek tulajdonságok kétségtelenül sokat nyomnak a latba. A kezdetekben a Tarmac nem "aero" váz volt, ennek ellenére az itt látható változat már az első generációs aero kerékpárnak tervezett Venge modell légellenállás mutatóival rendelkezik, melynek köszönhetően egy valódi all-rounder kerékpár vált belőle. Így nem csak a hegyeken szerepel kiválóan, hanem síkon is előnyhöz juttatja használóját.

 

A csúcsteljesítményhez elengedhetetlen a FACT 11r full carbon szövet, amely rendkívüli merevséget tesz lehetővé az alacsony tömeg feláldozása nélkül. A „Rider First Engineered” technológia pedig minden vázméret esetében azonos objektív és szubjektív „érzetet” biztosít: merevség, kényelem, kezelhetőség tekintetében egyaránt. A Specialized minden egyes méretet külön "modellként" tervezett, különböző karbonszálakat és layup-okat használt.

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években!

Hozzáadva 25 napja
Látogatók: 99
SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC SOS MA 399e! Pici 49 CSÚCS S-WORKS TARMAC SL5 DISC