SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg!

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

2MFT-os csúcs WILIER ZERO 7 6,6kg-os full carbon országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs WILIER ZERO.7 UD CARBON

 • Mindössze 799g váztömeg!
 • Legmagasabb szakítószilárdságú UD 60t Carbon szövet
 • Nanoparticles Zinc Oxide gyanta
 • Tapered 1,25” fejcső
 • BB386EVO carbon integrált csapágyház - a legmerevebb és a legkönnyebb
 • S.E.I. (Special Elastic Infiltrated) Film a szövetanyagban
 • Viszkoelasztikus rezgéselnyelő réteg – rezgéscsillapítás és fokozott felületi védelem
 • Profi versenyeken (Cunego, Scarponi, Lampre-ISD csapat, stb.) bizonyított abszolút csúcskategória!

 

Mérete:

 • Nyeregbilincsig mérve 47cm (Sloping Geometry)
 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 51,5cm
 • Fejcső magassága 10,5cm

 

Váltás, hajtás, fékezés:

SHIMANO ULTEGRA 6800 2x11 szettel, vagy

- a fotón látható csúcs SHIMANO DURA ACE 9000 2x11 rendszerrel +95eFT

 • DURA ACE 9000 Carbon 2x11 fékváltók
 • DURA ACE 9000 Carbon kanalas 11s hátsó váltó
 • DURA ACE 9000 2x11 első váltó
 • DURA ACE 9000 2x11 50-34 Compact hajtómű
 • DURA ACE 9000 féktestek

 

Kormányzás:

FSA ENERGY Oversize AL ergonómikus hajlítású kormányzás és FSA OS kormányszár, vagy

- a fotón látható csúcs FSA SLK CARBON kormánnyal +20eFT

- a fotón látható csúcs RITCHEY WCS 4-Axis 3D Net Forged stucnival +10eFT

 

Nyereg rész:

FSA ENERGY AL nyeregcső / SELLE ITALIA X1 nyereg, vagy

- a fotón látható csúcs RITCHEY WCS CARBON SuperLogic nyeregcsővel +20eFT

- a fotón látható csúcs SELLE SAN MARCO ASPIDE „Racing” Titanium pálcás nyereggel +12eFT

 

Kerekek:

MAVIC AKSIUM WTS lapított küllős szett, vagy

1. MAVIC KSYRIUM ELITE kerekekkel +45eFT

2. 450eFT-os MAVIC KSYRIUM R-SYS csúcs alu kerékszettel +120eFT

3. a fotókon látható 850eFT-os új kiadású ZIPP 404 Full Carbon kerekekkel +320eFT

 

Fotók szerint mért súlya 6,6kg!

 

 

+INFO

 

A Zero.7-tel a patinás olasz márka hatékony fegyvert kínál a versenyekre, mindazonáltal olyan karakterrel, menettulajdonságokkal, ami az amatőr bringást is gyorsabbá teszi. A Wilier Zero.7 a pehelysúly mellett versenykerékpárhoz méltó merevséget biztosít köszönhetően a Mitsubishi MR60H UD szövetnek, amely a legjobb szakítószilárdsági mutatókkal rendelkezik a választható alapanyagok közül. A szénszálas rácsot a Wilier csúcsvázaknál megszokott ZnO gyanta tölti ki, ami ugyancsak bizonyított már a kerékpáriparban. A támvillák UD szövetrétegek közé pedig viszkoelasztikus rezgéselnyelő réteget is integrált az olasz mérnökcsapat.

 

A Zero.7 bemutatásával a Wilier nem az aktuális divathullámoknak akartak megfelelni, hanem egy általános jól használható, sokrétű gép került a patinás márka meglepően gazdag prémium országúti palettájára. Önmagában persze mit sem érne az alacsony tömeg, ha ez nem párosulna kellő merevséggel, komforttal, sportos geometriával. Érdekes például ahogy full karbon villa vállrésze belesimul a vázba, ami két okból is fontos: egyrészt kedvező hatással van a légellenállásra, másrészt robusztusabb a váll, ami szerkezetileg merevebbé teszi a villát, precízebb irányítást lehetővé téve. Mindezt egy agilis, jó geometria köti össze, a Zero.7 így menet közben elképesztően jól kezelhető.

 

A vázszett az út apróbb rezgéseit jól csillapítja, ellenben ez nem megy az erőátvitel rovására: amikor odalépünk, nincs felesleges vázmozgás, -csavarodás, a hajtás hatékonysága hihetetlen élményt nyújt. Ezzel a bicajjal - főleg a csúcsszintet képviselő Shimano Dura Ace 9000 Carbon 2x11 fokozatos homogén felszereltséggel - sem a kilométerek, sem az emelkedők nem jelentenek többé akadályt!

 

Márkainfo:

A Wilier gyárat 1906-ban alapították, így az egyik legrégebbi márka a kerékpáriparban. 1946-tól Wilier Triestina néven szerepel a nemzetközi kerékpárkínálatban, a nemrégiben elhunyt legendás versenyző, Fiorenzo Magni idejében vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és Scarponi öregbítették hírnevét. Habár a Lampre profi csapattal az együttműködés 2013-ban véget ért, az olaszok hamar új partnerre leltek a Pro Continental Columbia Coldeportes gárdája személyében a bombatehetség Duarté-val az élükön. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, az olasz gyártó egy forradalmi gyártástechnológiával, a szénszálas szerkezetet kitöltő Nanoparticles Zinc Oxide gyantával és a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosításával emelkedik ki a konkurensek közül. A technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon.

Hozzáadva 29 napja
Frissítve 14 napja
Látogatók: 609
SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg! SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg! SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg! SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg! SOS MA 420e! S / 51 CSÚCS WILIER ZERO 7 6,6kg!