SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

Csúcsra fejlesztett CANNONDALE F29 CARBON 29er LEFTY MTB kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

"TOP" CANNONDALE F29 (FLASH) CARBON

 • Fejlett Ballistec carbon szövet
 • 1.5 Si carbon fejcső
 • BB30 Carbon rejtett hajtás csapágyazás
 • SPEED SAVE Carbon rezgéseket elnyelő támvilla
 • 29er kerékmérethez fejlesztve

 

Mérete: M

Vízszintes felső-cső hossza 59cm

Nyeregbilincsig mérve 44cm

Fejcső magassága 13,5cm

 

Első villa:

CANNONDALE LEFTY 2 Speed PBR 29 Air Lockout teleszkóp

 • Hybrid Needle Bearing Technology (tűgörgős csapágyazás)
 • OPI
 • 90mm rugóút
 • Lockout teljesen lezárható merevre
 • Air levegőráfújás
 • Visszaút-csillapítás állítás (rebound)
 • Lefty 29er kerékmérethez fejlesztve

 

Váltás, hajtás, fékek:

Gyári szerelésű SRAM X7-X9 2x10 rendszer és MAGURA MT Custom tárcsafékekkel, vagy

- a fotón látható csúcs SRAM XX CARBON 2x10 szettre fejlesztve +110eFT

 • XX Carbon váltókarok
 • XX Direct Mount átdobó
 • XX Carbon BB30 hajtómű
 • XX Carbon tárcsafékek

 

Kormányzás:

CANNONDALE OPI állítható kormányszár

CANNONDALE C2 720mm széles 29er specifikus kormány

 

Nyereg rész:

CANNONDALE AL nyeregcső, vagy

- a fotón látható csúcs CANNONDALE SAVE 2 CARBON rezgést csillapító nyeregcsővel +20eFT

SELLE ITALIA X1 nyereg, vagy

- a fotón látható 40eFT-os PROLOGÓ X NAGO EVO nyereggel +15eFT

 

Kerekek:

NoTubes ZTR Rapid 29er TLR Ready LEFTY kerekek, vagy

- a fotón látható 300eFT-os csúcs MAVIC CROSSMAX SLR 29er TLR LEFTY kerékszettel +110eFT

 

Fotók szerint mért súlya 9,4kg!

 

 

+INFO

 

A Cannondale F29 (FLASH) Carbon különleges helyet foglal el a MTB-k világában: a Cannondale fejlesztőinek sikerült először sorozatgyártásban 1000 grammnál könnyebb vázat kínálni. A lélektani határ átlépése elsősorban a csúcstechnikát jelentő BallisTec karbonszerkezetnek köszönhető. A pennsylvaniai mérnökök számára a példakép a Cannondale's SuperSix országúti váz felépítése volt, az ott alkalmazott hi-tech karbontechnológiákat vitték át a csúcs merevfarú Flash MTB szériára.

 

Melyek ezek a technikák és eljárások? Például a felső-cső és a támvillák egyetlen folyamatos szerkezet (egységet) képeznek, ahol a karbonszálak nem szakadnak meg a nyeregvázcső-csatlakozásnál. Ilyen továbbá a BB30 karbon középcsapágy-ház karbon csapágyház, az aszimmetrikus láncvilla, a rezgéscsillapító Synapse Active Vibration Elimination (SAVE) technológia.

 

A pillesúlynak, a kiváló stabilitásnak és a 29er kerékméretnek köszönhetően a Flash az egyik leggyorsabb MTB merevfarú a piacon. A LEFTY Speed PBR 29 Lockout teleszkóp ugyancsak etalonnak számít a kerékpáriparban. A tűgörgős (Hybrid Needle Bearing Technology) mechanika a hagyományos szimmeringes telókhoz képest sokkal finomabb mozgást, hatékonyabb kenést és fokozott merevséget tesz lehetővé. Emellett a telószerkezet (-láb) teljes egészében karbonból készült, jelentős súlycsökkentéssel - még az amúgy is könnyű Lefty-khez képest is. A fejlett PBR Lockout-os csillapító egység lehetővé teszi, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból a változatos terepviszonyok közt.

 

A kerékpár felszereltsége a vázhoz és a villához hasonlóan nyálcsepegtető: csúcsra fejlesztett SRAM XX CARBON váltás-hajtás és fékszett, valamint csúcs MAVIC CROSSMAX SLR 29 kerékszettel könnyű, megbízható és pontos rendszert kapunk. A kiegészítők terén érdemes megcsodálni a rezgéscsillapító technológiával ellátott kényelemfokozó SAVE nyeregszárat, illetve az OPI integrált szuperstabil kormányszárat!

 

Márkatörténet:

Az Cannondale az egyik legnagyobb múltra visszatekintő amerikai kerékpármárka, 1971-ben Joe Montgomery és társai alapították. A túlméretes, hőkezelt alumíniumcsövekből készült kerékpárvázak úttörőjeként tartjuk számon, de a karbontechnológia kifejlesztésében is úttörő szerepet játszottak. Évtizedek óta a legkönnyebb, legstabilabb kerékpárokat egyértelműen a Cannondale kínálja. Az alkatrészek tervezése terén is több forradalmi újítást hoztak: ilyen például a túlméretes középcsapágytengelyek kifejlesztése (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártása.

 

Hozzáadva 32 napja
Frissítve 9 napja
Látogatók: 344
SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR SOS MA 420e! 29er CANNONDALE F29 CARBON XX SLR